Pääministeri Orban: ¨Saksan ja Turkin salainen sopimus: Ennennäkemätön pakolaisvirta tulossa¨

Unkarin pääministeri Viktor Orban kertoo Turkin ja Saksan salaisesta sopimuksesta, jonka ensimmäisessä vaiheessa siirretään 500 000 pakolaista suoraan Saksaan ja sieltä muualle Eurooppaan.

Viktor Orban on ollut niitä harvoja päänsä hartioillaan pitäneitä poliitikkoja Euroopan pakolaiskriisin aikana. Siitä hän on saanut niskaansa EU:n pakolaisutopistien ja islamin edessä rähmällään konttaavien poliitikkojen fasismisyytöksiä ja muuta vihapuhetta. Unkarin kansan muistissa on islamin aikaisemmat vyöryt Euroopan porteille. Väkivalta ja verenvuodatus ovat aina olleet osa islamin laajentumispyrkimyksiä.

Puhuessaan eilen parlamentin hallitusjäsenten yksityiskokouksessa, Orban syytti Saksaa ja Turkkia salaliitosta avata Eurooppaan ennennäkemätön pakolaisvirta. Orban sanoo hänellä olevan tietoa Saksan ja Turkin sopimuksesta, joka on niin shokeeraava, ettei sitä ole vielä uskallettu julkistaa. Orbanin mukaan sopimusta hiotaan vielä, mutta se tulee tarkoittamaan puolen miljoonan pakolaisen kuljettamista suoraan Saksaan.

Pakolaisten saavuttua Saksaan, heidät jaetaan ympäri Eurooppaa EU:n sitovien sääntöjen mukaisesti, joiden tarkoitus on vähentää joidenkin maiden taakkaa. Vaikka noin 1.5 miljoonaa pakolaista saapuikin Saksaan viime vuonna, Orbanin mukaan ¨välitön ja organisoitu puolen miljoonan pakolaisen siirtäminen yhdellä kertaa olisi ennennäkemätön pakolaisvirta ja piirityksen alla oleva Eurooppa tulee kärsimään pakolaistaakasta vuosia.¨

Saksa on jo nyt ollut pääneuvottelija Turkin ja EU:n välisissä sopimuksissa jotka turvaavat Turkille miljardeja euroja palkkiona pakolaisvirran jarruttamisesta. Jos nyt kävisi ilmi, että Saksa tekee salaisia sopimuksia Turkin kanssa, jotka johtavatkin aivan päinvastaisiin tuloksiin, voisi se olla poliittisesti hankalaa Angela Merkelille ja hänen miehilleen Brysselissä.

 

(Photo: kremlin.ru. Lähteet: Magyar Midök , Breitbart

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Pääministeri Orban: ¨Saksan ja Turkin salainen sopimus: Ennennäkemätön pakolaisvirta tulossa¨”

  1. Miten se onnistuu? Suomen asioista päättävät idiootit, jotka kumartavat eu:ta ja pyllistävät Venäjälle. Ainoa konsti on sanoutua irti eu:n asettamista Venäjä-pakotteista ja alkaa parantaa suhteita. Voisi rajakin
   lakata vuotamasta ja kauppa käymään. Voisi yllättäen löytyä se hyvä naapuri idästä. Lännessähän meillä on naapuri, joka piiloutuu Suomen selän taakse Venäjä-pelossaan ja odottaa jälleen kerran, että mahdollisessa sodassa Suomi sotisi taas heidän puolestaan. Ruotsi
   mollaa ja halveksii Suomea, kuin myös Rkp:n kansanedustajat, Haglund
   ja Biaudet. Ruotsi lähetti tänne mm. 30 000 nuorta sotilasta Irakista, maksoi heidän junamatkansa ja opasti heitä jo Kreikasta asti.
   Meillä ei olisi nyt tätä kaaosta, jos Ruotsi ei olisi hoitanut Suomen
   maahanmuuttopolitiikkaa, voisimme itse ottaa oikeita pakolaisia suoraan leireiltä, mieluummin kristittyjä.

   Tykkää

 1. Ehkä eroaminen EU:sta ja YK:sta olisi poikaa. Rajaturvallisuus kuntoon ja old school diplomatialla bilateraalisten sopimusten nipulla eteenpäin.
  Suomi tarvitsee vapaakauppaa, mutta sosiaalivaltiota ei voi avata koko kolmansien maiden asukkaille. Se on julma petos kansaa vastaan, koska se johtaa sosiaalivaltion varmaan tuhoon.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s