Maahanmuuttajat raiskasivat ja hakkasivat 9:llä kuulla raskaana olevan naisen

Leuvenissa, Saksassa viimeisillään raskaana oleva nainen joutui brutaalin hyökkäyksen kohteeksi. Hänet hakattiin ja raiskattiin.

6 arabiaa puhuvaa pakolaismiestä ovat hänen mukaansa tekijät tässä pöyristyttävässä hyökkäyksessä. Poliisi etsii noin 12 miehen jengiä. Tapaus oli uutisoitu ensin vain sosiaalisessa mediassa. Poliisiraportin mukaan se kirjattiin vain yksinkertaisena ilmoituksena. Poliisi kertoo nyt kuitenkin, että raskaana oleva nainen oli tullut poliisiasemalle kertomaan tapahtumasta. Kuusi islamilaisesta maasta tullutta miestä oli teon takana.

Poliisi näyttää pitävän vaitonaista ja salailevaa linjaa, aivan kuten Kölnissä, missä yritettiin ensin salailla muslimimiesten massahyökkäyksiä, joissa eurooppalaiset naiset olivat uhreina. Poliisi vähättelee ilmiötä, jossa huomattava määrä näitä ¨islamilaisista maista tulevia syyllistyy seksuaalirikoksiin. Herää kysymys: Kuinka voimme menetellä tämän suhteen?¨

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “Maahanmuuttajat raiskasivat ja hakkasivat 9:llä kuulla raskaana olevan naisen”

  1. Suomessa täytyy varoa virolaisten maahanmuuttajien tekosia. He kun ovat jengiytyneet s.o.o. -nimiseksi väkivaltaiseksi maahanmuuttajajengiksi.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s