Törkeä raiskaus: Mies hakkasi ja tukehdutti lähes tajuttomaksi, raiskasi ja huusi allahia

Raiskauksen jälkeen mies kysyi: ¨Oliko se hyvää? Piditkö siitä?¨25-vuotias nainen joutui törkeän raiskauksen uhriksi Hannoverissa, Saksassa. 37-vuotias algerialaismies on vangittu teosta.

Meillä Suomessakin maahanmuuton kannattajat yrittävät estää näiden uutisten julkaisua. ¨Kyllähän eurooppalaiset miehetkin raiskaavat.¨ Pakolaisten ja muiden islamilaisista maista tulevien tekemät seksirikokset vaikuttavat nyt olevan TEOLLISELLA LIUKUHIHNATASOLLA. Tänä vuonna odotetaan miljoonia uusia pakolaisia. Onko Euroopan naisten vapaus ja turvallisuus mennyttä?

Algerialainen mies seurasi naista ja lähes tappoi naisen pimeällä kujalla. Hakattuaan ja raiskattuaan naisen, hän kysyi oliko nainen pitänyt siitä. Uhrin mukaan se oli hänen elämänsä kauhein hetki.

Nainen kertoo: ¨Hän kysyi minulta huonolla saksalla onko minulla aikaa. Ennen kuin ehdin edes vastata hän tarttui minuun ja raahasi minut kujalle. Hän kertoi minulle tarvitsevansa seksiä. Yritin kiljua mutta hän laittoi kätensä suuni eteen. Minulla oli pippurisumute ja yritin käyttää sitä, mutta hän sai sen väännettyä kädestäni ja sumutti sillä minua. Sitten hän heitti minut maahan ja yritti repiä housujani, mutta ei onnistunut ja alkoi karjua ottamaan vaatteet pois. Yritin voittaa aikaa anelemalla häntä jättäämään minut rauhaan ja toivoin että joku osuisi paikalle. Ketään ei kuitenkaan tullut. Yritin taas kiljua mutta hän alkoi hakkaamaan minua kasvoihin ja suihkutti pippurisumutetta. Hän hakkasi päätäni katuun toistuvasti kunnes olin lähes tajuton. Luulin kuolevani. Hän laittoi kätensä suuni eteen ja sulki myös nenäni. Tunsin tukehtuvani. Elehdin sitten hänelle, että luovutan ja suostun jos saan hengittää.

Tämän jälkeen mies raiskasi hänet ja toisteli koko raiskauksen ajan ¨ins allah¨ Jälkeen päin hän kysyi minulta oliko se hyvää ja olinko nauttinut siitä.

(Lähde: Dailymail)

 

Yksi ajatus artikkelista “Törkeä raiskaus: Mies hakkasi ja tukehdutti lähes tajuttomaksi, raiskasi ja huusi allahia”

  1. Ja suvaitsevaiset nyt sitten luulee että rasistit keksii näitä juttuja! Suvakille tekis hyvää joutua uhriks, sitten se huomais olevansa rasisti ja tekis tutkintapyynnön itsestään.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s