Sipilän oireyhtymä riivaa muuallakin: Läimäys köyhän kasvoille

28 kuningaspakolaista asuu tässä linnassa.

Miltä mahtaa tuntua Euroopan köyhistä ja kodittomista, työttömistä ja apua tarvitsevista, kun päättäjät majoittavat kuningaspakolaisia linnoihin ja kartanoihin, loistohotelleihin ja lomakeskusiin? Miltä tuntuu räntäsateessa pahvilaatikosta itselleen nukkumasijaa kyhäävästä joka näkee nämä kuvat? Kun tähän lisätään islamilaisista maista tulevien räikeä ja väkivaltainen rikollisuus, miltä tuntuu koko Euroopan kantaväestöstä?

Kuvassa oleva Salzaun linna toimii varmasti hyvänä matkailumainoksena ympäri maailmaa. Maksavat turistit tosin voivat vain katsella ja ihailla sitä, siinä missä Lähi-idän ja Afrikan maista laittomasti Eurooppaan saapuvat voivat muuttaa sinne asumaan. Kun näitä kuvia ja uutisia nauretaan niissä maissa, voidaan olla varmoja siitä, että Euroopan tarjoama tuhannen ja yhden yön satuspektaakkeli tulee vetämään paljon lisää innostuneita osallistujia.

 

Yksi ajatus artikkelista “Sipilän oireyhtymä riivaa muuallakin: Läimäys köyhän kasvoille”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s