Ampumavälikohtaus pakolaisten pidätyksen yhteydessä

Ranskan poliisi joutui käyttämään ampuma-aseita pidättäessään maahanmuuttajia.

Jos Euroopan rajoja halutaan, tai pystytään ensinkään sulkemaan, tullaanko näkemään tilanteita joissa nämä ns. pakolaiset yrittävät tunkeutua Euroopan maiden alueelle väkivaltaa käyttäen? Pakolaisvirta tullee olemaan tänä vuonna korkeampi kuin viime vuonna. Välimeren on tähän mennessä ylittänyt jo 76 000 pakolaista tämän vuoden puolella. Sään lämmetessä määrät tulevat kasvamaan. 2-4 miljoonaa pakolaista lienee todellinen ennuste vuodelle 2016.

Iranilaisia ja irakilaisia pakolaisia kuljettanut auto suistui tieltä yritettyään paeta rajavalvontapisteeltä A28 valtatiellä Ranskassa. Yksi poliisi loukkaantui jalkaansa ja joutui sairaalahoitoon auton töytäistyä häntä. Poliisit lähtivät takaa-ajoon ja joutuivat käyttämään aseitaan pakolaisten vastustaessa pidätystä. Kaikki auton 11 matkustajaa pidätettiin. Auto on rekisteröity Englantiin.

Alla olevassa linkissä kuvasarja paikalta:

(Lähteet: Courrier Picard, Breitbart)

2 vastausta artikkeliin “Ampumavälikohtaus pakolaisten pidätyksen yhteydessä”

  1. MUSLIMEIHIN EI PUHEET AUTA . TARVITAAN KOVEMPIA OTTEITA. MILLOIN PÄÄTTÄJÄT TAJUAVAT SEN TOSIASIAN. ISLAM ON JULISTANUT SODAN KAIKKIA TOISINAJATTELEVIA VASTAAN. SIIS OLEMME SOTATILASSA. S O T A T I L A S S A. TERORISTEJA VASTAAN TURHA ON SILOITELLA ISLAMIA JOSSA EI OLE MITÄÄN HYVÄÄ .

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s