Venäläinen ortodoksipiispa: ¨Kristinuskoa uhkaa totaalinen tuho Lähi-idässä¨

Yksi Venäjän ortodoksikirkon kärkihahmoista, Metropoliitta Hilarion Alfeiev syyttää Länsimaiden politiikkaa kristittyjen ahdingosta Lähi-idässä.

¨Muistan puheeni YK:ssakun paikalla oli edustajia 150:sta maasta. Kerroin heille kristittyjen vainoista ja he katsoivat minua kuin kuusta tullutta, aivan kuin olisin kertonut jotakin outoja tarinoita. Tämä tragedia tuli tunnetuksi vasta kun terroristit alkoivat lataamaan videoita sosiaaliseen mediaan teloituksista ja päiden katkomisista. Vasta silloin asiasta alettiin puhumaan Länsimaissa. He tajusivat että Lähi-idässä oli kärsiviä kristittyjä. Siinä vaiheessa paljon oli jo menetetty. Nyt kristinuskoa alueella uhkaa totaalinen tuho. Kristityt ovat eläneet siellä 2000 vuotta, kristinusko syntyi Lähi-idässä ja nyt sillä ei näytä olevan paikkaa alueella. Väestön pakkosiirrot tapahtuvat Länsimaiden hiljaisella hyväksymisellä ja heidän politiikkansa johdosta.¨

Konferencia2004b6

Metropoliitta Hilarion Alfeiev

Riippumaton Media on kirjoittanut aiheesta myös täällä.

Esimerkiksi Eurooppaan tulevien pakolaisten joukossa ei juuri kristittyjä näy. Heidän tilanteensa on monilla alueilla niin vaikea, etteivät he edes pysty lähtemään. Kristityt joutuvat myös muslimipakolaisten vainoamiksi niin matkalla kuin Euroopana pakolaiskeskuksissa. Tämä on vakava ongelma josta Länsimaiden ovat vaienneet Barack Obaman johdolla. Aiheesta puhuminen on tabu, ja henkilöä joka ottaa aiheen esiin, syytetään välittömästi islamofobiasta ja rasismista.

2 vastausta artikkeliin “Venäläinen ortodoksipiispa: ¨Kristinuskoa uhkaa totaalinen tuho Lähi-idäss䨔

  1. Ja aina unohdetaan ne kristinuskon kultaset ristiretket jossa tapettiin ihmisiä jeesuksen ja jumalan nimeen, juuri tuola lähi-idässä, nyt on ”takaisin maksun” aika.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s