Törkytusina: Muslimimiesten kiima: Valkoisten pikkutyttöjen raiskaaminen

Keighley, Englanti. 13-vuotiaan pikkutytön pitkään jatkuneet raiskaukset ja hyväksikäytöt toivat vihdoin tuomion. Tyttö pakotettiin seksiin niin parkkihallissa kuin kirkon hautausmaallakin. Paikallinen muslimiväestö syyttää tyttöä raiskauksistaan.

Näitä villipetoja vaanii nyt joka puolella Eurooppaa pyydystämässä naisia ja pikkutyttöjä Euroopan kaduilla, ravintoloissa, puistoissa, joukkoliikenteessä ja uimahalleissa. Koska karkotukset alkavat? Muslimiesten osuus raiskaustilastoissa on niin korkea, että kuka tahansa järkevä maataan rakastava valtionpäämies sulkisi rajat välittömästi näiltä brutaaleilta saalistajilta.

Tyttö joutui elämään kaoottista elämää ja ilmoitettiin kadonneeksi kotoaan yli 70 kertaa. Yksi tekijöistä on jo vankilassa kärsimässä 8 vuoden tuomiota toisesta raiskauksesta ja yrityksestä kidnapata toinen, 10-vuotias tyttö.

Kaikki miehet ovat pakistanistanilaisia ja paikallisessa moskeijassa kävijöitä. Monet muslimiyhteisössä ajattelevat että ¨ tangoon tarvitaan kaksi ¨ ja että tyttö on ollut itse halukas tähän toimintaan. (Tässä tapauksessa tangoon on näköjään tarvittu 12! lat.huom.)Tekijät saivat yhteensä 140 vuotta vankeutta. Pisimmät tuomiot olivat 20 vuotta ja mukana oli monia muita seksuaalisia rikoksia. Jutun päätekijä, huumekauppias Arif Chawdhury pakeni aiemmin Bangladeshiin.

Parlamentin jäsen Kris Hopkins: ¨Vetoan paikallisiin yhteisön jäseniin suoraan. Jos tiedätte ketään henkilöitä tai ryhmiä jotka ovat osallistuneet tähän toimintaan, on teillä velvollisuus ilmoittaa siitä. Meidän pitää toimia yhdessä jotta pääsemme eroon tästä syövästä ja meillä kaikilla on tehtävä siinä.¨

 

(Kuva: West Yorkshire Police)

(Lähteet: BBC, Dailymail)

3 vastausta artikkeliin “Törkytusina: Muslimimiesten kiima: Valkoisten pikkutyttöjen raiskaaminen”

  1. Kyllä se pinna palaa valtionjohdoltakin joku kerta ja sit kun Euroopassa aloitetaan puhdistukset, niin se ei oikein ole Geneven sopimuksien mukaista, mutta noh..
    Mä kuuntelen just ny tätä:

    Päätelkää ite

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s