Miksi Suomeen pitäisi rakentaa suurmoskeija?

Miksi monikulttuurisuus on vain yksisuuntaista?

Onko Mekkassa suurkirkkoa, synagogaa, hindu- tai buddhalaistemppeliä? Miksi ei? Siksi, että monikulttuurisuus ja suvaitsevaisuus on vain niin kuin yksisuuntainen katu. Eurooppalaisten pitää suvaita, tinkiä omista arvoistaan, hyväksyä barbaarisia tapoja, antaa anteeksi raakoja rikoksia ja väkivaltaa, jotka kuuluvat tulijoiden kuttuuriin. Samaan aikaan muihin uskontoihin kuuluvia sekä ateisteja vainotaan KAIKKIALLA ISLAMILAISESSA MAAILMASSA.

Islamilaisessa maailmassa vallitsee täydellinen suvaitsemattomuuden kulttuuri. Ei-muslimit eivät saa esimerkiksi laisinkaan matkustaa Mekkaan, Saudi Arabiassa. Toisaalta, moniko edes haluaisi? Kristinusko ja juutalaisuus ovat lähestulkoon hävitetty Lähi-idästä. Tämä on melko outoa, kun ottaa huomioon, että ne ovat alueen alkuperäiset uskonnot. Moniko muistaa että Afganistankin oli buddhalainen maa? Moniko tietää, että Anatolia, eli nykyinen Turkki oli kristitty maa?

Israel on ainoa maa Lähi-idässä joka puolustaa länsimaisia arvoja ja sivistystä. Mikä on Euroopan kiitos siitä, että he suojelevat myös meitä puolustaessaan itseään taistelussaan aggressiivisen jihadismin laajentumispyrkimyksiä vastaan? Pakotteet! Euroopassa olisi nyt heräämisen aika.

Muslimit Euroopassa vaativat erillisoikeuksia ja vapautuksia monista velvollisuuksista. Islam ei omassa mahdottomuudessaan voi koskaan sopeutua Eurooppaan. Niissä maissa joissa muslimien määrä nousee huomattavaksi, alkaa islamilainen näivettämisen kulttuuri: Libanonisaatio. Tästä voi nähdä merkkejä jo Ruotsissa, Ranskassa, Belgiassa jne. Niin, ja tietenkin Libanonissa…Oi Beirut, Välimeren Pariisi!

 

 

8 vastausta artikkeliin “Miksi Suomeen pitäisi rakentaa suurmoskeija?”

  1. Ei pitäisi missäön nimessä rakentaa.. ihan turhaa rahan hukkaa lahjoittakaa ennemmin nälkömaan lapsille.. rahottakoon ite moskejansa

    Tykkää

  2. Tuosta kuvasta ylhäällä tuli mieleen, pitäisikö Suomessakin määrätä jotkut kaupungit muslimeilta täysin kielletyiksi, aivan niinkuin hekin kieltävät ei muslimeilta pääsyn esim.Mekkaan.
    Mitä tulee moskeijan rakentamiseen, sellaisen voisi rakentaa sitten kun
    kaikki tuhotut kristittyjen kirkot on jälleenrakennettu, EI SIIS KOSKAAN!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s