Video: Muslimimies alkaa soittaa suutaan venäläisille. Saa välittömästi maksaa erehdyksestään

Luoti mahaan ja naamaan ja potku takapuoleen. Mies selvisi hädin tuskin hengissä. Venäjällä tapausta kutsutaan islamofobiseksi.

Tapaus tallentui turvakameraan.

20 vastausta artikkeliin “Video: Muslimimies alkaa soittaa suutaan venäläisille. Saa välittömästi maksaa erehdyksestään”

 1. juu ei minkäänlaisia sympatioita edelleenkään…on ne karvakourat saaneet sen verran paljo pahaa aikaan täällä suomessa….

  Tykkää

 2. Metron lattialle roiskuavan veren määrästä päätellen tuo on ihan oikea pistooli ja tavallinen luoti jolla miestä ammutaan.

  Tykkää

  1. Muute hyvä mutta saatto johonki nokanpäähä pamauttaa kumipaukun. Alkas siitä verta tulemaan, mutta jos oikealla aseella täräyttääpi niin ei hirveesti pystyssä hyppele enää.

   Tykkää

 3. No ehkä se oli kumiluotiase! Mutta toisella kaverilla oli kumminkin vanha tuttu Tokarev TT-33 ”tähti-pistooli” jolla olisi kyllä reikä syntynyt.

  Tykkää

 4. En ihmettele Et nyt hinkuvat Norjaan ja Suomeen pakolaisiksi. Sen verran vaaralliselta toi islamofobia näyttää. Olleet jo aikansa kun venäjääkin osaavat monet.

  Tykkää

   1. Te ette ainakaan uskalla kun lähdette kotimaasta karkuun sodan syttyessä! Täälä Suomessa miehet sekä osa naisista puolustaa kotimaataan!!

    Tykkää

   2. Uskallan…mutikset ei oo ihmisiä…sulla taitaa olla pahimmanlaatisesti vikaa ja/tai oot mutis tai suvaki…..

    Tykkää

 5. Tässäkin tapauksessa voi vain kysyä että pitikö sinne mennä nokkinee, se o kylmä totuus että pidetään vain huoli niistä omista asioista tai tulee nenää aika rankasti.

  Tykkää

 6. Kun katsoo vähän tarkemmin, niin näyttää kyllä siltä, että venäläismies tuijottaa kohdettaan, kunnes saa katsekontaktin ja ”moikkaa”. Kohde kävelee kohti rauhallisesti, ilman agressiota tai näkyvää aikomusta fyysiseen kontaktiin. Venäläinen sanoo jotain kaverilleen ja laittaa kassin penkin alle. Nousee ylös ja kaivaa aseen välittömästi esille. Ampumisen jälkeen parivaljakolla on melkoinen kiire pois junasta. Sanoisin että suunniteltua, tarkoituksenhakuista ja kohdennettua väkivaltaa. Liekö sidoksissa islamofobiaan. Veikkaisin ennemmin velan perintään tms järjestäytyneeseen toimintaan.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s