Venäläiset hakkasivat 51 pakolaista Murmanskissa

Naisia kourineet ja ahdistelleet 51 pakolaista joutuivat hyökkäyksen kohteeksi yökerhon ulkopuolella Murmanskissa, Venäjällä.

Pakolaiset olivat alkaneet kouria ja ahdistella naisia yökerhossa. Pakolaiset oli aikaisemmin karkotettu Norjasta, missä he olivat syyllistyneet rikkomuksiin.

He eivät ymmärtäneet menessään venäläisklubiin, että venäläiset ovat paljon vähemmän suvaitsevaisia, mitä tulee naisten ahdisteluun, kuin muut Euroopan maat. Lähteen mukaan pakolaiset aloittivat ahdistelun ja kourimisen samaan tyyliin kuin taharrush-hyökkäykset Kölnissä, Saksassa.

Ryhmä venäläismiehiä vei heidät klubin ulkopuolelle ¨opettamaan¨ heille, että Köln sijaitsee 2500 kilometriä etelämpänä. Pakolaiset yrittivät paeta, mutta venäläiset saivat heidät kiinni ja antoivat heille ikimuistoisen löylytyksen. Poliisit tulivat paikalle lopettamaan tappelun mutta silminnäkijöiden mukaan myös poliisit alkoivat hakkaamaan pakolaisia ennen kuin pidättivät heistä 33. Loput 18 saivat niin vakavia vammoja, että heidät vietiin suoraan sairaalaan.

Из_Мурманска_в_Колу

(Lähde: Dailycaller) (Yläkuvan henkilöt eivät liity juttuun)

77 vastausta artikkeliin “Venäläiset hakkasivat 51 pakolaista Murmanskissa”

   1. Eli toisin sanoen hyväksyt muslimit ahdistelemassa nuoria naisia. Se että annetaan tuommoisen asian olla(niinkuin EU-maissa) on paljon sairaampaa kuin se, että asialle tehdään asialle jotain oman käden oikeudella.

    Tykkää

   2. Kauko, asioiden tietämättömyys ei ole tyhmyyttä vaan asioiden selvää ottaminen on. Kannattaa tutustua tarkemmin mitä islam oikeasti tarkoittaa ja ennen kaikkea mitä islaminuskoiset miehet ajattelevat naisista. Se on on sitä ahdasmielistä ajattelua. Kannattaa lukea mitä Kaari Utrio on kirjoittanut muslimeista. Ehkä se vähän valoittaa todellisuutta.

    Tykkää

   3. Jos ei osaa käyttäytyä niin karkotus tai vaihtoehtoisesti kuolemantuomio,ei muslimeja kristittyjen maaha,ei tule kuin ongelmia !

    Tykkää

  1. Nyt tarvittaisiin naapurissa katupartioita.
   Rohkeus ei taida riittää länsipuolella rajaa.
   Olisi loistava tilaisuus käysä Suomipojalle kertomassa naapurille, ettei tälläinen sovi.
   Nämä partiothan kertovat puolustavansa heikompaansa.
   Varmasti tartuttu tilaisuuteen.

   Tykkää

  1. Ei niillä lähteillä tai faktoilla ole persuille mitään väliä. Pääasia on se uho ja tunne. Ja puhuttiinhan tässä myös persujen isäm_maan eli Putinin valtakunnan asioista, että siinäkin mielessä mieluinen puheenaihe.

   Tässä kommenttikentässä (Kaukoa lukuunottamatta) huokuu persujen ylivertainen älykkyys. Voi tätä älyn ja koulutuksen määrää mikä näistä kommenteista huokuukaan. Väkivaltaa ja saunan taakse, siinä persujen eL-ämäM k0van k0uLum pääoppijakso.

   Parhaana vitsinä tämä Marja-Riitta Nordvallin kommentti: ”Siis hyväksyt naisten ahdistunut, taidat itsekin ahdistella.” Vielä kun menisi se kielioppikin edes jotenkuten oikein niin ei ihan niin tragikoomiselta kuulosta. ”Sinä hyväksyt naisten ahdistunut” xD xD

   Voi hellanlettas sentään, mistä näitä pikkuvauvoja ja puusilmiä oikein sikiää? Ja nyt puhuta pelkästään tästä yhdestä kommentista vaan koko viestiketjusta.

   Tykkää

 1. Ja mä olen taas niin pahoilaan kun puolustettiin oman maan kansalaisia 😀 Jotainhan tämä pakolaiskulttuurin ihannointi kertoo kun poliisitkin mätkivät…:) 🙂

  Tykkää

 2. Eipä ole tuo dailycaller yhtään sen luotettampi lähde kuin tämäkään sivusto. Ei taida löytyä sellaista lähdettä missä oikeat journalistit tekevät juttuja ja tarkistavat asian todenperäisyyden

  Tykkää

  1. Minkäs teet jos lasket luotettaviksi lähteiksi jotkut YLE-tasoiset sensuuriroskamediat jotka ei todellakaan uutisoisi mistään tällaisista. No, ehkä korkeintaan vääristellen kuinka viattomat pakolaislapsukaiset joutuivat rasistien pahoinpitelemiksi kun olivat apteekista hakemassa lääkettä sairaille mummoilleen-tyyliin.

   Tykkää

   1. Mikähän velvollisuus YLE:llä mukamas olisi uutisoida kaikki maailman pakolaisiin liittyvät asiat?
    Mitäs varten muuten tämä julkaisu sensuroi liki kaikki muut asiat, paitsi pakolaisiin ja islamiin liittyvät?
    Ei missään ole uutista, jossa kerrottaisiin, että Suomi hävisi Venäjälle 6-1 jääpallon MM-fnaalissa tai että Kiinassa on alkanut Apinan Vuosi.
    Miksi tämä media sensuroi lähes kaikkia muita uutisia?

    Tykkää

   2. Viimeksi tänä aamuna jätettiin kertomatta, että Lontoossa pidätetty ”suomalainen” oli nimeltään Cubeyda Hassan Jama 19v. Silleen sitä sensuroidaan. Myös jättämällä kertomatta.

    Tykkää

  1. Pauli Ankka, eihän tämä ole mikään urheilusivusto. Täällä on vielä sananvapaus ja mahdollisuus kommentoida aioista, jotka ovat juuri
   niitä, joista pitäisi ylelläkin puhua joka päivä tuntikausia, olettaen, että puhuttaisiin TOTTA!

   Tykkää

   1. Aivan. Tämähän on yhden asian media ja ei siinä mitään, mutta älkää vaatiko Yleltä samaa paneutumista yhteen asiaan. YLE on yleismedia, jonka tehtävänä on uutisoida asioita laidasta laitaan erikoistumatta mihinkään tiettyyn aiheeseen. Tällöin väkisinkin jää paljon asioita uutisoinnin ulkopuolelle, mutta ei se silti tarkoita sensuuria.
    Minkä ihmeen takia Ylen pitäisi jauhaa samaa asiaa aamusta iltaan ja eikö mukamas Ylellä puhuta totta?
    Mistäs ny viimeksi muka on valehdeltu?

    Tykkää

   2. Olet väärässä. Ylen toiminta on täysin sensuurin värittämää ja vääristämää. Ylellä on tarkat ohjeet mitä saa sanoa mistä saa uutisoida. Erityisesti: Minkälaisen mielikuvan luoda katsojille, minkälaisessa valossa käsitellä esimerkiksi kiusallisia tilasto- ja mielipidemittaustuloksia ja luoda niistä erilainen mielikuva kuin mitä tilastot todellisuudessa kertovat. Miksi et kysy asiasta suoraan YLEN toimittajilta?

    Tykkää

  1. Hallitushan tulee helpottamaan kansalaisten omankäden oikeutta huomattavasti vähentämällä poliisilaitosten ja poliisien määrää. Pakolaisten rötöstelyiden torjunnassahan kyttien teho on muutenkin heikko, kun kunnostautuvat lähinnä rasismin torjuntaan ja kantiksien kurittamiseen.

   Tykkää

   1. Itse asiassa poliisien määrää oltaisiin lisäämässä, jos ministeri Orpo saisi tahtonsa läpi.
    Mahtaisko sulla olla oikein vankkaakin faktaa toisesta väittämästäsi?

    Tykkää

 3. Totta olen ihan varma että noille maaille ketkä pitä vasta noille pakkolaisille ja lapsile naisille niin älä unohdatte että piän heille maaille tulee samma juttu kuin nille nyt niin siitte missä ne europalais pakkollaiset lähdee??——> VENÄJÄLLE ei ole muu paikka.

  Tykkää

 4. Ihan oikein. Ja jos haluatte syyttää joku niin viranomaiset siellä ihan kun täällä ovat raiskaavat rättipäät tänne sallinut.

  Tykkää

 5. Pauli Ankka, mikä on lähde, jossa Orpo haluaa lisätä poliiseja? On tainnut mennä ohi. Muistan vain nähneeni tv:ssa suunnitelman 800:n poliisin vähentämiseksi.

  Tykkää

  1. Hakusanoilla ”orpo poliisien määrä” löytyy paljon uutissivuja eri medioista, joissa asiasta mainitaan. Alkuperäinen juttu lienee Turun Sanomien 17.11.2015 julkaisema.

   Tykkää

   1. Eikös muutama päivä sitten uutisoitu, että tarvitaan maahanmuuttajataustaisia poliiseja. HERRA MEITÄ
    TÄSTÄ ARMAHTAKOON!

    Tykkää

   2. Täs on vähän onkelmia vastauksien suhteen.
    Juuralle en voi vastata, kun ei sitä linkkiä ole.
    Mun omissakaan joissain en nää sitä mahista.
    Sivuston pitäjälle kehotus antaa vastauslinkit kaikialle.

    Pidän muuten tätä sivustoa parempana kuin MV-lehteä.

    Tykkää

 6. Tää pitäs tehä kaikille jotka vähänkään yrittää käyttää hyväksi KETÄÄN. Seksusaalinen väkivalta ja ahdistelu varsinkin lapsiin kohdistuvana on ihan vitun sairasta.

  Tykkää

 7. noi jätkät tossa kuvassa todistaa sen että ryssätkin on pahasti sisäsiittoista kansaa.hyvää tekis niiden geenikarttaan saada vähän tummempaakin DNA:ta.kieltämättä pelottaa ajatuskin kun valmiiksi kusipäisen kansan perimässä alkais jylläämään ”sapelinheiluttaja raiskaajan geenit.

  Tykkää

  1. Tuo kuva jonka suomalainen media on käyttänyt on vanhasta venäläisestä komedia leffasta. Propaganda ryssäfobian siinäkin näemmä!

   Tykkää

 8. Ihan sama onko totta vai ei.
  Pointti: olisko niin hiton väärin puolustaa Naisia!!?
  Herätys kunnon Äijät!! Kyllä hävettää Suomalaisena että seksuaalirikokset hyväksytään täällä, kohdistuu ne sitte naisiin tai lapsiin.

  Tykkää

  1. Tapahtumaa on uutisoitu monissa Venäjän lehdissä. esimerkiksi Novorus, FlashNord Lopeta jo trollaaminen. Et voi lakaista maton alle ja piilottaa pakolaisten tekemiä seksirikoksia ja niiden vastareaktioita. Salailua on yritetty liian pitkään. Enää ei onnistu.

   Tykkää

  2. Ois kiva saada suomennos tuosta, jos joku venäjää osaava voisi kertoa. Ei tarvitse kääntää kaikkea, vain olennaiset osat.
   Itse osaan sen verran venäjää, että jotain ymmärrän, kuten esim. Мурманской области = Murmanskoje oblastija eli Muurmanskin hallintoalue tai mikä oblast nyt sitten hallinnollisesti tarkoittaakin Venäjällä. Ymmärrän, että se on oikeudenkäyttöalue.

   Tykkää

 9. Venäjällä on vielä miehiä. Muualla pelkkiä runkkuja aisankannattajia Junckerin ja Kataisen munan lutkuttajia.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s