3-tähden hotellissa asuvat pakolaiset tyytymättömiä: Vaativat VIP-statuksen

Pakolaiset valittavat, että hotellin MAKSAVILLE ASIAKKAILLE tarjoillaan parempia aterioita.

Islamilaisista maista tulevien pakolaisten vaatimukset ovat pöyristyttäviä. Kuinka kukaan voisi uskoa hetkeäkään, että kyseessä olisivat aidosti apua tarvitsevat, hädänalaiset pakolaiset? Tällainen toiminta on kuin yksi suuri läimäytys kaikkien eurooppalaisten kasvoille. Koko Euroopan kansaa on jymäytetty 6-0. Tämä ei saa jatkua.

foyer_1054349c

Hotellin aula

 

Veronmaksajien maksama majoitus pakolaisille on leimattu SYRJIVÄKSI, koska maksavat asukkaat saavat parempia aterioita. Pakolaiset vaativat, että heidän VIP-statuksensa huomioidaan.

ImageGen.ashx

Europa Gatwick Hotel

Välimeriteemainen Europa Gatwick hotelli on majoittanut 129 pakolaista. Heillä on omat huoneet, joissa on kylpyhuoneet, televisio ja teen ja kahvinkeittovälineet. Pakolaiset ovat kuitenkin valittaneet, että heitä pitäisi kohdella VIP asiakkaina koska he ovat hotellissa pitkään ja tuovat hotellille rahaa.

350_6

Pakolaisille kelpaamatonta tarjoilua?

(Lähde:Breitbart)

 

Mainokset

14 vastausta artikkeliin “3-tähden hotellissa asuvat pakolaiset tyytymättömiä: Vaativat VIP-statuksen”

 1. Itseasiassa tämä voi pitää paikkansakin, Oli majoittuneena tuonne työmatkalla ja ”pakolaisten” käytös oli pöyristyttävää.

  Tykkää

 2. Tuo on ihan tyypillistä.
  Muslimit ei ikinä ole tyytyväisiä vaan yrittävät aina saada enemmän valittamalla/esittämällä uhria/uhkailemalla jne. Kuuluu kulttuuriin ja koraanin opetuksiin miten vääräuskoisia kusetetaan.

  Tykkää

 3. Se on hallituksen alettava sulkemaan rajoja. Kevät kun koittaa, meno ja invaasio jatkuu kahta pahempana. Saattaa olla, että nuo päättäjät ennen pitkää ovat maanpaossa, jos meinaavat että nuppi heiluu ylimpänä..

  Tykkää

 4. Missäs maassa kyseinen hotelli on? Saksassa vai? Heiltä voi uskoa majoitusta *** hotelliin. Tekstissä on yksi tärkeä sana MAKSAVIA asiakkaita. Pakolaiset EIVÄT itse maksa mitään. Joten EIVÄT VIP-henkilöitä.

  Tykkää

 5. vali vali, sanon minä ja eläkööt maassa maan tavalla, eikä oman maan mukaan, saakutti sentään. ainaista valitusta joka ikiseen asiaan, mitäs jos mekin valitamme, että niille eläkeläisille rahaa kuussa lisää jotka saavat vain 500 ekeä kuussa rahaa. miettikää miten elätte tuolla summalla ja kun joka toinen kuukaus lääkekustannukset yli 300 ekeä. mitäs jää ei mitään. vedellä eletään lapsen kanssa ja puuro hiutaleilla, ei muuta ole ..

  Tykkää

 6. ”Uutisessa” oli unohtunut maininta että 129 turvapaikanhakijasta yksi (1) henkilö oli kysellyt tarjoilijalta miksei heille ole salaattia ja jälkiruokaa. ”Uutisesta” oli myös unohtunut maininta että turvapaikanhakijat majoittuvat kyseisessä hotellissa 1-2 yötä josta keskitetysti siirtyvät muihin normaalimajoituksiin. Lähde daily mail

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s