29% saksalaisista hyväksyy tuliaseiden käytön pakolaisten pysäyttämiseksi

Die Welt teetti tutkimuksen jossa havaittiin kasvavaa huolta maahanmuutosta ja hallituksen tavasta hoitaa asiaa.

Näyttää siltä, että eurooppalaiset ovat menettämässä uskonsa poliisin kykyyn tarjota turvaa kansalaisille. Aseiden ja sumutteiden myynti on voimakkaassa kasvussa. Ihmiset haluavat puolustaa itseään ja läheisiään, jos kukaan muu ei sitä tee. Seksuaalinen- ja muu väkivalta rehottaa pakolaisten tekemänä. Islamilaisista maista tulevien rikoksille tyypillistä on niiden julmuus ja raakuus. Myös täydellinen poliisista ja viranomaisista piittaamattomuus on yleistä esimerkiksi pakolaiskeskuksissa.

Breitbart kertoo:

Yli 29% saksalaisista sanoo olevan ¨oikeutettua jos rajapoliisit käyttävät aseita pakolaisten pysäyttämiseen.¨

AfD-puolueen johtaja Frauke Petry sanoi viime viikolla: ¨Rajapoliisin on pysäytettävä laittomat rajanylittäjät ja käyttää asettaan mikäli tarpeellista. Kukaan rajapoliisi ei halua ampua pakolaista, enkä minäkään sitä halua, mutta viimeiset vaihtoehdot sisältävät myös aseiden käytön.¨

Tutkimuksessa kävi myös ilmi, että 29% vastaajista oli valmiita osallistumaan kansalaispartiotoimintaan. Määrä on vielä korkeampi miesten keskuudessa joista kolmasosa sanoo olevansa valmiita ottamaan lain omiin käsiinsä mikäli valtio ei kykene tarjoamaan riittävää suojelua.

Luottamus poliisiin on romahtanut. Saksan poliisin maine sai pahan kolauksen Kölnin seksuaalisten massahyökkäysten vuoksi. Asioista uutisoitiin vasta päiviä myöhemmin ja se on saanut saksalaiset kyseenalaistamaan poliisin ja valtamedian luotettavuuden ja toiminnan, heidän oltuaan hiljaa niin valtavista rikoksista.

(Lähde: Breitbart)

 

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “29% saksalaisista hyväksyy tuliaseiden käytön pakolaisten pysäyttämiseksi”

  1. Muslimit haluais tappaa meidät kaikki. Ja niille ei ole mikään juttu tappaa. Ja meidän poliitikot ei tuota tajua. Miksi esim pöpilä vai sipiläkö se tonttu on, nii ymmärrä, että noitten kulttuuri on ihan liian vaarallinen länteen. Ja peto on jo päästetty maaperällemme. Seurauksia tulee oikeesti.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s