Totuus kansalaisen suusta: ¨Miten selität sokealle valon?¨

Miten selität sokealle valon? Moni sivustomme lukija on selkeästi asioista perillä eikä hyväksy valtaeliitin salailuja, salaliitoja, salamyhkäisyyttä, salafismia….

Tämän asiallisen kommentin sivustolle jättänyt kommentoija ei halunnut nimeään julkisuuteen, (ymmärrettävän väkivallan uhkan vuoksi) mutta suostui kuitenkin, että hänen asiallinen kommentointinsa sivustolla julkaistaan omana artikkelinaan.

Nimimerkki: ¨Miten selität sokealle valon:¨

¨Voiko meillä olla niin sokeat päättäjät, että he poliittisen korrektiuden tähden katsovat läpi sormien kaikkea tätä saastaa, mitä islam tuo tullessaan. On aivan naurettavaa väittää, että islam on rauhan uskonto. Ev.lut kirkko on jo pettänyt ja mennyt pahan puolelle, piispat veljeilevät imaamien kanssa, kirkoista on poistettu ristejä.

Järkevät islamintuntijat varottavat meitä, jopa integroituneet maahanmuuttajat varoittavat, kaikki menee kuuroille korville. Pienet tytöt joutuvat kärsimään lapsivaimoina, joutuvat synnyttämään jopa kymmen-vuotiaina, kärsimään jatkuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Thomas_H_Ince_-_Megaphone_1922

Kansalainen ilmaisee näkemyksensä

 

Pakistanissa yritettiin kieltää avioliitot lasten kanssa. EI MENNYT LÄPI!
Sanovat sen kuuluvan islamin perinteeseen. Seksuaalinen kiinnostus
lapsia kohtaan näkyy jo täälläkin, kun matut lääppivät ja yrittävät saada
tyttöjä mukaansa. Uimahalleissa häiriköidään, mennään naisten suihkutiloihin ja kuvataan, raiskauksiakin on tapahtunut useita Ruotsissa ja Saksassa. Onko meidän suomalaisten velvollisuus opettaa näille barbaareille käyttäytymistapoja? Ei tule onnistumaan, islam estää sen.

Elämä Suomessa alkaa olla ahdistavaa, koska asiat eivät etene ja on tunne, että päättäjämme eivät välitä, eivät kerro kansalle missä mennään. Meillä on verovaroin toimiva Yle, joka valehtelee ja vääristelee, etsii ohjelmiinsa aina sen ainoan perheen jota kuvaa ja haastattelee. Mihin meitä ollaan viemässä? Kysykää kansanedustajilta
mikä on UUSI MAAILMANJÄRJESTYS (NWO), mitä he tietävät siitä.
Mikä on suunnitelma Suomeen tulevista 1,8 miljoonasta maahanmuuttajasta, josta Jyrki Katainen puhui, Alexander Stubb tietää varmasti, koska ajaa Suomea Eu:n liittovaltioon.¨

 

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Totuus kansalaisen suusta: ¨Miten selität sokealle valon?¨”

  1. Miksi vitsaukset tulevat? Siksi, koska synnin mitta alkaa olla täyttynyt. Suomi on polkenut jalkoihinsa 10 käskyä aborteillaan, homouden suosimisellaan, ahneudellaan kaikenlaisella moraalittomuudellaan ja Israel-vastaisuudellaan. Synnin mitta on noussut taivaisiin saakka ja siitä on lasku erääntymässä. Suomella meni hyvin, vaan ei muistanut, ken on kaiken hyvän sallinut, vaan ylpeydessään ja kiittämättömyydessään alkoi palvoa epäjumalanaan mammonaa, antoi sijaa kaiken maailman eksytyksille(liberalismi, liberaaliteologia, jne). Suomen kansa tullaan laittamaan nyt polvilleen. Meidän on kansana tehtävä PARANNUS, pienimmästä suurimpaan. Ehkäpä meidän käy silloin kuin Niiniven, joka säästyi tuholta tehtyään totisen parannuksen(kansa ja kaikki johtomiehet). Aika tiimalasissa käy vähiin. Jollei parannusta tehdä, Suomi- neito joutuu todelliseen myllytykseen.
    Ainoa turva tulevassa ahdistuksessa on vain Hän, ainoa ihmisen ja Jumalan välillä, Jeesus Kristus Meidän Herramme ja Vapahtajamme.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s