Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa

Irakista viime syyskuussa Itävaltaan tullut raiskaaja puolusteli tekoaan:

¨Se oli seksuaalinen hätätilanne.¨ Mies antoi ymmärtää olleensa niin puutteessa, että oli pakko saada seksiä ja siksi raiskasi pojan.

Hän veti pojan väkisin pukukoppiin ja raiskasi hänet. Poika yritti huutaa apua, mutta kukaan ei kuullut häntä.

Hyökkäyksen jälkeen mies viihdytti itseään hyppimällä 3 metrin ponnahduslaudalta useita kertoja. Tällä välin itkevä poika meni valvojan luokse ja kertoi mitä oli tapahtunut. Poliisit kutsuttiin välittömästi ja mies pidätettiin paikan päällä. Vakavia vammoja saanut poika vietiin sairaalaan.

Mies selitti, että hänen piti tyydyttää itsensä pojan avulla koska ei ollut saanut seksiä 4 kuukauteen. ¨En kyennyt kestämään seksittömyyttä koska minulla on ylimääräistä seksuaalista energiaa.¨

Hän lisäsi: ¨Se oli suuri virhe¨ ja hän oli ymmärtänyt että se vahingoittaisi poikaa.

(Lähde: Breitbart)

41 vastausta artikkeliin “Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa”

  1. on se kumma kun eivät paiskaa linaan raiskajija tain heitä sinne missä ovat tuleet on ne etevijä ulkomalla ovat sopineet pohjois maiden kanssa että eivät voi pasitaa heitä takasin kun niitä seuraisi kuolema

   Tykkää

  1. Niin,
   Onhan se paskaa, että nämä ihmispaskat tällaista tulevat ihmisten keskuuteen harrastamaan.
   Onko mielestäsi siis ikävää, että tällaista tulee tietoisuutesi, vai onko tällaisen jakaminen rasistista paskaa?
   Ensin mainitussa tapauksessa voit jättää nämä uutiset lukematta ja jälkimmäisessä tapauksessa voit sekä jättää nämä uutiset lukematta, että painua hevon vittuun.

   Tykkää

  2. Miten raiskautapausten jakaminen on paskan jakamista? Eikö ihmisillä ole sinun mielestäsi oikeutta tietää mitä nämä maahantulijat tuovat tullessaan ja minkälainen heidän ”kulttuurinrikastus” oikeasti on?

   Tykkää

 1. Muslimeille ikuinen porttikielto julkisille uimahalleihin ja kenties muihin paikkoihin missä on vaaraksi muille ihmisille tai eläimille, eihän tämmönen meno voi jatkua.

  Tykkää

 2. Islam on maailman syöpä. Muhamed on sikaa nussiva homo. Kuten kaikki muutkin ählämit. Jos rehellisesti sanotaan niin hitlerin olisi pitänyt alkaa hävittää näitä ählämeitä jo silloin eikä juutalaisia. suurin osa karvakädistä on pedofiilejä. Itse olen hakannut kaksi pedofiiliä paskaksi ja istunut mustalaisen taposta. mustalainen oli ryöstänyt sotaveteraanin aikoinaan ja tappanut 300 mk takia. Suomessa on suojeluohjelma jossa pedofiilejä suojellaan ja heitä asutetaan ihan lapsiperheiden lähelle asumaan. Tämä on faktaa., vilppulan vankila on oikein pratiisi heille. Henkilökunta lelllii heitä ja on samaa mieltä heidän kanssa. Pedofiilit savat muita oikeuksia ja heitä kohdellaan silkkihansikkain. Kaksi pedofiiliä olen saannut kiinni. Kumpikin kävelee tänä päivänä aika hiljaa ja toisella on kuulo pois korvasta. En kadu vaan teen ihan samoin edelleen jos tarvis on.

  Tykkää

 3. Minäkin annan Matille 10 pojoa._ Muslimit seuraavat Pedofiilimuhammedin oppeja. Naisille ei niissä piireissä anneta muuta kuin seksuaaliobjektin arvo, eikä muslimihomopiireissä sitäkään.

  Tykkää

 4. Tästä artikkelista oli ilmeisen tarkoituksellisesti jätetty pois kohta, missä raiskaaja kertoo, ettei 10 vuotiaan pojan raiskaus ole hyväksyttävää missään päin maailmaa. Siis ei myöskään Irakissa.

  ”When asked whether it was illegal to have sex with ten year old boys in Iraq, the man said ’Such a thing is forbidden in any country in the world.'”

  http://www.breitbart.com/london/2016/02/05/ten-year-old-boy-brutally-raped-by-iraqi-migrant-at-pool-in-vienna/

  Tykkää

  1. Tekeekö se teosta jotenkin hyväksyttävän, jos tekijä sanoo tietävänsä
   tehneensä väärin. Etkö ajattele mitkä ovat seuraukset tälle pojalle, elin-ikäinen trauma ja epäluottamus ihmisiin, rikottu sielu ja ruumis.
   Hyi saatana, HÄPEÄ!

   Tykkää

   1. Tarvitset ammattiapua jos tosissaan kuvittelet, että joku hyväksyisi raiskauksen tai pedofilian. Suurinkaan anarkisti ei sellaista hyväksy tai puolusta, ja jos luulet toisin olet käsittänyt jotakin väärin.

    Ilmiön tai tapahtuman ymmärtäminen ei ole sama asia kuin asian hyväksyminen. Asioiden ja niihin liittyvien tekijöiden, eimerkiksi sosiaalisten tai tilastollisten tekijöiden ymmärtäminen on tärkeää, että pystymme toimimaan rationaalisesti. Sen sijaan, kun toimitaan ilman ymmärrystä siitä, miksi asioita tapahtuu (kuten maahanmuuttokriitikoiden kohdalla usein näkyy sosiaalisten, journalististen ja oikeustieteellisten asioiden kohdalla), syntyy hämmennystä, vihaa ja järjetöntä lynkkausmielialaa. Ja hämmennystä.

    Tarkkaile itseäsi lukiessasi uutisia. Kun huomaat vihastuvasi jostakin, ja johtopäätöksesi on että ”pakolaisia hyysätään” tai että ”media sensuroi”: suosittelen sinua ottamaan asiasta selvää, googlesta, kirjastosta, tai vaikkapa ottamalla yhteyden toimittajaan. Jos muistat olla asiallinen ja välität itsestäsi vastaanottavan kuvan, mahdollisuutesi saada vastaus, oppia uutta, ja tasapainottaa maailmankuvaasi kasvavat. En voi taata että tämä toimii joka kerta, sillä teidän idioottien kanssa keskustelu on välillä niin saatanan vaikeaa, kun ei ymmärretä perusasioita, kuten lakia, demokratiaa, sananvapautta, tasa-arvoa tai vaikkapa historiaa ja johdonmukaista keskustelua. Eikä asioista selvää ottaneilla ihmisillä ole aina voimia taistella tällaisen kanssa.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s