Huomiseksi (06.02.2016)suunniteltu joukkoraiskauksia 43:een maahan: Myös Suomen pakolaiskeskuksissa huhutaan huomisesta

Nyt tarkkana! Nämä psykopaattiraiskaajat on pysäytettävä!

Rajat kiinni kansalaisjärjestö kertoo nettisivullaan: ”Maailmanlaajuinen ’make rape legal’, (raiskauksen laillistamista haluava) ryhmä oli suunnitellut hyökkäävänsä lauantaina 6. helmikuuta kello 20.00 naisten kimppuun 43 maassa, mukaanlukien Suomessa. Tapahtuma on vastuullisen järjestäjän mukaan peruttu.

”Suomen Uutisten tietojen mukaan vastaanottokeskuksissa kiertää viestejä, jossa (sic!) kehotetaan saapumaan Helsingin keskustaan lauantaina klo 20.00. Kokoontumispaikaksi esitetään joko Kolmen Sepän aukiota tai Rautatientorin aluetta.

Mielestäni tilanne alkaa olla huolestuttava, sillä tuo ajankohta (kello 20.00) sekä paikka (Kolmen Sepän aukio) olivat lukemamme mukaan (lue alempana) samat kuin kokoontumisesta alunperin ilmoittaneella sivustolla.

Alla aiempi kirjoituksemme aiheesta.

5.2.2016 12:38 Jari Virtanen

”Tapahtuman” järjestämisestä on vastuussa yhdysvaltalainen ryhmä Return of Kings. Tapahtuma on järjestäjien mukaan peruttu, mutta yksittäisiä ryhmiä saattaa muodostua. Ehdotan että vanhemmat harkitsisivat aiheesta keskustelemista lastensa kanssa.

Demi-lehden keskustelupalstalla olleessa keskustelussa puhuttiin lauantai-illaksi suunnitelluista joukkoraiskauksista:

”Maailmanlaajuinen ’make rape legal’ ryhmä on suunnitellut hyökkäävänsä naisten kimppuun 43 maassa…
Helsinki – Kolmen sepän patsas (Three Smiths statue) in Helsinki next to Stockmann department store.
Alkuperäinen linkki ei enää toimi mut aattelimpa varottaa, vaikka oiski vaa joku pas*a läppä. Erityisesti kahdeksan aikaan illalla kuulemma.”

Yhdysvaltalainen Buzz Feed –sivustokin uutisoi aiheesta:

Buzzfeed kirjoitti torstaina 4. helmikuuta:

”Nämä ’laillisen raiskauksen’ puolestapuhujat peruivat suunnitelmansa, koska he eivät tunteneet oloaan turvalliseksi illalla.

Return of Kings-ryhmä oli suunnitellut kansainvälistä, eri maissa järjestettävää tapahtumaa lauantaiksi 6. helmikuuta 2016.

Suunniteltu kansainvälinen ’neomaskulististen’ miesten oikeuksien puolustajien tapaaminen on peruttu, koska heidän ryhmänsä johtaja ei pystynyt takaamaan osallistujien turvallisuutta. Ryhmä on aiemmin puhunut raiskausten laillistamisen puolesta.”

Daryush Valizadeh, joka johtaa Return of Kings-ryhmää, joutui Anonymous-ryhmän iskun kohteeksi:

Mainokset

8 vastausta artikkeliin “Huomiseksi (06.02.2016)suunniteltu joukkoraiskauksia 43:een maahan: Myös Suomen pakolaiskeskuksissa huhutaan huomisesta”

    1. Näinhän se menee jonkun matkaa, kunnes tulee RIITTÄVÄ ylivoima, niinhän ne sodatkin voitetaa, kun toinen osapuoli huomaa kohdanneensa voittajansa-ja niin on jälleen rauha maassa….hetkeksi;-(

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s