Feministit:¨Haluamme ennemmin tulla pakolaisten raiskaamiksi kuin katupartioiden auttamiksi¨

Ruotsalaisfeministit: ¨Älkää auttako meitä jos joudumme maahanmuuttajien raiskaamaksi.¨

Feministien toiminnassa ei ole kyseessä halu auttaa tyttöjä ja naisia. Kyse on vain vihasta ja rasismista valkoisia, länsimaalaisia miehiä kohtaan.

¨Valtion aiheuttama psykoosi johtaa kansalaisten järjen ja itsesuojeluvaiston hylkäämiseen.¨

Uutissivusto Tundra Tabloids kertoo:

¨Feministit Ruotsissa ovat aloittaneet uuden kampanjan miehiä vastaan jotka haluavat suojella naisia raiskauksilta.

Epäilemättä me kaikki olemme jo kuulleet islamo-arabialaisesta taharrush-ilmiöstä. Olet ehkä kuullut myös vastareaktioista tähän käytökseen osallistuvia vastaan Tukholmassa, missä 200 miestä otti käyttöön ¨viikinkigeeninsä¨ ja hyökkäsi näitä ¨pakolaisia¨ vastaan.

Mitä mahdollisesti et ole kuullut, tai et uskoisi todeksi, on feministien protestointi näitä raivostuneita vastaan. Feministit loivat hashtagin: (käännös #eisinunnaisesi) missä he sylkivät vihaansa rasismia, fasismia, valkoisia miehiä ja mitä tahansa kaukaa haettua asiayhtetyttä kohtaan kognitiivisen dissonanssin vallassa.(Kognitiivinen dissonanssi tarkoittaa henkilön tietojen ja asenteiden ristiriitaa. ts. ¨toimia tietojensa vastaisesti.¨)

Lyhyesti sanottuna: He ¨massaoikuttelivat¨ sosiaalisessa mediassa siksi, että valkoiset eurooppalaiset miehet nousevat vastustamaan näitä raiskaajapakolaisia. Koko asia kulminoitui heidän lausuntoonsa: ¨Se olet sinä, ketä minä pelkään!¨ Lausunnossa esitetään pelko pitkästä komeasta patriootista joka ahdistelee seksuaalisesti kadulla.¨

(Lähde: Tundra Tabloids)

 

28 vastausta artikkeliin “Feministit:¨Haluamme ennemmin tulla pakolaisten raiskaamiksi kuin katupartioiden auttamiksi¨”

  1. Pitäis perustaa näille ”raiskaus keskuksia” jotka haluavat vierasta ympärileikattua… ongelmahan että ne feministit ei kelpaa etes pitkään puutteessaolleillekaan….

   Tykkää

 1. Siis oikeesti pitäs alkaa järjestään valtion puolesta semmosia 1-2v matkoja somaliaan näille vihervasureille. Saattas jotkut ehkä huomata miten mukavia ne kotimaan miehet onkaan…

  Tykkää

  1. Niin kai siinä naisilla käy kun sitä tylsää Reinoa katellaan liian kauan, ulkomainen etninen mies vaikuttaa kiihottavalta ja jännältä. Tylsä Reino tekee kaiken väärin ja on ihan perseestä, jännät etniset miehet on niitä tosimiehiä.

   Tykkää

   1. No näinhän se menee, suomalaine mies tekee kaiken väärin, vetää lauantaina perseet saunan jäläkeen ja jyrsii lenkkimakkaraa ja kikkailee alasti olohuoneen sohvalla ja kahtoo lottoo…ja sitte maanantaina kiltisti niskat kyrmyssä töihin. Mutta onneksi on tuota ”etnistä värinää”…:D

    Tykkää

 2. Te olette aivan saatanan oksettavia. En ymmärrä logiikkaa, jolla jokainen muslimi/ulkomaalainen leimataan raiskaajaksi, onko ne venäläisetkin sitten? Luulisi että sen verran on jotain tolkkua päässä että ymmärtää sen seikan että kaikki suomen maahanmuuttajat EIVÄT ole islaminuskoisia, tai edes niistä maista. Kotikunnassani on itseasiassa enemmän venäläisiä kuin irakilaisia tms. eli eivätkö sitten venäläiset raiskaa? Eivätkö venäläiset ahdistele? Kyllä nekin, muttei kaikki. Ei kaikki islaminuskoisetkaan ahdistele. Jos noin paljon ahdistaa asua maassa, joka auttaa niitä ketkä apua tarvitsee nii kipittäkäähän muualle.

  Tykkää

  1. Ja kaiken lisäksi, ettehän tekään ole mitään pyhimyksiä itsekkään. Suomalaisetkin raiskaa, suomalaisetkin ahdistelee, suomalaisetkin tappaa. Laittakaa oma asennoituminen ja oma käytös ensin ruotiin, sitten valittakaa turhanpäiväisestä paskasta niin paljon kun teidän sielunne sietää.

   Tykkää

 3. Ja nyt jos vältyttäisiin väärinymmärryksiltä niin teen nämä selväksi. En perusta kommentointiani tälle artikkelille. En usko näihin asioihin mitä tänne julkaistaan. Kaikenkaikkiaan ärsyynnyin todella paljon siitä, mitenkä törkeästi kirjoitatte muista ihmisistä.

  Tykkää

 4. femiNISTI:tilastollinen fakta on vaan niin,että tumma mies raiskaa todennäköisemmin kuin valkoinen,ei tietenkään kaikki ole sellaisia niinkuin ei suomalaisetkaan tahi venäläiset tuskin löytyy kansallisuuksista yhtään kansaa missä ei tapahtuisi raiskauksia,islamin radikalisoituneen tekevät sitä paljon ja se on vaan valitettavasti totta,vaikka se ei sun ajattelutapaa miellytä.onneksi kuitenkaan kaikki ei ole sellaisia ihmisiä

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s