Islamistisen terrorismin kritisointi kielletty?

Onko terroristien uhriksi usein joutunut Ranska putoamassa syvään, mustaan kuiluun?Tuomari antoi sakot terrorismin vastaisille mielenosoittajille. Onko viharikos vaatia terroristien karkottamista?

Islamofobian käsite enenevissä määrin, näyttää pitävän nyt sisällään myös terrorismin vastustamisen ja kritisoinnin, sillä sekin loukkaa islamia. Ensiksi vain islamin kritisointi kiellettiin, nyt myös islamilaisen terrorismin. Tästä trendistä on jo monia merkkejä länsimaissa. YK:ssa on meneillään voimakas lobbaus islamin kritisoinnin kriminalisomiseksi maailmanlaajuisesti. Tähän samaan islamin koskemattomuuden romukoppaan ollaan sysäämässä mukaan myös islamilainen terrorismi, pikkuhiljaa.

Kuusi ranskalaista mielenosoittajaa sai kukin 500 euron sakot. Mielenosoittajilla oli banneri jossa luki: ¨Karkottakaa islamistit.¨  Sakkojen syyksi kirjattiin laiton kiipeäminen rakennuksen katolle, mutta päätöksen poliittinen tausta on helppo lukea rivien välistä.

Kyseessä oli protesti junassa sattuneen terrori-iskun jälkeen, jossa marokkolainen Ayoub El Khazzani yritti ampua matkustajia AK-47 rynnäkkökiväärillä. Sattumalta Amsterdamista Pariisiin matkalla olleessa junassa olleet amerikkalaiset sotilaat saivat kuitenkin terroristin taltutettua. Miehiä ylistettiin sankareina ja Ranskan presidentti Hollande nimitti heidät Ranskan Kunnialegioonaan. Tapaus sattui viime elokuussa. Hädin tuskin kolme kuukautta myöhemmin muslimiterroristit, joista ainakin kolme oli pakolaisia, iskivät eri kohteissa Pariisissa, surmasivat 130 ja haavoittivat 350 ihmistä.

ak-47-afp

Terroristien kestosuosikki:  AK-47 

 

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Islamistisen terrorismin kritisointi kielletty?”

  1. islamissa EIOLE MITÄÄN HYVÄÄ .VAIN TUHOA JA KUOLEMAA. EI SAISI KRITISOIDA? KAIKKEA VIELÄ.PAHA ON PAHAKSI SANOTTAVA. EI SITÄ TARVITSE MISTÄÄN KYSYÄ. MITÄ OLI POJAN MESTAAMINEN MUSIIKIN KUUNTELUSTA. OVAT NIIN ALIKEHITTYNEITÄ ETTEIVÅT YMMÄRRÄ MUSIIKKIAKAAN. SANANVAPAUTTA ETTE PYSTY LOPETTAMAAN.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s