Ulkoministeri: ¨Maailmalla riehuu sota islamin ja kristinuskon välillä.

¨Jopa jotkut muslimimaiden johtajat myöntävät Euroopan islamisaation tavoitteekseen.¨ Eestin entinen ulkoministeri, Kristiina Ojuland latelee faktat pöytään.

¨Ei ole kyse sosioekonomisesta ilmiöstä. Meneillään on islamilainen invaasio. Miljoonia miehiä tulee, kukaan ei edes tiedä kuinka monta. Maailmalla riehuu sota islamin ja kristinuskon välillä.¨

(Kuva: Ave Maria Möistlik)

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Ulkoministeri: ¨Maailmalla riehuu sota islamin ja kristinuskon välillä.”

 1. Iltalehden uutinen Ma 1.2. -16): Irakilainen Mohamed kertoo totuuden ISIksestä. Jos tarkastelmme, analysoimme, Mohamedin haastattelua tarkemmin, niin Mohamedin sanojen tulkinnan, analyysin mukaan myös meidän valtaapitävät ajavat osittain samaa aivopesu-politiikkaa kuin ISIS – Totta vai tarua? Hmmm … eittämättä tästä saa sellaisen kuvan, että asia on näin, eli siis totta, … eli, jos uskomme Mohamedia, … ja miksi emme uskoisi, sillä maamme valtaapitävätkin uskovat kaikki, mitä nämä suloiset ”partalapset” meille sepittelevät. … Lue täältä lisää, ja toivottavasti silmäsi aukenevat. Varoitus: Voit järkyttyä, kun yht´äkkiä alat tajuta jotain. : – – – > http://annelindell.blogspot.fi/

  Tykkää

 2. Asia on juuri niin kuin arvoisa ulkoministeri sanoo. Maahanmuutto eli maahantunkeutiminen on islamin johtajien masinoima kauaskantoinen suunnitelma lännen valtaamiseksi. Suomen ja muiden länsivaltojen johtajat ovat sokeita eivätkä näe islamin valheita. He ovat ylpeitä eivätkä halua uskoa tosiasioita.

  Tykkää

  1. Niin se masinointi kun vähän syvemmin katsoo tuleekin ystävämme Amerikan ystävällisellä myötävaikutuksella. Jenkit aiheuttaa sotkun ja hyötyy siitä. Historia sen näyttää ,kun etsii niin sama kuvio löytyy toistuvasti joka mantereelta.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s