Muslimiperhe kertoi tyttärelleen: ¨Tapamme sinut tänä iltana¨

Muslimit murhaavat lapsiaan tai painostavat heitä itsemurhiin. Edes oma perhe ei tarjoa suojaa allahin raivolta. Keittäessään kokoon barbaarisen uskontonsa, Muhammed vei musliminaisilta normaalin elämän mahdollisuudet.

Yli 20 000 naista ja tyttöä joutuu kunniamurhien uhriksi joka vuosi. Esimerkiksi Pakistanissa tapahtuu yli 1000 kunniamurhaa vuodessa. Lukemat ovat todennäköisesti kuitenkin paljon suurempia ja tapauksia ei rekisteröidä ilmiöön liittyvän ¨vaikenemisen kulttuurin¨ vuoksi.

Turkki haluaa liittyä Euroopan unioniin. Se on tämän johdosta kiristänyt lakejaan kunniamurhien suhteen. Asialle on kuitenkin ilmennyt kääntöpuoli: Kunniaitsemurhien lisääntyminen. Kunniamurhan sijaan, nyt perheet painostavat tyttöjä ja naisia tappamaan itsensä.

Toinen suuri islamilainen naisten kidutusmetodi on sukuelinten silpominen. 120 miljoonaa naista ja tyttöä elää tämän hirvittävän rituaalin uhreina. Länsimaiset feministit eivät ole merkittävästi ottaneet kantaa tähänkään ilmiöön. Feministit ovat antaneet myös hiljaisen hyväksyntänsä islamin raiskauskulttuurille. Islam näkee ei-muslimitytöt vapaasti raiskattavina ja palkkiona taistelemisesta vääräuskoisia vastaan. Jos taas muslimityttö raiskataan, hänet voidaan tuomita ruoskittavaksi tai kuolemaan avioliiton ulkopuolisesta suhteesta, tai hän saattaa joutua perheensä murhaamaksi, kunniamurhan tai kunniaitsemurhan uhriksi. Islamin mukaan kuoltuaan nainen saa paratiisissa miehen jolla on jatkuva erektio. Islamilainen kiima ei jätä naisia rauhaan edes kuoleman jälkeen. Ajatollah Khomeinin fatwojen mukaan mies voi harjoittaa anaaliseksiä pikkuvauvojen kanssa, vaginaalisia yhdyntöjä vasta tytön tullessa naiseksi, eli 9 vuotiaana. Siten musliminaisten rooli miesten tyydytyslaitteina alkaa kehdossa ja jatkuu hautaan asti ja vielä sen toiselle puolelle. Jos nainen jollain lailla pyrkii ulos tästä jatkumosta tai protestoi, hengen lähtö on usein lähellä. Vaan sekään ei ole ulospääsy uskovaiselle, sillä haudan takana odottaa mies ikuisen erektion kanssa.

Videolla on turkkilainen nainen, jonka miehen serkku ahdisteli häntä monta vuotta. Hän kertoi asiasta perheelleen ja perhe tuomitsikin…naisen itsensä kuolemaan. ¨Talossa on ase ja aiomme tappaa sinut tänä iltana. Olet nähnyt miten kälysikin tapettiin. Sinut tapetaan samalla tavalla.¨

Nainen kertoo: ¨En ole tehnyt mitään väärää. He tekivät tämän suojellakseen miestä.¨

Ezra oli 15 kun hänet pakotettiin avioliittoon. Aviomies oli uskoton. Kun hän pyysi avioeroa, hänen oma perheensä käski hänen tappaa itsensä. Siskoni sanoi: ¨Tapa itsesi!

dynamic_resize

Isänsä ampuma, mutta henkiin jäänyt tyttö pelkää edelleen henkensä puolesta

26 vastausta artikkeliin “Muslimiperhe kertoi tyttärelleen: ¨Tapamme sinut tänä iltana¨”

 1. Ilm.12:12 kuvaa hyvin sitä vihaa, mitä islam edustaa. ”……Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa”.

  Tykkää

 2. Perkele on vanha pakanallinen jumala. Kristityt vain otti sen nimen raamattuun,mustamaalatakseen sen.Nykyisessä raamatun käännöksessä ei paholaisesta käytetä Perkele nimeä

  Tykkää

  1. ja raamatuahan on käännelty ja väännelty niin että sivut tippuu… entä mooseksen kirjat 6 ja 7… hupis nekin on pudonne suomenkielisessä ensimmäisessä käännöksessä… jopa Jumalasta käytettiin nimeä Jehova vaan ei enään sekin on pudonnu pois…se meni niin joka tästä pois ottaa tai tähän lisää on kuoleman oma..

   Tykkää

 3. muslimim käytöstä en tajua mikäs tää samperi allahin on eikösse olekaan enään jeesus tää taitaa olla miesten alentavia tekoja ei allahin koska miehet eipidä naisia arvossa niin kuin suomen miehet suomessa tollaisa tänne sit haalitaan lisää kohta suomessakin surmataa heidän rituaalien mukaan tasa arvo laki pitäis saada jos musmilit saa suomen kansa lisuuden niin hunnut poijes koska suomi on vapaa maa ei muslimin valta kuntaa siihen jos musmilit ei suostu niin karkoitus suomesta

  Tykkää

  1. Islamin Allah on yksi Arabian niemimaalla palveluista epäjumalista, joita oli islamin synnyn aikaa oli 360. Kaikki muut hävitettiin, paitsi tämä kuunepäjumala ja siksi kuunsirppi on islamin tunnus esim. jokaisen moskeijan katolla.
   On suurta Jumalan pilkkaa käyttää siitä nimeä Jumala. Katsokaa ”sarjakuva Allahilla ei ollut poikaa” Youtube:sta.

   Tykkää

   1. toi pointti onkin merkittävä ja totta. allah tarkottaa myös Jumalaa mutta yön jumalaa…onko kyseessä sittenkin huijaus johon ihmiset uskovat..

    Tykkää

  1. Siinähän se tarina mukana olevalla videolla kerrotaan. Ei tämä ole mitenkään ainutlaatuinen yksittäistapaus, vaan tämä on arkipäivää islamilaisessa maailmassa. Pelkästään Pakistanissa näitä kunniamurhia ja kunniaitsemurhia sattuu yli tuhat vuodessa. Tosin tämä luku lienee reilusti alakanttiin. Näitä kunniamurhia myös salaillaan paljon. Salailussa viranomaiset ovat mukana, koska tuntevat sympatiaa murhaajia kohtaan.

   Tykkää

  2. Niinköös Esko sitten kuitenkinko uskot, että ”maailmassa kaikki hyvin; rauha rauha, ei mitään hätää”, koskapa Suomen punavihreiden toimittajien valtaama valtamedia, esim. Yle:n, valikoivia ”totuuksia” kertova propagandatoimisto ei kerro näistä mitään…??? Ota nyt Esko se pää jo pois sieltä…

   Tykkää

 4. Lähteitä kaipaan myös.Wikipediassa (joka on käsittääkseni kritiikille avoin ja jatkuvasti muokattavissa ) sanotaan silpomisesta :
  ’Perinteinen naisia sortava heimotapa on naisten ympärileikkaus (naisten sukuelinten silpominen). Tapa tunnetaan lähinnä Sudanin ja Egyptin muslimien ja muiden uskontojen edustajien piirissä. Toinen heimotapa on niin sanotut kunniamurhat. Tavan katsotaan useissa heimokulttuureissa puhdistavan miehen ja suvun kunnian. Tavat eivät ole islamin lain mukaisia vaan jopa loukkaavat sitä.[15]’
  Tapa on järkyttävä,sitä vastaan ovat nimenomaan naisasialiikkeet kampanjoineet näkyvästi.Uskontoa siinä käytetään vain keppihevosena – samalla periaatteella Amerikassa ammutaan aborttiklinikoiden työntekijöitä.
  Kunniamurhia meillä tapahtuu mielestäni myös suomalaisten kesken,lehdissä uutisoidaan valitettavan usein miten mies on tappanut eroa harkitsevan vaimonsa/naisystävänsä.Yhtä väärin,yhtä tuomittavaa – eikä perusteltavissa kristinuskolla?Lasten seksuaalista hyväksikäyttöä on tapahtunut vuosikymmenien ajan lestadiolaisen liikkeen piirissä.
  Ennen kuin nielaisette tämän sivuston jutut yleisenä totuutena niin ottakaa asioista selvää,vaikkapa eri hakusanoja googlettamalla se ei ole nykyään vaikeaa.Me suomalaiset pidetään rehellisyyttä tärkeänä -ja hyvin suomalaisena- ominaisuutena.Rehellisyys vaatii omaa vaivannäköä.

  Tykkää

  1. Miksi somalit lähettävät tyttärensä silvottavaksi Somaliaan?
   Perusteluita voi olla vain kaksi, joko islamin vuoksi tai musliminaiset haluavat tyttöjen kokevan saman, minkä ovat itse kokeneet, antavat kärsimyksen kiertää sukupolvelta toiselle.

   Tykkää

  2. ”Amerikassa ammutaan aborttiklinikoiden työntekijöitä.”

   -Sanoisin tuollaista, tarkoituksenhakuisesti kovin yleistävän toteamuksen, lähentelevän valheellista väittämää, ottaen huomioon, esim. alla olevan poiminnan Iltalehdessä aiheesta julkaistusta jutusta:

   Iltalehti 4.12.2015: ”Aborttiklinikoille on hyökätty Yhdysvalloissa jo vuodesta 1976 lähtien. Yhteensä 11 ihmistä on kuollut aborttiklinikan työntekijöihin kohdistetuissa iskuissa.”

   -Ts. samoin perustein, tai vielä suuremmallakin syyllä voitaisiin sanoa, vaikkapa Suomesta, että täällä oppilaat ammuskelevat kouluissa opettajia ja toisia oppilaita…

   Ja mitä tulee tuohon, kun sanoit, että ”Wikipediassa on käsittääkseni kritiikille avoin ja jatkuvasti muokattavissa”; niin sehän ei ole kuitenkaan mikään tae siitä, että se olisi totuus, vaan ehkäpä kyseistä -vaäittämää- ei kukaan ole huomannut tai osannut kriittisesti kiistää, ja estää sen tulemista ”totuutena” siellä esitettäväksi…

   Niin, että kylläpä kyllä, todellakin kriittinen kannattaa olla, eikä pitää päätään pimeässä, valottomassa paikassa…

   Tykkää

 5. Información Bi&oocras.comt#8230;Valara en Bitacoras.com: En el barrio privado de Altos de la Cascada, la vida transcurre idílica como siempre, entre casas que imitan mansiones con grandes jardines y piscinas climatizadas. Separado de la realidad por muros y cámaras que todo lo vi……

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s