Pelottava video: Tuhannet muslimit huutavat Berliinissä: ¨Allahu akbar, juutalaissiat tulkaa ulos!¨

Tällainen massa antaa esimakua siitä mitä on odotettavissa.

¨Juutalainen, juutalainen pelkurisika, tule ulos ja tappele yksin!¨

Yhtäkään henkilöä ei pidätetty vihapuheesta. Muslimien vihapuhe on sallittua, kuten myös rasismi valkoisia naisia kohtaan.

Mainokset

14 vastausta artikkeliin “Pelottava video: Tuhannet muslimit huutavat Berliinissä: ¨Allahu akbar, juutalaissiat tulkaa ulos!¨”

  1. siinähän on abrahamin jälkeläiset jostain taas vetähneet herhneen nenhän.kaippa nämä abrahamin paremmanpojan jälkeläiset taas alko vittuihleen jostain tekstin väärästä tulkinnasta ja linnoittautuivat talon sisään.suku on pahin

    Tykkää

  2. Kyllä tää on europan ongelma ja se on vain alkua kyllä muslimit on kaikken maaiten suosijoisa mutta juutalaiset ja romanit ne on ainaa yhä sorettuja koko maailman kartalla no kyllähän nekin on viellä ihmisijä verattuna mitä nämä islamin uskonon kuuluvat esitäävät övat kyllä ne viellä näyttä kitokset näille maaille hyvin pian siitä hyvästä kuin heitä otetan vastan kyllä yhteyskunan halitsijat övat tosi sokeita herätkä jummalan nimesä näkemän ne halua viedä nämä maat väkkivallalla ja pelottelulla sitettenkuin räjähtä konolla sitenkö herätän kuin on myöhästä Jukka pysäyttä tulvan kuin se vyöry maahane kuin tsunami ei mene tällä tahilla kauvan

    Tykkää

  3. Luin tästä eilen pidemmän version jostain sivulta. Kyllä on hulluksi mennyt muslimien sallivuus. Pelätään ettei vaan syyllistytä rasismiin, jota muslimit saa kyllä tehdä 👎 Lopun ajat kohta käsillä. Yhtään muslimia Ei pidätetty noista huuteluista. Jos olis joku muu huutanut muslimeista sika-sanalla, olis varmaan putkas jo, jos Ei päätä lyhyempi.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s