Kulttuurien välistä viestintää: Me: ¨Älä paskanna suihkuun!¨ He:¨Hänen pitäisi olla hiljaa ja sallia raiskaus!¨

Miten kulttuurimme voivat löytää keskinäisen harmonian? Onko rauhallinen rinnakkaiselo ja muslimien integroituminen Eurooppaan laisinkaan mahdollista? Tuntuu siltä että jäiden polttelua on paljon luvassa.

Eurooppalaisen ja islamilaisen kulttuurin erot ovat niin valtavia, että on vaikea uskoa mitään muuta lopputulosta pakolaiskriisistä kuin massiivisia ongelmia, väkivaltaa ja kaaosta tuleviksi vuosiksi. Me yritämme selittää heille ettei uima-altaaseen saa ejakuloida tai tyhjentää suoltaan, he yrittävät selittää meille islamin ihanuudesta ja Muhammedin asettamasta esimerkistä, että naisten JA TYTTÖJEN hakkaaminen ja raiskaaminen on heille sallittua. Samaan aikaan poliitikkomme kertovat meille pakolaisvetoisesta talousihmeestä. Heidän uskonnolliset johtajansa pauhaavat kuinka vaaleat tytöt seksiorjina ovat palkkio taistelusta kristittyjä vastaan ja näemmekin veren jo lentävän Euroopan kaduilla. Toisaalta omat johtajamme kertovat meille islamin rauhanomaisuudesta ja suvaitsevuudesta. Tämä poliitikkojen epärehellisyys loukkaakin kansalaisten älykkyyttä. Tuntuu siltä, että myös Euroopan kansalaisten ja päättäjien välillä on syviä ¨kulttuurieroja.¨

Slap!

Älä hakkaa lapsia!

 

545819_115655711905193_1324446356_n

Hyvä, juuri noin, tästä se alkaa pikkuhiljaa!

 

Screen-Shot-2016-01-23-at-9.09.59-AM

Älä kouri

 

bbc-documentary-india-daughter-interview-rapist

Raiskaaja: ¨Hänen pitäisi vain olla hiljaa ja sallia raiskaus¨

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s