Väitteet maahanmuuton taloudellisista eduista voi heittää romukoppaan

Uusi raportti maahanmuuttajien työllisyydestä kumoaa täysin usein kuullut väitteet maahanmuuton taloudellisista eduista. Raportti paljastaa, että suurin osa maahanmuuttajista on työttömänä useita vuosia ja valtiot eivät saa etua ainakaan yhden sukupolven aikana.

Saksalaisen Die Welt lehden teettämä tutkimus,¨Totuus pakolaisten työihmeestä¨  kysyy onko liittokansleri Angela Merkelin väite maahanmuuttajien ’työllisyyden elvyttämisestä’ totta. Tulosten mukaan syyrialaiset, afgaanit ja irakilaiset ovat todennäköisemmin työttömänä valtavalla marginaalilla verrattuna kantaväestöön.

IAB, Työllisyyden tutkimusinstituutti perehtyi maahanmuuttajien työllisyyteen ja totesi esimerkiksi syyrialaisten työllisyysasteen pudonneen 32 prosentista 9 prosenttiin viime marraskuussa. Afgaanit ja irakilaiset, jotka ovat Frontexin mukaan kasvamassa suurimmaksi ryhmäksi Eurooppaan saapuvista pakolaisista, eivät pärjänneet paljoa sen paremmin. Afgaanien työllisyysaste putosi 37.6 prosentista 24.5 prosenttiin, ja irakilaisten 34 prosentista 25.3 prosenttiin viiden vuoden tarkastelujaksolla. Saksalaisten keskityöllisyysaste on 67.3 prosenttia.

Jopa niillä maahanmuuttajilla joilla on ammattikoulutus, on vaikeuksia työllistyä. Raportin mukaan kouluttamattomankin kantaväestön työllistyminen on helpompaa.

IFO, Taloustutkimusinstituutin maahanmuuttoekspertti, Gabriel Felbermayrin sanoo: ¨Tiedämme että ihmisille jotka tulevat pakolaisina, integroituminen työmarkkinoille on paljon vaikeampaa kuin niillä jotka ovat työperäisiä maahanmuuttajia. Normaalisti kestää ainakin yhden sukupolven ajan kunnes työllisyysaste lähestyy kantaväestön työllisyysastetta. 

Tämä pitkä aika työvoimaan osallistumiseksi tuo valtavia ongelmia hyvinvointijärjestelmään jota maahanmuuttajien on odotettu parantavan. (Maahanmuuton vaikutus taloudelle ja hyvinvointijärjestelmälle onkin siis päinvastainen kuin poliitikkomme ovat meille kertoneet.)

Työnantajat eivät Afrikkalaisten ja Lähi-idästä tulevien mahdollisia oppiarvoja tai ammattikoulutusta huomattuaan etteivät ne ole verrattavissa vastaavaan, Euroopassa saatuun koulutukseen. Tämän johdosta monet koulutetut päätyvät matalapalkkatöihin ja työnantajille pakolaiset ovatkin raportin mukaan: Halvan työvoiman reservi, eikä suinkaan insinöörejä ja akateemisesti koulutettuja kuten moni vasemmistomedia on väittänyt.

Tutkimus tulee melko myöhään kun taloustutkijat muualla ovat jo huomauttaneet, että maahanmuuttajilla on negatiivinen vaikutus Saksan talouteen, EI POSITIIVINEN.

Migration Watch UK tyrmäsi jo aiemmin raportin joka yritti väittää maahanmuuton olevan taloudelle suotuisaa. He päättelivät että kun laitetaan miljoona ihmistä sosiaalituen piiriin, uudelleen koulutetaan, annetaan kielikoulutusta, majoitetaan jne. Siihen kuluu enemmän saksalaisten veronmaksajien rahaa sen sijaan että se elvyttäisi Saksan hyvinvointivaltiota.

Saksan kansa itse näyttää viisaammalta. Vain 16% uskoo liittokansleri Merkelin ideaan maahanmuuttajavetoisesta talousihmeestä.

Riippumaton Media on aiemmin uutisoinut vastaavia tutkimustuloksia Tanskasta, missä neljän vuoden maassa asumisen jälkeen pakolaisismiesten työllisyysaste on alle 20 prosenttia ja naisten noin 5 prosenttia. Islamilaisesta kulttuuritaustasta tulevien on vaikea ymmärtää, että erityisesti Pohjoimainen yhteiskuntamalli pitää sisällään naisten osallistumisen työelämään.

(Lähde: Breitbart)

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Väitteet maahanmuuton taloudellisista eduista voi heittää romukoppaan”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s