Pakolaiset tuovat mukanaan Lähi-idän konfliktit

Tullessaan Eurooppaan, pakolaiset eivät suinkaan jätä taakseen käynnissä olevia sotia ja niitä aiheuttavia näkemyserojaan islamista. Pakolaisten keskinäinen väkivalta, murhat, puukotukset ja mukiloinnit ovat päivittäistä rutiinia pakolaiskeskuksissa ja Euroopan kaduilla.

Poliisin resurssit ovat äärirajoilla pakolaisten kantaväestöä ja yhteiskuntaa vastaan tekemien rikoksien vuoksi. Tämän lisäksi valtava ongelma on pakolaisten keskinäiset skismat ja niiden ilmentyminen väkivaltana. Lähi-idän sisällissodat tulevat Eurooppaan pakolaisten mukana. Euroopan viranomaisilla ja poliisilla tuskin on valmiuksia ja resursseja vastata näihin haasteisiin pakolaismäärien kasvaessa ja yhteenottojen lisääntyessä. Raaka väkivalta on osa islamilaisen maailman päivittäistä elämää (ollut sitä jo 1400 vuotta.) nyt se on saapunut myös Eurooppaan, peruuttamattomasti. Islamin aiemmat vierailut Euroopassa (ja muualla maailmassa) ovat olleet raakoja verilöylyjä. Kun nämä varhaiskeskiajalta saakka jatkuneet taistelut tulevat pakolaisten mukana Eurooppaan, ei eurooppa voi enää olla vain sivustakatsoja. Kantaväestö joutuu näiden taisteluiden tulilinjalle väistämättä.

Saksalaista arkipäivää: Väkivalta on todella raakaa.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s