Muslimimiesten vyöry: 92% Ruotsiin saapuvista nuorista on miehiä

Alaikäiset maahantulijat voivat myös helpommin yhdistää perheensä. Ehkä tämä on yksi syy siihen, että niin monet hävittävät henkilöpaperinsa ja valehtelevat ikänsä. Ruotsi ja muu Eurooppa on valtavan huijauksen kohteena. Lähes kaikki pakolaiset tulevat islamilaisista maista ja monet kertovat olevansa alaikäisiä. Tämän tietää myös hyvin pääministeri Sipilä, joka joutui tämän höynäytyksen uhriksi suorassa TV-lähetyksessä. Sipilä näyttää kuitenkin hyväksyvän tilanteen.

Ruotsi on ottanut vastaan enemmän turvapaikkahakemuksia asukasta kohden kuin yksikään toinen Euroopan maa. Ruotsin väkiluku on noin 9.7 miljoonaa. Pelkästään 2015 turvapaikanhakijoita tuli maahan noin 163 000.

Oudolta tuntuu valtava piikki tilastoissa 16-vuotiaiden kohdalla. He ovat usein yksin saapuvia ilman vanhempiaan. 92% heistä on miehiä.

Jos hakija on alaikäinen, hän saa helposti majoituksen, rahallista apua sekä paljon apua asioiden hoitamisessa. Vaatteisiin ja ruokaan saa rahaa kun sitä vaatii kunnalta.

Mutta on myös toinen, vielä suurempi etu, kertoo ruotsalainen poliitikko Hanif Bali: ¨Heillä on oikeus perheen yhdistämiseen. Alaikäisenä voit tuoda Ruotsiin koko perheesi.¨ Siten on paljon hyötyä tulla Ruotsiin alaikäisenä tai valehdella olevansa alaikäinen.

Tässä taulukossa näkyy 14-21- vuotiaiden turvapaikanhakijoiden ikä- ja sukupuolijakauma. Alemmassa taulukossa näkyy kaikkien turvapaikanhakijoiden ikäjakauma. Tilastopiikki on huomattava alaikäisten hakijoiden kohdalla.

sweden-migrants-teens-575x408

 

age-sweden-asylum-575x408

(Lähteet: BBC, The Swedish Migration Board)

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s