EU:n virallinen kanta:¨Maahanmuuttajien tekemillä Kölnin taharrush joukkoraiskauksilla ei mitään tekemistä pakolaiskriisin kanssa¨

Euroopan komission kokouksen pöytäkirjoista tulee ilmi Euroopan johdon omahyväinen asenne Kölnin massahyökkäyksiä ja raiskauksia kohtaan.

Kölnin hyökkäyksiin syyllistyivät lähes yksinomaan maahanmuuttajat Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta. Hyökkäysten metodi oli arabimaailmasta tuttu taharrush, eli joukolla hyökkääminen naisuhrien kimppuun siten, että miesryhmä kerääntyy uhrin ympärille näkösuojaksi ja uhria pahoinpidellään ja kouritaan. Usein taharrush johtaa myös uhrin raiskaamiseen ja ryöstämiseen. Pahimmissa tapauksissa uhrit myös tapetaan.

Kölnin tapahtumista on tehty ainakin 821 rikosilmoitusta. Raiskauksia, seksuaalista häirintää, pahoinpitelyitä, ryöstöjä.

Euroopan komission varapresidentin, Frans Timmermansin mukaan: ¨Kyse oli vain yleisestä järjestysongelmasta joka ei ollut missään yhteydessä pakolaiskriisiin. Pitää ehdottomasti hylätä kaikki väärät asioiden yhdistämiset naisiin Kölnissä kohdistuneiden hyokkäyksien ja massamaahanmuuton välillä.¨

Timmermans4_(9598641476)

Frans Timmermans: ¨Pakolaiskriisillä ja Kölnin joukkoraiskauksilla ei yhteyttä.¨

(Lähde: Breitbart)

 

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “EU:n virallinen kanta:¨Maahanmuuttajien tekemillä Kölnin taharrush joukkoraiskauksilla ei mitään tekemistä pakolaiskriisin kanssa¨”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s