Valtavia ristiriitoja (valehteluako?) pakolaisasioissa ja oleskelulupien määrissä!

Päivi Nergin lausunnoissa valtavia epäselvyyksiä ja ristiriitoja.

Mistä tämä lausuntojen ja numeroiden jatkuva muuttuminen kertoo? Muutama päivä sitten uutisoitiin, että oleskelulupia myönnettiin 20 000 ja kansalaisuuksia 8200. (Kansalaisuuksia tosin myönnettiin varmastikin jo maassa vuosia asuneille. (toivottavasti. lat.huom.)

Monille on jäänyt sellainen maku suuhun koko pakolaiskriisistä, että valtamedian ohella myös valtio ja erilaiset viralliset tahot ovat harhauttaneet kansalaisia joka suunnasta ja joka asiassa mikä koskee pakolaisia, islamia, maahanmuuttajien rikollisuutta jne.. Tietoa on pimitetty, tilastoja kaunistellaan, tietoa salataan….

12516663_10207241096299329_2019584444_o

Maahanmuuton kaikkiin osa-alueisiin näyttää liittyvän valehtelu. Ensinnäkin, monet saapuvat rajoillemme kolkuttelemaan, joko kokonaan ilman henkilöpapereita, valehdellen esimerkiksi ikänsä ja kotipaikkansa, tai väärennetyillä passeilla, jotka on hankittu esimerkiksi Isikseltä. Valehtelua ja salailua näyttäisi liittyvän myös aihepiirin uutisointiin valtamediassa. Sekä valtion että kuntatahojen tiedottamiseen asioista näyttää liittyvän valtavia ristiriitoja ja epäselvyyksiä, puhumattakaan Suomen Punaisen Ristin salamyhkäisestä toiminnasta ja heidän työntekijöidensä seksisuhteista pakolaisten kanssa.

Suomeen tarvitaan nyt uusi aikakausi: Rehellisyyden ja avoimuuden aika. Kaikista pakolaisasioista, islamista ja sen ongelmista, pakolaisrikollisuudesta pitää saada aikaan täysin avointa keskustelua. Pakolaisten ja islamilaisista maista tulevien rikollisuus ja sen syyt kuttuuritaustassa pitää selvittää perinpohjin. Myös pakolaisten levittämistä sukupuolitaudeista kuten kupasta ja HIV:stä sekä muista sairauksista pitää pystyä keskustelemaan avoimesti ja pelkäämättä esimerkiksi äärivasemmiston ja islamilaisten väkivaltauhkaa.

12630677_10207241175381306_2126038579_o

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Valtavia ristiriitoja (valehteluako?) pakolaisasioissa ja oleskelulupien määrissä!”

 1. Tämän erilaisen tiedon tarkoitus on nimenomaan se että saadaan ihmiset epävarmoiksi. Ihmiset eivät lopulta tiedä mikä on todellisuus. Tästä seuraa suurimmalla osalla välinpitämättömyys ja he ikään kuin ”antavat olla”.
  Tämä on juuri tarkoitus.

  Mitä määriin ja oleskelulupiin ym. tulee niin n aivan varmaa että on olemassa täysin todenmukaiset tilastot asioista. Tilastot, joita päivitetään päivittäin.

  Tykkää

  1. Tilastot paljastuvat vuosikymmenien päästä. Jälkipolvet voivat ihmetellä
   miksi Suomen ja Euroopan annettiin tuhoutua, JOS LÖYTYY VIELÄ
   LUKUTAITOISIA TÄMÄN GEENIRIKASTUKSEN JÄLKEEN.

   Tykkää

 2. Mikäs pakko noita on ottaa tänne?
  Erotaan eusta niin ei tartte sekopäitä ottaa!
  Ja sekopää on oikea kuvaus ”ihmisestä” jonka mielestä on oikein raiskata lapsia ja naisia. Kivittää kuoliaaksi. Tapaa ihmisiä ja koiria huvikseen. Tehdä pommi iskuja..jne!!
  Vai voiko joku väittää muuta?
  Naurettava ajatus että nämä lapsesta asti aivopestyt muuttuisivat kun saavat salibandy mailan käteensä. Voi Jeesus miten idiootteja päättäjät ja suvakit on!
  Osa tänne tulevista on lähteneet karkuun kiinnijäämisen pelossa, kiduttaneet kotimaassaan ihmisiä.
  Hyvä Soini Sipilä ja stubido

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s