Mielipidemittaus: Minne ¨vääräuskoisia¨ tappavat islamilaiset terroristit pitäisi mielestäsi viedä?

Osallistu mielipidemittaukseen.

Mainokset

10 vastausta artikkeliin “Mielipidemittaus: Minne ¨vääräuskoisia¨ tappavat islamilaiset terroristit pitäisi mielestäsi viedä?”

  1. NIITÄ ON VAIKEA LAILLISIN KEINOIN PALAUTTAA, KUN ON NEUVOTTU ETTÄ HÄVITTÄKÄÄ KAIKKI PAPERINNE JA MAHDOLLISET PASSIT TAI HENKILÖ TUNNUKSET,KOSKA NE MAAT JOISTA TEIDÄT SALAKULJETETTIIN ,NIILLÄ ON RAJAT KIINNI ILMAN PEPEREITA EI OLE ASIAA,NIINHÄN SE PITÄISI OLLA,MEILLÄKIN EI VAIKEUTA PALJOAKAAN KUN SHENGEN MAITTEN ASUKKAAT VILAUTTAVAT TUNNUS KORTIN, RAHAN LIIKKUMINEN EI OLE ENNENKÄÄN TUNTENUT RAJOJA OLI VIRHE IHMISTEN VAPAA LIIKKUMINEN

   Tykkää

 1. Koko pakoloiskriisi on seurausta jenkkien hämmentämisestä Lähi-idässä. Joten jenkkien kuuluisi itsensä hoitaa ongelma kuntoon siellä paikan päällä.

  Tykkää

 2. Kun Suomessa on jo heitä eikä heitä kkäännytyksillä saada pois niin näin tolkun ihmisenä ehdotan että: Perustetaan Suomeen ainakin kolme valtakuntaa/osavaltiota sekä tolkun itsenäinen keskusvaltio ohjaamaan bitcoin-rahoituksella semi-autonomisia osavaltioita. Perustetaan yksi osavaltio/valtakunta mamuille eli maahanmuuttajille, yksi suvakeille ja yksi suvakkien ”vihollisille” (lainausmerkit siksi etteivät edes rasistit ole heidän vihollisiaan jos suvakit ymmärtätäisivät enemmä maailman rasitisesta luonteesta). Jokaisessa kolmessa osavaltiossa/valtakunnassa olisi sen valtaapitävien itse laatimat lait ja paikalliset oleskeluehdot ja katupartiopoliisivoimat. Valtakunnat koostuisivat rajatuista keskitysleireistä, joita kutsutaan nykyisellään kaupungeiksi. Keskitysleirehin hakeutuisivat asumaan mahdollisimman samanmieliset ryhmät ja uudet maahnamuuttajat passitettaisiin omalle keskitysleireilleen johonkin itse rakennettavissa olevaan korpikaupunkiinsa josta sitten voisivat halutessaan hakea töitä tai opiskelupaikkaa muista keskitysleireistä ja voivat muuttaa sinne jos haku tuiottaa tuloksia. Sen jälkeen meillä onkin aidosti ja järjestäytyneesti suvaitsevainen Suomi.

  Tykkää

  1. Tällainen jenkkityyppinen luonnollinen monikulttuurinen segregaatiotrendi on sitä mitä suvakit tiedostamattaan ilmeisesti kaipaavatkin hallitsemattomallaan maahanmuutolla ja monikulttuurisuudella. Siksipä kolmen osavaltion ja tolkun keskusvaltion myötä kenelläkään ei todellakaan pitäisi olla mitään valittamista kun liikkuvuus näiden alueiden välillä olisi vapaata vain siten kun sitoutuu rajatarkastuksiin ja sopeutuu kunkin valtakunnan ja sen ”keskitysleirien” eli kaupunkien mentaliteettiin ja sääntöihin..Sitä kukin voisi osoittaa vaikkapa facebook päivityksissään sekä muutenkin sosialisella käytöksellään, joka ei saisi poiketa kovin paljoa ympärillä olevista ihmisistä ollakseen kestävää kehitystä asuinpaikkakunnallaan. Itse asiassa nämä osavaltiot ja niiden asutuspolitiikka olisi helppo muodostaa facebook kaveruuden ja tiedustelun perusteella. Toiminta olisi tietenkin omarahoitteista ja sosiaalituet maksettaisiin vain oman osavaltion tuloilla, jotka voidaan periä veroina niiltä jotka kannattavat esim veroilmoituksessaan ilmaisten maahanmuuttoa tai muita julkisen talouden rahareikiä.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s