Kyntensä pureskellut Euroopan Tuhon enkeli: ¨Priorisoimme perheiden yhdistämiset¨

Jotakin hyvääkin puheessa on, mutta toteutuminen jää nähtäväksi. Merkelin puheet perheiden yhdistämisien priorisoinnista ihmetyttävät. Jos satojentuhansien Saksaan jäävien pakolaisten perheet yhdistetään ja siihen lisätään vielä tulevan kevään ja kesän uudet pakolaisvyöryt, tulee Saksaan miljoonia uusia muslimiasukkaita lähiaikoina. Tuleeko Saksan kansa hyväksymään tätä? Tulemmeko näkemään Schengenin kaatumisen, sisäisiä levottomuuksia ja väkivaltaa ympäri Eurooppaa, vai jotakin vielä vakavampaa jo nopeammin kuin uskommekaan?

Liittokansleri Angela Merkel veteli Saksan pakolaispolitiikan uudet suuntaviivat lehdistötilaisuudessa Saksan liittovaltioiden presidenttien kokuksen jälkeen:

¨Voimaan tulee turvapaikkasopimus 2.0 joka keskeyttää läheisyysperiaatteellisen perheiden yhdistämisen kahdeksi vuodeksi. Me sovimme, että järjestelemme sopivat ryhmät Turkin, Libanonin ja Jordanian kanssa ja priorisoimme tukemme perheiden yhdistämiselle. Haluamme että ne jotka voivat jäädä, saadaan integroitumaan, mutta haluamme myös sanoa, että tarvitsemme maastakarkotuksen niille joilla ei ole näkymiä jäädä.

Tästä aiheesta (integroituminen) meillä oli laaja yksimielisyys, mutta myös vakava keskustelu. Menestyksellinen integroituminen taloudellisessa mielessä ja maamme edustaman solidaarisuuden ja arvojen mukaisesti, tulee olemaan lähivuosien dominoiva projekti.

Vain muutama viikko Kölnin kammottavien tapahtumien jälkeen, me olemme koalitiona reagoineet aggressiivisesti mahdollisuuteen turvapaikanhakijoiden maastakarkotukseen tai turvapaikanhakijastatuksen menettämiseen. Sovimme, että vanhat tuomiot tietyistä rikoksista, seksuaalisista hyökkäyksistä tai poliisiin kohdistuneesta väkivallasta tuovat mukanaan rangaistuksen, joka voi johtaa turvapaikanhakijastatuksen menettämiseen.¨

nails

Liittokanslerin duuni on stressaavaa hommaa. Angela Merkelin kannattaisi valella kyntensä vaikka lapsille tarkoitetulla, pureskelua estävällä Stop & Grow lääkkeellä.

(Kuva: Pascal Kirchmair)

 

 

 

 

 

 

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Kyntensä pureskellut Euroopan Tuhon enkeli: ¨Priorisoimme perheiden yhdistämiset¨”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s