Ulkoministeri Lavrov jyrähti pakolaisten raiskaamasta venäläistytöstä Saksassa

¨Toivon ettei tule lisää tapauksia kuten tyttömme Lisa, kun uutiset liittyen hänen katoamiseensa salattiin pitkän aikaa, ties mistä syystä.¨

Berliinissä arabipakolaiset kidnappasivat ja jengiraiskasivat venäläistytön aikaisemmin tässä kuussa. Saksan viranomaiset ovat kiistäneet asian eikä pidätyksiä ole tehty. Kolme pakolaista piti tyttöä seksiorjana 30 tuntia.

¨Nyt viimeinkin, työskentelemme lakimiehen kanssa joka toimii tytön perheen ja lähetystömme kanssa. On absoluuttisen selvää, että tyttö katosi vastoin tahtoaan 30 tunniksi. Totuuden ja oikeudenmukaisuuden pitää voittaa tässä tilanteessa. Toivon etteivät nämä pakolaisongelmat johda yrityksiin peitellä todellisuutta poliittisen korrektiuden vuoksi Saksan sisäpoliittisista syistä. Se olisi väärin.¨

(Kuva: Kai Mörk)

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “Ulkoministeri Lavrov jyrähti pakolaisten raiskaamasta venäläistytöstä Saksassa”

    1. Juurikin näin, ei koskaan…itse näin tämän uutisen ajat sitten ja odotellut, ei myöskään kerrota sitä että Saksan Venäläiset keräsivät ison joukon miehiä ja kävivät paskomassa vastaanottokeskuksen ja asukkaat..kaikesta ollaan Suomem lammasmediassa hiljaa

      Tykkää

    1. En minä ainakaan ole kuullut moisesta. Valtamediassa en ole nähnyt kerrottavan asiasta lainkaan. Huhusta poliisin raiskauksesta 4. joulu- kuuta Hennalassa ei ole myöskään kerrottu, selvitys joka annettiin koski toista tapausta.

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s