Berliinissä kytee terroripommi: Kaupungissa ainakin 680 väkivaltaista islamistia

Pelkästään Berliinissä asuu viranomaisten mukaan ainakin 680 radikaalia ja väkivaltaista islamistia. Joukossa on ¨eläköityneitä¨ Islamilaisen valtion taistelijoita. ¨Tämä on erittäin huolestuttavaa,¨ sanoo Saksan liittovaltion suojelupoliisi.

50 juuri Islamilaisesta valtiosta palannutta muodostavat vaarallisimman ryhmän. Berliini on yksi salafismin keskuksista Euroopassa. Viranomaisten mukaan Saksassa on kokonaisuudessaan ainakin 7000 aktiivista salafistia joidenka pyrkimys on ¨paluu 600-luvun islamilaiseen yhteiskuntaan.¨ He ajavat avoimesti naisten oikeuksista luopumista ja ankaraa, ahdasmielistä elämäntapaa tiukan islamin lain, sharian alaisuudessa. He jakavat lukumateriaalejaan avoimesti Berliinin kaduilla. Uusi kannattajaryhmä tulee pakolaisten keskuudesta. Berliiniin on saapunut noin 50 000 muslimipakolaista.

Väkivaltaiset islamistit rekrytoivat avoimesti Berliinin moskeijoissa ja jopa kaduilla, pakolaisten rekisteröintikeskusten ulkopuolella. Myös terroristijärjestö Islamilainen veljeskunta pitää rekrytointiyksikköä Lageson pakolaiskeskuksessa Berliinin keskustassa.

Imaamien myrkyllistä viestiä pauhataan perjantaisin kaupungin moskeijoissa, joiden kävijämäärät ovat kasvaneet voimakkaasti muslimipakolaisvirran myötä. Muslimisaarnaajat vaativat avoimesti esimerkiksi kaikkien juutalaisten tappamista. (Samaan aikaan Euroopan tuhonenkeli, liittokansleri Angela Merkel ihmettelee antisemitismin lisääntymistä, joka tyypillisesti sysätään oikeiston syyksi.)

(Kuva: Sebastian Wallroth)

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s