EU tekee rituaali-itsemurhaa pakolaispolitiikallaan

Slovakian pääministeri Robert Fico varoittaa: ¨EU on tekemässä rituaali-itsemurhaa pakolaispolitiikallaan.¨

Fico vaatii pakolaisvirran pysäyttämistä ja kutsuu suunnitelmaa pakolaisten jakamiseksi EU-maiden välillä ’fiaskoksi’. Hänen varoituksensa tuli sen jäjkeen kun Hollannin EU-komissaari Frans Timmermans sanoi, että 60% Eurooppaan tulevista on elintasopakolaisia, eikä sotaa pakenevia.

Ficon mukaan EU:n pitää pysäyttää laittomien maahanmuuttajien virta. ¨Jos kestää vuoden 2016 loppuun tai vuoteen 2017, että Euroopan unioni saisi toimintaan raja- ja rannikkovartiostot, on EU siihen mennessä jo tehnyt itsemurhan.¨ Fico sanoo, että Slovakialla on 300 poliisia valmiina tehtäviin Schengenin ulkorajoille.

5.4 miljoonan asukkaan Slovakia (Kuten myös Unkari) on haastanut EU:n oikeuteen sen suunnitelman vuoksi pakolaisten tasaisesta jakamisesta ympäri Eurooppaa. Hän sanoo kyseessä olevan fiaskon ja että kiintiönmukaisen pakolaismäärän integroituminen Slovakiaan on mahdotonta.

¨Jos väliaikaisiin tai pysyviin kiintiöihin perustuen meidät pakotetaan ottamaan 50 000 ihmistä joilla on täysin erilaiset tavat ja uskonnot, ja joista suurin osa on nuoria miehiä, en voi ymmärtää miten saisimme heidät integroitumaan.¨

(Lähde: dailymail. kuva: M. Glen)

 

2 vastausta artikkeliin “EU tekee rituaali-itsemurhaa pakolaispolitiikallaan”

  1. Ei tietenkään pidä ottaa vieraan vallan sotureita Eurooppaan. Ei jakaa maiden kesken. Ei integroida, sillä se on vain silmänlumetta. 95% on islamin sotureita, ajatellen tekevänsä sen sosiaaliturvan avulla ja länsimaisten naisten kanssa lisääntymällä. Yllättäenkin, lähes kaikki naiset ovatkin liian viisaita, joutumasta nyrkin ja hellan väliin, huivi päässä kesät ja talvet. Tulee raiskauksia ja sukupuolijakauma vääristyy pahasti. Kaikki järki puhuu tätä valepakolaisuutta vastaan.

    Tykkää

  2. Eihän se noin voi olla, kun Suomen viisas hallitus on harkinnut ainoaksi oikeaksi tavaksi ottaa avosylin maahan kaikki tänne pyrkivät? Ei kai hallituksellamme voi olla vääriä tietoja tai piilotettuja tarkoituksia?

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s