Poliisit pakenevat henkensä edestä yrittäessään saada raiskattua pikkupoikaa turvaan

Poliisi halusi siirtää useaan kertaan raiskatun 10-vuotiaan pojan pakolaiskeskuksesta, Västeråsissa, Ruotsissa.

Henkilökunta sanoi pojan olevan jatkuvan hyväksikäytön uhri. He eivät pystyneet siirtämään poikaa, koska pakolaiset estivät sen. Myös poliisi epäonnistui saamaan lasta turvaan, väkijoukon hyökättyä.

Poliisit menivät paikalle pelastamaan toistuvien raiskausten uhriksi joutuneen pojan. Poliisit joutuivat kuitenkin juoksemaan henkensä edestä, kun väkivaltainen pakolaisten roskajoukko hyökkäsi heidän kimppuunsa.

Paikalla ollut poliisi kertoo: ¨Lisää ihmisiä ilmestyi taaksemme. Olin henkisesti valmistautunut taistelemaan henkeni puolesta. Meitä oli 10 poliisia kapeassa käytävässä kun kuulin jonkun huutavan missä hätäuloskäytävä sijaitsi.¨

Ruotsin poliisi on vaatinut lisää voimavaroja ja resursseja. Poliisi on varoittanut, että se ei pysty enää käsittelemään pakolaisten myötä valtavaksi paisunutta väkivaltarikosten määrää. Poliisijohtaja Dan Eliasson on vaatinut yli 4000 uutta poliisia auttaamaan taistelussa terrorismia, hoitamaan karkotuksia ja kontrolloimaan pakolaiskeskuksia.

Muutama päivä sitten yksin työvuorossa ollut kristitty ruotsalaisnainen murhattiin pakolaiskeskuksessa Göteborgissa. Tukholman rautatieasema on väkivaltaisten psykopaattipakolaisten hallussa. He pahoinpitelevät tyttöjä jos nämä protestoivat tai yrittävät estää seksuaalisen kourimisen ja ahdistelun. Nämä muslimimiehet ryöstävät ja mukiloivat ihmisiä asemalla ja hakkaavat myös aseman vartijat ja kontrolli on menetetty.

 

(Lähde: Dailymail)

Mainokset

52 vastausta artikkeliin “Poliisit pakenevat henkensä edestä yrittäessään saada raiskattua pikkupoikaa turvaan”

 1. No, ruotsalaiset saavat mitä ovat pyytäneetkin Ja poliisille rynnäkkökiväärit ja lupa tappaa jo josx ARVELEVAT vaaran oledvan olemassa tehtävän suorittamisen estämiseksi!!!!

  Tykkää

   1. Mikä osa tästä uutisesta on totta, netti on nyky-yhteiskunnan syöpä joka tuhoaa päästää valloilleen roskasakit oli yhteiskuntaluokka mikä tahansa.

    Tykkää

  1. Ne käyttää asetta vain valkoista väestöä vastaan. Nämä ovat ministeriön ohjeet… Voin tietenkin olla väärässä mutta pidän hypoteesin niin kauan kun se selittää havaitun todellisuuden.

   Tykkää

  2. ei näille pitäs antaa turvapaikaa heti takasin kun sota lopuu nitten maissa jos ne lähti omasta maasta sotaa pakoon mutta kuiteskin tällä pohjois maissa missä asuu ihmisijä tällä tekeevät mitä lystää eikä kukaan puhu mitään

   Tykkää

   1. Nimetön! kyllä mäkin asun mielummin vehreässä euroopassa kuin hiekka/vuoristo painoittuneessa maassa.sä sanot ettei kukaan puhu mistään mitään….itse edes et uskalla nimeäsi pistää ja huutelet toisia puhumaan,mikset ota asiaa asiaksesi niin kuin niin monet ovat jo tehneet.olet oikea suomalainen!pelkäät tulla ulos ja sanoa mitä olet mieltä…raukka parka,kiusattiinko sua koulussa vai uskotko viranomaisten valehteluun.suomessa on uutisointi kielto päällä ettei nämä traumatisoituneet pikku muslimit vain pahoittaisi mieltään.JUURI SINUNLAISTEN TAKIA OLLAAN KUSESSA..

    Tykkää

 2. Serkkurutsatut, imbesillin tasolla olevat kehitysmaamuslimit tuovat brutaalit barbaaritapansa mukanaan. ”Lopullinen ratkaisu” on ainoa ratkaisu Euroopan maahantunkeutmisongelmaan.

  Tykkää

 3. Jos tappamalla kaikki ongelmat ratkaastaasiin,niin ei meitä ongelmien ratkaasioota tää enää oikeen monta olisi..

  Tykkää

  1. EIKÖS SE OLIS HYVÄ, ETTÄ PALJON MEITÄ TÄRKEÄMMÄT LAJIT SÄILYY JA ME TAPETAAN TOINEN TOISEMME…RAUKKIKSET KIRJOITTAKAA OMALLA NIMELLÄ! EHKÄ MAAPALLOLLA ON TOIVOA PÄÄSTÄ LUONNON PAHIMMASTA MOKASTA.ihmisestä

   Tykkää

   1. Stalin ja Hitler omilla tahoillaan. Jonka jälkeen muu maailma syytti vain Aatua hirmuteoistaan. Aatu sentään pääsi hyvään alkuun, joku vois jatkaa tästä

    Tykkää

 4. Kylmä tosiasia on, että muslimit ovat uhka maailman rauhalle. Löytyykö oikeesti länsimaista ihmisiä, jotka kuvittelevat tämän ongelman ratkeavan rauhanomaisin keinoin!? Ei muuten ratkea, vaan piakkoin jo on edessä veriset sodat. Kiitos kukkahattuajattelun omaavien liberaalien, ns. ”sivistyneiden” paskiaisten.

  Tykkää

 5. Käykö kellään mielessä, että tämä juttu ei ole totta? Lähteenä on tunnettu roskajulkaisu Daily Mail, joka on brittiläinen vastine MV-lehdelle.

  Tykkää

  1. Käys vasiten kattoon vaikka Vesteråsin uutisista. Tai ehkä nekin puhuu vain sontaa, kuten kaikki muutkin joilla on edes vähän tätä holtitonta maahanmuuttoa vastaan. Ja usko, tämä on vasta alkusoittoa, tää homma kusee vielä pahasti…

   Tykkää

 6. miten ois, ampuu ekaa jalkaan ja käskee muita et yksikin askel lähemmäksi niin ammutaan.. ”normaali” ihminen ei ota askelta päin vastoin takapakkia…. tosin en tiedä näistä Ruotsin ihmeistä..

  Tykkää

  1. Ei kaikkea kannatakaan uskoa, ei ainakaan yle:a, eikä valtamediaa, mutta tämän sivuston kirjoitukset ovat totta. Jos on luku-ja kielitaitoinen,
   lähteet voi tarkastaa muiden maiden lehdistä ja vaikka koraanista.
   No problem.

   Tykkää

 7. Mää ainakin välttelen Ruotsiin menoa, se on muuttunut sen verran agressiiviseksi maaksi.Mutta jaksuhalit ruotsalaisille ja Ruotsin poliisille.Yrittäkää rämpiä suosta ylös………sori!

  Tykkää

 8. MIKSI IHMEESSÄ POLIISI EI KÄYTTÄNYT MITÄÄN ASETTA? Onko ne koristeena vyötäröllä ja juostaan karkuun vai tehdäänkö työtä mistä maksetaan palkka?! Kokeilkaas ny uudestaan, ei sitä pyssyn pauketta tarvi pelätä.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s