Muslimijärjestö jyrähti saksalaisille ¨antilooppinaisille¨

Saksalainen muslimiryhmä MuslimStern syyttää uhreja raiskauksista. He kuvailevat naisia: ¨kuin alastomia antilooppeja leijonien edessä.¨ Heidän mukaansa naiset ovat pukeutuneet tavalla mihin Pohjois-Afrikkalaiset miehet eivät ole tottuneet ja osoittavat sitten naisille huomiota. Järjestö syyttää myös mediaa, joka heidän mukaansa käyttää tapahtumia hyväkseen aiheuttaakseen rasismia vähemmistöjä vastaan.

Muslimijärjestön ohjeistus raiskausten ja seksuaalisten ahdistelujen välttämiseksi: Alkoholin myynnin lopettaminen. Naisten roolimalliksi Neitsyt Maria eikä Lady Gaga.

stern

Järjestön Facebooksivu

Ryhmän mukaan: ¨Et voi laittaa alastonta antilooppia leijonan eteen ja odottaa että se ei reagoisi. On käsittämätöntä kuinka paljon he käyttävät aikaa lasten seksuaalikasvatukseen kouluissa mutta unohtavat opettaa tämän alkeellisen biologisen faktan.¨

¨Koska ei-muslimit jatkuvasti hokevat meille, että elämme kristityssä maassa, pyydämme että naiset pukeutuisivat kristityllä tavalla. Jeesuksen äiti Maria pukeutui siten ja naisten pitäisi ottaa hänet roolimalliksi Lady Gagan sijaan.

Mainokset

13 vastausta artikkeliin “Muslimijärjestö jyrähti saksalaisille ¨antilooppinaisille¨”

  1. Miksiköhän? Syystä, että naisella ei ole islamissa mitään arvoa, ei pienintäkään ja lisäksi, jos mies raiskaa naisen, se on AINA naisen syy.

   Tykkää

   1. Tottakai se on naisen syy… Vikahan ei koskaan oo näissä äitin pikku mussukoissa… Tosin nää mussukat halveksii äitiäänkin….

    Tykkää

 1. Uskomatonta logiikkaa, otetaanpa esimerkiksi uudenvuoden joukkokepponen jossa äiti ja lapsi erotettiin ja lapsen naama nuoltiin, äiti pahoinpideltiin nyrkein. Mitenköhän hyökkääjän kävisi luonnossa jos esim. leijonanpennun kimppuun kävisi hyeena emon läsnäollessa… Antaisiko siis muslimien maailmankatsomuksen mukaan tällainen lapseen kohdistuva hyökkäys oikeuden ottaa hyökkääjä/hyökkääjät hengiltä?ihan vaan koska alkeellinen biologinen fakta?

  Tykkää

 2. Ajatelkaa nyt hyvät ihmiset, monet esim. afgaanit eivät ole ikinä nähneet
  naista, muuten kuin jätesäkkiin pukeutuneena. Eläimillä on kiima-aikansa,nämä raakalaiset ovat kiimassa jatkuvasti. Heitä ei voi suoraan verrata eläimiin, se on loukkaus eläimiä kohtaan. On käsittämätöntä
  että tämän maan päättäjät eivät tajua minkälaiseen vaaraan he asettavat
  naiset ja tytöt, eivätkä pojatkaan ole turvassa kuten olemme saaneet lukea (esim. uimahalleissa ja myös vastaanottokeskuksissa Ruotsissa
  Norjassa ja Saksassa). Jos joku rikkoo lapsen ruumiin ja sielun, siitä seuraa elinikäinen taakka, joka vaikuttaa elämään ja ihmissuhteisiin monella tavalla. Kannatan kuolemantuomiota pedofiileille.
  Pitäkää huolta lapsista!

  Tykkää

 3. Eli tää järjestö tunnustaa tässä et muslimit ja nää muut pakolaiset on elukoitten tasolla.Länsimaissahan suurin osa ihmisistä on jo sen verran kehittynyt että päässyt eläimen asteelta pois.Pois lukien tietysti murhaajat,raiskaajat ym,ym

  Tykkää

 4. Eiköhän se nyt kuitenkin ole niin että muslimien kannattaisi olla neuvomatta ihmisiä.
  Muslimien tason näkee siitä minkälaisia heidän yhteiskuntansa ovat.
  Vain joku islam-satu on tärkeää. Aikamiehille?
  Ottaisivat oppia länsimaista ja rakentaisivat yhteiskunnistaan asumiskelpoisia paikkoja.

  Liked by 1 henkilö

  1. Oikein sanottu. Multikulttuuria kannattaisikin lähteä rakentamaan sinne, missä apua tarvitaan. Viedään sille kristinusko, laki ja järjestys. Eikä vastaväitteitä.

   Tykkää

 5. Mikä on älykkäimmän apinan iq, onko se kehitysvammaisen tasolla, kuten näillä afrikaaneilla? Heti tänne mulle kaikki! Otan mitä haluan, aivan kuin pikkulapsi saa itkupotkuraivarin, jos ei heti saa haluamaansa.
  Tuhansien vuosien kulttuurieroja ei tasoiteta ottamalla näitä holtittomasti sikiäviä alikehittyneitä ihmisiä Saksaan – Eurooppaan ilman että koko Eurooppa taantuu. Ei Afrikkakaan kestä sellaista sikiämistä. Väkisinkin syntyy sotia, jos 4milj. ihmisen ennen asuttamalle alueelle yhtäkkiä tulee 22 milj. ihmistä. Tulee sotaa ja pakolaisia, joita Euroopan idiootit sitten yrittävät hoitaa Euroopassa.
  Miten on mahdollista, että päättäjämme voivat olla näin saatanan tyhmiä?

  Tykkää

 6. Niitti ottaan niin loppuu noiden kitinä.
  Ei noin tyhmät sovi ihmisten joukkoon, sanokoon kuka tahansa suvakki mitä hyvänsä niin noin raiskaajat/hakkaajat/murhaajat EIVÄT ole pakolaisia. Pakolainen on kiitollinen rauhasta ruuasta ja turvasta.
  Nämä sekasikiöt ovat hulluja kaikki.!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s