Uimahalliterrorismi jatkuu: Pikkulasten kopelointia, paskantelua lastenaltaaseen ja jacuzziin, siemensyöksyjä altaaseen jne.

Eurooppaan pitää saada uimarauha! Kuka uskaltaa enää lähettää lapsiaan uimahalleihin?Kooste uimahalliterrorismista.

Linz, Itävalta: Kauhistunut äiti näki pakolaisen KOPELOIVAN 3-VUOTIASTA POIKAANSA LASTENALTAASSA. Itävaltalaisäiti oli uimahallissa kolmen lapsensa kanssa.

¨ Huomasin kuusi  noin 30-40-vuotiasta ulkomaalaista altaassa. Kaksi istui lastenaltaan reunalla. Yksi heistä meni lapseeni kiinni ja hänen kätensä oli uimahousujen sisällä.¨ Mies tyydytti itseään. Äiti otti lapsensa pois altaasta ja ilmoitti valvojalle, joka heitti runkkarin ulos.

Wien, Itävalta: 10-vuotias poika joutui irakilaismiehen kourimisen uhriksi viime joulukuussa. Sittemmin Wienissä tuli voimaan porttikielto uimahalleihin maahanmuuttajille ilman saattajana olevaa sosiaalityöntekijää. Sääntö tuli voimaan sen jälkeen kun ryhmä pakolaisia otettiin kiinni naisten pukuhuoneesta. Kielto jouduttiin kuitenkin kumoamaan maahanmuuton puolustajien valituksien vuoksi.

swimming-pool-turd

Valpas sukeltaja huomaa altaan pohjalla olevan pökäleen

Zwickau, Saksa, Johannisbad kylpylä: Ryhmä pakolaismiehiä ja naisia!!!…. jäivät kiinni mastuboinnista ja ejakuloinnista jacuzziin ja muusta asiattomasta toiminnasta turvakameran avulla. Toinen ryhmä maahanmuuttajia tyhjensi suolensa lastenaltaaseen ja ahdisteli seksuaalisesti muita kylpijöitä, kertoo Bild.

8 maahanmuuttajamiestä ahdisteli paikallisia kylpylän saunassa. Henkilökunta joutui valehtelemaan näille ulkomaalaisille, että sauna ei ollut käytössä, heidän kysyttyään: ¨ONKO SAUNASSA YHTÄÄN PAIKALLISIA NAISIA NYT?¨

Lisäksi uimahallivalvojat joutuvat suojelemaan tyttöjä ja naisia kun maahanmuuttajamiehet tunkeutuvat väkisin naisten pukuhuoneisiin.

Munchen, Saksa: Kaksi pikkutyttöä leikkivät altaassa ja vesiliukumäessä. Maahanmuuttajien ryhmä alkoi ahdistella heitä laittaen kätensä tyttöjen uimahousujen sisään. Tässä tapauksessa kyseessä on todennäköisesti juridisessa mielessä raiskaus. Ainakin yksi syyrialainen ja afgaani pidätettiin.

(Lähde: Breitbart)

 

 

Mainokset

17 vastausta artikkeliin “Uimahalliterrorismi jatkuu: Pikkulasten kopelointia, paskantelua lastenaltaaseen ja jacuzziin, siemensyöksyjä altaaseen jne.”

  1. Ei sillä että oisin mitenkään hippisuvakki, mutta miten tämä linkki liittyy mitenkään sanomaasi? Tiedätkö mitä perinnöllinen sairaus tarkoittaa?

   Tykkää

 1. Vitun sairaat muhamettisiat ja näitä runkkareita suvakit haluavat suomeen kaikki pitäisi heittä takaisin mistä on tullutkin tai tappaa

  Tykkää

 2. Näin Eurooppa tuhotaan ja varmistetaan valkoisten kansanmurhaa. Eu:n Pankkiirit (juutalaiset) päättää ja ministerit tekee niinkö käsketään. Turha uhota täällä. Tämä sisällisota käydään kadulla.

  Tykkää

 3. Lastenaltaassa saisi olla ihan rauhassa jos eurooppalaiset lapset ymmärtäis pitää alusvaatteet uikkareiden alla. Samoin tuo ulostaminen altaassa on ok, Oma ongelma jos siihen pökäleeseen astuu.

  Tykkää

  1. Onko tämän tarkoitus olla joku false flag suvakki? Mahtavaa. Onneksi ei teistäkään valtaosa ole niin loputtoman tyhmiä, että menisi tähän. Arvoliberaalilla on muutenkin tätä parempi kielioppi.

   Päivä päivältä te sekoatte täällä vaan enemmän. Nämä paskajututhan ovat niin läpinäkyvän keksittyjä että niitä uskoo vain omien ennakkoluulojen pönkittämistä harrastava rasisti.

   Sen myönnän että yhteiskunta on teidät pettänyt, sillä näin uuvattia porukkaa ei pitäisi löytyä sivistyneestä maailmasta.

   Tykkää

   1. Mistähän maailmasta sinä olet kotoisin, ilmeisesti toiselta planeetalta, koska et tiedä mitä täällä meidän maailmassamme tapahtuu.
    Avaa silmäsi ääliö.

    Tykkää

   2. Niin rasisitipa tietysti. Kuvittelet siis että MV-lehden lukijat on vieny ne pökäleet sinne ja lavastanut koko jutun??

    Tykkää

 4. Odotan hartaasti sitä päivää ku kansalle alkaa riittämään ja tulee täyteen se viimeinen Pisara ja aletaan listimään ku muurahaisia näitä musuja mamuja imemunaaneja ym…kaikki vaan piipuneteen ja poks. Alkaa kaduttaa se perseily Täälä suomessa.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s