Ruotsidemokraatit nyt ylivoimaisesti suosituin!

Naapurimaan kansalaiset alkavat heräämään Sosiaalidemokrattien hallituskoalition luomasta painajaisesta. Ruotsidemokraattien kannatus on yli 7% enemmän kuin seuraavaksi suurimman, eli Sosiaalidemokraattien kannatus.

Ruotsidemokraattien kannatus on nyt 28.8%.  Sosiaalidemokraatit ovat romahtaneet 21,6 prosenttiin ja Moderaterna (Kokoomus) 21,4 prosenttiin.

Yougov_ny

Ruotsidemokraatit ovat olleet käytännössä ainoa maahanmuuttokriittinen puolue maassa ja he ovat varoittaneet massamaahanmuuton vaaroista ja islamilaisen kulttuurin sopeutumattomuudesta jo vuosia. Ruotsidemokraatit on kuitenkin pyritty vaientamaan monin tavoin. Rasismi- ja natsismisyytökset, valtamedian mustamaalauskampanjat ovat olleet yleisiä. Aivan kuten Suomessa on pyritty hiljentämään ja stigmatisoimaan maahanmuuttokriittisyys yrittämällä vilpillisesti rinnastaa se rasismiin ja natsismiin. Esimerkiksi Perussuuomalaisia ja heidän kannattajiaan on jatkuvasti kutsuttu ¨äärioikeistoksi¨  erityisesti vasemmiston ja vihreiden keskuudessa.

Ei näyttäisi olevan mahdoton ajatus, että Sosiaalidemokraattien ja Ruotsin Kokoomuksen suosion hiipuessa, Ruotsidemokraatit saattavat saavuttaa jopa suoran enemmistön seuraavissa vaaleissa. Ihmiset ovat kyllästyneet islamilaiseen väkivaltaan, raiskauksiin, ryöstöihin ja henkirikoksiin. Suuressa osassa näiden rikoksien tekijöinä ovat muslimimaahanmuuttajat, joita nykyinen hallinto haalii maahan täysin kritiikittömästi, ja seurauksista, kuten kantaväestön turvallisuudesta piittaamatta. Tavalliset ruotsalaiset ovat saaneet tarpeekseen myös maahanmuuttajien tekemien rikosten järjestelmällisestä salailusta viranomaisten ja valtamedian taholta.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Ruotsidemokraatit nyt ylivoimaisesti suosituin!”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s