Norja: Poliisi teki rynnäkön pakolaiskeskukseen ja pidätti 82 pakolaista

Norjan poliisi teki rynnäkön Kirkkoniemen pakolaiskeskukseen ja pidätti 82 pakolaista. Kyseisessä keskuksessa on pääosin Venäjän kautta tulleita pakolaisia. Myös yksi maahanmuuton kannattaja ja pakolaisten parissa työskentelevä henkilö on pidätetty hänen autettuaan karkotettuja pakolaisia välttelemään viranomaisia.

Venäjälle palautettavat pakolaiset eivät saa poistua keskuksen tiloista. Muutamia on kuitenkin päässyt pakenemaan ja he piileskelevät paikallisessa kirkossa. Poliisi ei ole mennyt kirkkoon sisälle väkisin. Kirkon henkilökunta ei myöskään ole pyrkinyt poistamaan pakolaisia tiloista, eikä suostu luovuttamaan heitä poliisille.

 

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Norja: Poliisi teki rynnäkön pakolaiskeskukseen ja pidätti 82 pakolaista”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s