Maahanmuuttaja yrittää ryöstää eläkeläisen lompakon, lyö, potkii, sylkee apuun tullutta äitiä ja lapsia

Törkeä tapaus Tukholmassa,Ruotsissa. Maahanmuuttajamies yrittää ryöstää vanhukselta lompakon, potkaisee vatsaan apuun tullutta naista.

Eläkeläisen apuun rientänyt nainen joutuu miehen väkivaltaisen raivon kohteeksi. Mies myös sylkee naisen päälle. Nainen yrittää suojella pieniä lapsiaan. Miehen käytös viittaa selkeästi islamilaiseen kasvatukseen, jossa naiset nähdään ala-arvoisina olentoina, saaliina, kotieläiminä ja seksiorjina. Tämä mies on itse eläin, vesikauhuinen peto, psykopaatti, joka pitäisi sulkea vankimielisairaalaan. Näyttää vahvasti siltä, että miehen asenne naisia kohtaan perustuu Muhammedin opetuksiin. Tällaisilla barbaareilla ei pitäisi olla mitään asiaa Eurooppaan.

 

Mainokset

19 vastausta artikkeliin “Maahanmuuttaja yrittää ryöstää eläkeläisen lompakon, lyö, potkii, sylkee apuun tullutta äitiä ja lapsia”

  1. Tällaistakin valitettavasti jotkut rikolliset ihmiset tekevät.
   Kansaisuudesta riippumatta jokinen on vastuusa vain omista teoistaan.
   Ei kai kukaan sinukaan tule lynkkaamaan, jos joku luokkatovverisi ryöstää vanhuksen, ja sinulla ei ole mitään tekemistä tämän teon kanssa.

   Tykkää

   1. Liisa Heinze: mitä yrität seli-selittää, tuolla idioottimaisen absurdilla ”luokkatoveri” vertaamisyritelmälläsi? Tarkoitatko työväenluokkaa vai mitä? Taidat olla ihan tyypillinen suvaitsevaisuuspropagandalla aivopesty suvakki, kun päästelet tuollaisia aivopieruja…??? Vai mikä olet lajiasi? Voin sanoa että tuollaiset, noin typerät kommentit, toimivat ja vaikuttavat todennäköisesti juuri päinvastaista, kuin mitä sinä ja kaltaisesi ”unelmassanne” kuvittelitte.

    Tykkää

  1. Kaikella mitä he tekevät on tekemistä islamin kanssa, se on heidän lakinsa ja se sanelee kaiken heidän elämässään. Ei ole mitään kulttuuria, joka olisi jotenkin irrallaan islamista.

   Tykkää

  2. Muslimien kulttuuri perustuu aika pitkälle koraaniin ja muhammedin elämän ihailuun ja imitoimiseen. Koraani on täynnä rasistisia ja fasistisia oppeja ja kirjoituksia mikä tekee islamista rasistisen ja fasistisen monokulttuuriuskonnon. Ohjeistetaan suoraan ”tappakaa ja vainotkaa vääräuskoisia” yms.

   Aika lopettaa paskan puhuminen ja poliittinen korrektius.
   Enää niihin ei ole varaa. Muuten hukka perii.

   Liked by 1 henkilö

   1. Selvästikkään et ole koraania lukenut kommentistasi päätellen. Siellä mitään käsketä tappaa. Itse asiassa jos olisit lukenut raamatun sekä koraanin; olisit huomannut,että ne ei kovin paljoa toisistaan eroa. Kannattee ensin valaista itseä ennen kuin menee ilmaisemaan typerää ja selvästi tietämätöntä asennetta yhtään minnekkään. Ihminen valitsee itse mitä tekee,se ei liity uskontoon. Esimerkiksi yksikään tosi muslimi ei ikinä satuttaisi toista ihmistä. Eli terroristit ym.muut tällaiset rotat eivät ole missään määrin enää uskovaisia. Sama kuin kertoisit että kristityt hakkaavat ja terrorisoivat kaikkia ja Jeesus käskee tappaa… Huoh. Se joka tällaisia kommentoi,ei tiedä ilmeisemmin yhdestäkään uskonnosta tuon taivaallista. Myöskin,mitä tuttuja muslimeja tunnen, joka ikinen kunnioittaa naisia,omia siskoja sekä äitejään ihan tajuttoman paljon enemmän mitä jotkut suomalaiset. Perhettä kunnioitetaan ja toisia autetaan.

    Tykkää

 1. Häiritsevä kaiken takana mun miellestä, että omat päättävät kansalaiset eivät kuunnelle mitä ”heidän ihmiset” sanovat.
  Ihan sama, että emme halua niita tänne, annettaan vaan tulla lisää… Per…. Kiva elämää kun ei edes uskalla lähettä lapsia ulos leikkimaan, omalle pihall, yksin.

  Tykkää

 2. Oksettaa tämä koko sivu ja mitä täällä kirjotetaan. Miksi kukaan uskoo YHTÄÄN mitä täällä kirjotetaan? Ihan täyttä rasistista sontaa jolla ei ole mitään perää. Ääliöitä löytyy ihan valmiiksi niin meistä suomalaisista kuin ruotsalaisistakin, ymmärtäkää jo.

  Tykkää

 3. Hyvät kansalaiset suomalaiset, videosta tästä, ja muutenkin asiasta eräästä, mä nyt tahdon muistuttaa:

  sylkeminen, siis päälle toisen ihmisen, hän olkoonkin vaik mielestäsi ”vääräuskoinen”, tai ”väärän värinen”, niin sepä onkin ihan sama juttu, kuin jos kyseessä ja keissin aiheena, ois loukkaus kunnian. Siispä siitä voikin olla, pian vireil oikeusjuttu…!

  Ja melko hyvin vahvoilla, asianomistaja on jutussa sellaisessa; kas kun sylkijäljest oivan, saakin hän todistuksen, joka vääjäämättä aivan, osoittaa syyllisen. Kiistämistä jos alkaa yrittämään se ketku, niin ansiosta testien, jolla selville saadaan tuot pikaa, sylkijäljest sen dna, niin raudat ranteisiinsa, pian jo napsahtaa…!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s