Pakolaiset alkavat hipelöidä naista. Poikaystävä antaa oikein allahin kädestä koko roskajoukolle

Pariskunta on ottamassa ¨selfietä¨ kun pakolaismiehet tulevat hipelöimään naista.

Videota katsoessa näyttää siltä, että poikaystävä suuttuu ja vetäisee hyökkääjiä turpaan. Paikalle rientää apuun kaksi miestä lisää…auttamaan hyökkääjiä! Kommenteissa on sanottu videon olevan mahdollisesti feikki. Mene ja tiedä. Sen julkaisija ei kuitenkaan ole niin ilmoittanut.

30 vastausta artikkeliin “Pakolaiset alkavat hipelöidä naista. Poikaystävä antaa oikein allahin kädestä koko roskajoukolle”

 1. Vai niin. Todellisuudessa tämä on niin näytelty klippi, kuin vain voi olla. Onko muuten riippumattomanmedian ”toimittaja”kunnassa paljon ameriikkalaisen vapaapainin ystäviä?

  Tykkää

 2. Ray William Johnson muistaakseni analysoi tätä videota. Tää näyttää niin feikiltä kun olla ja voi, mutta eihän sitä tiedä. Miksi joku kuvaili pariskuntaa joka otti selfietä ylipäätänsä? Enemmän mulla mietityttää kuinka vähän toimittaja on jaksanu nähdä vaivaa ja tunkea heti PAKOLAISET lööppiä? Miksei afroamerikkalaiset? Kummastuttaa kyllä :l anonyymit innostukaa

  Tykkää

 3. Täysi feikki. Tyhmät uskoo. Ja ei ole pakolaisia. Monissa maissa asuu tummia ihan luonnostaan. Hölmöä te kun tuollaisia otsikoita teette.

  Tykkää

 4. Tämä kohtaus on kuvattu kiinassa 4-6 vuotta sitten amatöörielokuvaa varten. On melko hakoteillä maailmasta jos uskoo kaiken mitä internetissä näkee/kuulee, ja on mielestäni edesvastuutonta jakaa tällaista materiaalia ”uutisena” niinkuin palstan ylläpitäjä tekee €uron kuvat silmissään.

  Tykkää

 5. Olen nähnyt kyseisen videon jo ollessani yläasteella noin kymmenen vuotta sitten. Ei siis liity pakolaisiin mitenkään, ei sillä että mitenkään pitäisin ”pakolaisista”.

  Tykkää

 6. säälittää niitten puolesta jotka täälä vinkuu kuinka provosoivaa paskaa levitetään euron kuvat silmissä vaikka todellisuuden kanssa ei oo mitään tekemistä tajuamatta sitä et näiden ihmisten oma ”totuus” todennäkösesti tulee jostain näistä valtamedioista, iltalehti, iltasanomat yms.. vaikka ihan yhtä paljon ne kusettaa ja niillä on myös omat tavotteensa aivopestä meitä! oon samaa mieltä et on väärin levittää virheellistä tietoo mut sitä nyt vaan tapahtuu joka päivä ja kyllä ne iltalehti ja ilsanomatkin osaa sen kusetuksen jalon taidon ja jokainen otsikko ja teksti on hyvin suunniteltua aivopesua saada meiät uskoon sitä mitä jossain veroparatiisissa sikaria poltteleva ylipainonen sika haluaa!

  Tykkää

 7. Riippumaton Media
  TAMMIKUU 21, 2016 16:40
  Uutisen näyttäisi julkaisseen Miro Miretzky Youtubessa, otsikolla: imigranci atakują turystę immigrants tourist attack. Vaikuttaa puolankieliseltä.

  Oikea mestarietsivä asialla. Itse väittäisin kielen olevan sorbia. Googlaa jos et tiedä.

  No ei, puolaa se on. Mitä sitten? Liittyy videon alkuperään ja aitouteen miten? Kertoo kyllä tämän riippumattoman journalismin laadusta…

  Tykkää

  1. Hyvä, nyt kun vielä kohdistat kritiikkisi videon julkaisijalle. Itsekin mietin jo onko feikki. Vaikutti tuo naisen hipelöinti niin ¨lievältä.¨ Yleensä ainakin Euroopassa päädytään paljon vakavampiin lopputuloksiin, kuten uutena vuotena kun tuhannet tytöt ja naiset joutuivat tuhansien muslimimiesten systemaattisten seksuaalihyökkäyksien ja ryöstöjen kohteeksi ympäri Eurooppaa. Poliisin mukaan seksuaalinen häirintä on lisääntynyt merkittävästi ja on nyt yleistä päiväsaikaan busseissa, liikekeskuksissa, kaduilla jne. Tällaisissa tapauksissa katupartiotoiminnasta on varmasti hyötyä. Voitaisiin saada kiinni monia naisten kimppuun hyökkääviä ja suljettua heidät mielisairaaloihin minne he kuuluvatkin, tai vielä parempaa, lähettää heidät takaisin omiin maihinsa.

   Tykkää

   1. Sori nyt vaan, mutta jos julkaisette matskua, josta ette viitsi edes paria minuuttia käyttää lähteen tutkimiseen on ala-arvoista jopa ”riippumattomalle medialle”. Hankkikaa oikeita uutisia mitä ei julkinen media uskalla julkaista, webbi pursuaa niitä. Jos ei löydä, on korkea aika vaihtaa alaa. Toisaalta, kyllähän tämä aika propaganda sivusto on.. Kuitenkin jotain realiteettia kannattaisi olla oman uskottavuuden ylläpitämiseen.

    Tykkää

 8. Näyttää olevan kumminkin suosittuja ja kiinnostavia artikkeleita sekä koskettaviakin kun niitä näin paljon kommentoidaan. Hieno video joka tapauksessa oli se feikki tai ei ja kuvattu Venäjällä, Kiinassa tai Puolassa.

  Tykkää

 9. IS tai IL tai MTV tai YLE julkaisee tasan yhtä harhaanjohtavia ja asiaan liittymättömiä videoita ja kuvia päivittäin. Jopa etusivun uutislööpissä saatta lukea, ”video” joka sitten on kulahtanut hipaisu aiheeseen selventämättä juttua mitenkään. Yleensä kuva haetaan arkistosta ja kuvan nimenä vaikkapa ”lasten jalat” oli tossa eilen muistaakseni ja jatkona sitten, että kuva ei liity aiheeseen. Siis pelkkää täytettä. Tämä video liittyi pakolaisten todistettuun a osoitettuun käytösmalliin ja sopi siihen, jopa toimittaja mainitsi ettei video välttämättä ole totta. Mutta valtamedian trolliarmeija täällä rääkyy olan takaa, seurauksena sitten koko potin kaatuminen tiedonjanoisten osalta venäläisen propatrolluksen Iljalle. Sieltä ne rahat eivät meille päin takaisin sada, ja vahinko kärsitään monella tavalla.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s