Kannatatko Turkin EU-jäsenyyttä?

Suomessa erityisesti Olli Rehn on ajanut Turkin EU-jäsenyyttä. Mikä on sinun mielipiteesi? Olisiko Lähi-idän ongelmat helpompi ratkaista, kun Turkin jäsenyyden myötä EU:n uusiksi naapurivaltioiksi tulisivat esimerkiksi Iran, Irak ja Syyria? Pitäisikö harkita myös näiden maiden mahdollista EU-jäsenyyttä?

ÄÄNESTÄ! VOTE!

Poll options in English for the question: DO YOU SUPPORT TURKEY’S EU MEMBERSHIP?

  1. Of course! Turkish culture and values are European. Turkey’s membership will enrich our lives in many ways.
  2. Over my dead body. Turkey is not part of Europe.
  3. What ever.
Mainokset

8 vastausta artikkeliin “Kannatatko Turkin EU-jäsenyyttä?”

  1. Ei ei ja vielä kerran ei!!! Jos ihmisoikeudet on totaalisen retuperällä … rakkikoiratkin on kurdeja paremmassa asemassa tässä maassa. Eikä maantieteellinen sijaintikaan edellytä tätä toimenpidettä.

    Tykkää

  2. Nimi on ilo olen häntä jakamaan suuri todistus elämäni olin paranna HIV lääkärillä nimen DR Agbonghale olen ollut HIV 5 vuoden ajan olen nähnyt paljon todistus siitä lääkäri Agbonghale internetissä niin i häneen yhteyttä ja i selittää hänelle i seurata ohjeita katso 6 päivää myöhemmin, kun otetaan parannuskeinoa menin HIV tekstin yllätyksekseni se oli negatiivinen perheeni lääkäri oli yllätys mieheni luopua minulle oli yllätys. veljeni, jos mitään, että olet positiivinen haluta i neuvoo häneen yhteyttä nyt ja nähdä itselle hänen Sähköposti on dr.agbonghaleayo@gmail.com whatsapp häntä +234905720052

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s