Jos joskus ihmettelet miksi islamia kutsutaan rauhan uskonnoksi

¨Tuon kauhun (terrorin) uskonnottomien/vääräuskoisten sydämiin. Iske heidän päänsä irti, iske heidän sormenpäänsä irti!¨ Koraani 8:12

 

 

 

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Jos joskus ihmettelet miksi islamia kutsutaan rauhan uskonnoksi”

 1. 5. Moos. 13:13-16 ”Jos saatte tietää, että jossakin niistä kaupungeista, jotka Herra, teidän Jumalanne, antaa teidän asuttaviksenne, on kelvottomia miehiä, jotka ovat viekoitelleet kaupunkinsa asukkaat palvelemaan muita, teille vieraita jumalia … teidän on miekalla surmattava sen kaupungin asukkaat. Julistakaa kaupunki Herralle kuuluvaksi uhriksi, hävittäkää se ja surmatkaa sekä asukkaat että heidän karjansa.”

  Tykkää

  1. Kristityt eivät kuitenkaan toimi enää näin, toisin kuin muslimit, jotka seuraavat sekopää-pedofiili profeettansa tapoja vielä tänäkin päivänä.

   Tykkää

 2. Koko saatanan islamin usko helvettiin, tekisit jenkit kerrankin jotain hyvää eikä prässäisi venäjää kokoajan ja voisivat tuhota islamimaat muutamalla ydinpommilla niin olisi maailma parempi paikka. Saatanan sisseillä ei ole mitään käytöstapoja mutta sitten kun vähän sanot miten suomessa kuuluu toimia niin ei enää kuule muuta kälätystä karvakäsien suista kuin ”sinä rasisti sinä rasisti, minä islam, minä teke mitä minä halua”

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s