Tuomarit: Merkel on toiminut perustuslain vastaisesti toivottaessaan pakolaiset tervetulleeksi

Saksan liittokansleri Angela Merkel on ylittänyt perustuslailliset valtaoikeutensa päästäessään yli miljoona pakolaista maahan, sanoo yksi Saksan arvovaltaisimmista tuomareista. Michael Bertrams on eläkkeelle jäänyt Nordrhein-Westfalian perustuslakituomioistuimen presidentti.

Tuomari sanoi: ¨Toimiessaan yksin, Merkel toimi omavaltaisesti. Merkelin avoimien ovien politiikka pakolaisille oli täynnä empatiaa, mutta vailla suunnitelmaa.¨

1452695661_34945384

Perustuslakituomioistuimen presidentti, Michael Bertrams

¨Kaikki merkittävät päätökset demokratiassa ovat kansalaisten valitsemien edustajien käsissä¨, Bertrams sanoo. Hän huomauttaa, että perustuslakituomioistuin on päättänyt, että parlamentilla on viimeinen sana myös siitä, lähetetäänkö Saksan armeija sotaan.

¨Jos vaikka sotilasoperaatio Malissa voi olla mahdollinen vain parlamentin luvalla, silloin on myös välttämätöntä että parlamentin lupa on myös kun puhumme satojen tuhansien pakolaisten ottamisesta.¨

Bertrams on jo toinen perustuslakituomari, joka kritisoi Merkelin pakolaispolitiikkaa muutaman päivän aikana. Tuomari Udi di Fabio sanoi tiistaina, että Baijerin osavaltiolla on oikeus haastaa hallitus oikeuteen avoimien ovien politiikan vuoksi.

Di Fabio on entinen Saksan liittovaltion perustuslakituomioistuimen jäsen. Die Welt lehden mukaan Di Fabio sanoo: ¨Hallituksella on velvollisuus turvata maan rajat ja kontrolloida pakolaisvirtaa.¨

Myös Suomessa olisi ehdottomasti pitänyt, tai pitäisi vielä järjestää kansanäänestys pakolaispolitiikasta. Jos maahamme virtaa kymmeniä tuhansia pakolaisia joka vuosi, niin muutamassa vuodessa maan väkiluku kasvaa useilla prosenteilla ja demografinen muutos on liian suuri. Suomenkaan hallituksella ei kaiken järjen mukaan pitäisi olla sellaista valtaa ja mandaattia, joka voi asettaa kansallisen yhtenäisyyden ja kansalaisten turvallisuuden lisäksi uhanalaiseksi myös väestörakenteen.

(Lähteet: Die Welt, thelocal.de kuva: Jaques Griessmayer)

 

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “Tuomarit: Merkel on toiminut perustuslain vastaisesti toivottaessaan pakolaiset tervetulleeksi”

 1. NIIN ON SIPILÄ KIIN TEHNYT MUTTA SUOMESSA PEITELLÄN SITÄ ASIA, JOKU PITÄS OTTA ASIAN ESILLE EIKÄ ENNÄN HYSSYTELLÄ.SIPILÄ ON POLKENUN SUOMEN PERUSLAKIA VASTAN!!!!

  Tykkää

 2. Seija, tervetuloa takaisin kotiin! Suomi on onneksi tässä maahanmuutto- asiassa vähän jäljessä ja on vielä vähän toivoa, että järki voittaisi.
  Asun pienessä kylässä, täällä ei ole maahantunkeutujia ja kylän mustalaisetkin käyvät töissä, siis lintukodossa. Jos en seuraisi tiiviisti näitä asioita, voisin tuudittautua ajatukseen, että maassa on kaikki hyvin. Viime yönä pyöri taas mielessä nämä asiat ja uni ei tullut, kun mietin kuinka ns. uskovaiset miehet, jotka johtavat tätä maata, sallivat tämän muslimi-invaasion. Tajusin että lestadiolaisilla, muslimeilla ja paavin uskoisilla on paljon yhteistä: USKON VARJOLLA TAPAHTUVA PIRTTIVILJELY JA LASTEN SEKSUAALINEN HYVÄKSIKÄYTTÖ!
  Ei mulla muuta.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Juura kommentista. On mukavaa, että viihdyt sivustolla. Suomessa on tosin jo kyliä missä väestörakenne muuttuu yllättävälläkin tavalla.

   Ensi vuonna kunnallisvaalien tulos tulee näyttämään kuinka suuria ääniosuuksia ja paikkamääriä pakolaiset tulevat saamaan kunnanvaltuustoissa. Ehdolle asettumiseen ei vaadita kansalaisuutta. Tällä tavalla kunnallisvaalit saattavat lisätä jännitteitä joissakin pienissä kunnissa, joissa esimerkiksi sijaitsee pakolaiskeskuksia. Näissä tilanteissa kantaväestöllä voi kestää jonkin aikaa tottua uusiin ja yllättäviin tilanteisiin, jos esimerkiksi totuttujen suomalaisten puolueiden, Perussuomalaisten, Keskustan, Kokoomuksen sijaan kunnallisvaalit voittaakin, vaikkapa Somalian islamilaisen yhtenäisyyden puolue, yhdessä SDP:n ja Vihreiden kanssa. Tässä vaiheessa on kuitenkin mahdotonta lähteä spekuloimaan, voiko esimerkiksi ristien poistaminen kirkoista alkaa heti vaalitulosten tultua julki, vai vasta uuden valtuuston lähtiessä tarkastus- ja valvontakierroksille kunnan alueille.

   Pakolaisten saavutettua vaikutusvaltaisen aseman kunnanhallituksissa, he voivat muokata kuntaa enemmän oman makunsa mukaisesti, kanavoida verorahoja esimerkiksi uusiin projekteihin, kuten moskeijahankkeisiin, islamilaisiin kouluihin tai vaikkapa halalteurastamoihin. Pakolaiset voivat osallistua yhteiskunnan kansalaisaktiviteetteihin perustamalla vaikkapa ¨raiskauspartioita.¨ Tämän kaltaiset partiot voisivat valvoa tyttöjen ja naisten liikkumista vaikka pimeillä puistoalueilla ja yökerhojen ulkopuolella, varmistaen juhlimassa olleiden paikallisten naisten kyydityksen. Esimerkiksi hirsimoskeija voisi myös olla mahdollinen. Tällä tavoin olisi mahdollista yrittää ¨lokalisoida¨ vieraidemme oman kulttuurin piirteitä, sulauttaen ja istuttaen niitä syvälle suomalaisen yhteiskunnan rakenteisiin, ja luoda esimerkiksi ulkoarabialaista, (tässä tapauksessa fennomuhamettilaista) neo- tai ekstrovernakulaarista kulttuurikieltä, sekä kantasuomalaisille suunnattua ilmiöpohjaista, muhamettilaiseen antiepistemologiaan pohjautuvaa varhaiskeskiaikaisen Lähi-idän kansantarustoista johdetun opin pohjoismaista e-formaattia. Toisin sanoen: Taidetta, innovaatioita ja arkipäivää sen kaikkine jännittävine sävyineen: väreinä, liikkeinä, leikkeinä, ääninä, muotoina ja tuoksuina.

   Liked by 1 henkilö

   1. Hirsimoskeija… Anna meidän kaikki kestää. Yllättävää sen sijaan ei ole se, että nämä huolestuneet kirjoittajat eivät osaa kirjoittaa yhtään virheetöntä lausetta omalla äidinkielellään, vaikka tämä Suomi on niin rakas.

    Tykkää

 3. Hirsipuu, kivitys- ja ruoskimispaikka, sekä mestauspölkky ovat varmaan oleellinen osa moskeijan aluetta. Tämä pitää muistaa, kun jättimoskeija rakennetaan Helsinkiin. Lisäksi vielä korkea paikka, josta homot voidaan pudottaa alas. ”Vieraamme” tuntevat olonsa kotoisiksi tämän jälkeen ja
  kotoutuvat suvakkitätien kutomat villasukat jalassa ja käyvät harrastamassa seksiä SPR:in työntekijöiden kanssa ja valtakunnassa kaikki hyvin ja SUOMEN KANSA MAKSAA JA JOS RAHAT EI RIITÄ NIIN SUOMALAISET MAKSAVAT OMALLA VERELLÄÄN, JOKO SPR:LLE TAI MUULLA TAVALLA.
  KIITOS PÄÄTTÄJÄT!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s