Tämä on Islam: Herää Eurooppa! (Video)

Euroopan naisia on suojeltava.

Shokeeraava video ja tärkeitä tilastotietoja.

Mainokset

40 vastausta artikkeliin “Tämä on Islam: Herää Eurooppa! (Video)”

  1. hahahah Tarkoitatko Niilin lähteitä? Hyvää Uutta vuotta. Kiitos että viihdyt sivustollamme. Kaikki videolla oleva tilastotieto aivan vapaasti saatavilla olevaa, hyvin tunnettua tietoa. Esimerkiksi Ruotsissa muslimimiesten raiskausten tekeminen on noin 40-kertainen syntyperäisiin ruotsalaisiin nähden jne.. Happohyökkäykset naisia kohtaan islamilaisessa maailmassa ovat suuri ongelma jne. Nämä ovat ihan tunnettuja faktoja, voit helposti etsiä lähteet itse käyttämällä internettiä ja järkeäsi.

   Tykkää

   1. Väität että muslimimiesten vertailuluku ruotsalaisiin on n. 40 kertainen.
    Pikaisella googlauksella löysin, että pohjois-afrikasta tulleilla tämä luku olisi 17,5, joka oli ruotsin suurin. Toki luku on vuodelta 1996, eli vanhentunutta. Mutta, kyllä silloinkin nuo olivat muslimeja nuo kaverit.

    Video väittää, että joka naisella on yksi neljästä mahdollisuus tulla raiskatuksi elämänsä aikana (eli n. joka neljäs nainen raiskataan).
    Vuodelta 2012 kyselyyn vastanneista 0,8% sanoi, että oli joutunut seksuaalisen rikoksen uhriksi, näistä 16% sanoi joutuneensa raiskauksen uhriksi. Tämä suhteutettuna koko väkilukuun tarkoittaisi 36 000 raiskausta (tai seksiin pakottamista) vuodessa. Jos luotetaan tuohon kyselyyn, vuodessa raiskataan n. 0,13% väestöstä vuodessa.
    Oletetaan, että raiskausikäiset uhrit ovat 10-60v, eli ikähaarukka on 50 vuotta.
    Eli jos oletetaan, että luku pysyy samana joka vuosi ja jokainen raiskaus on uusi uhri, niin tällöin 50 vuodessa raiskataan yhteensä 6,5% väestöstä. Ja en tiedä puhuttiinko tilastossa naisista, oletan että väestöstä, joten jos vielä poistetaan miehet luvusta, niin silloin puhutaan 13% naisista. Ei siis ihan lähellä tuota 25% jota video esitti.

    Ruotsi myös on mahdollisesti raiskaustilastojen kärjessä siksi, että siellä on wikipedian mukaan mm. panostettu raiskausten reportoimiseen. Eli oletettavasti siellä suurempi määrä raiskauksia tulee ilmi tilastoihin.

    Nuo luvut otettu täältä:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Sweden#Immigrants

    Happohyökkäyksiä tekevät samat islamistiryhmät jotka tappavat islamin nimeen. Heistä voi kutsua myös nimitystä terroristit. On typerää pelotella, että kaikki islamin-uskoiset tekevät tätä.

    Toki jokaisen on hyvä pitää mielessä, että kun otetaan pakolaisia, sinne saattaa yrittää soluttautua mukaan terroristejä, tai ainakin henkilöitä, jotka ovat sitä tehneet. Tämäkin on jo todettu Suomessa.
    On myös totta, että eräistä maista tulevilla (irak, afghanistan) pakolaismiehillä on erilainen ymmärrys naisten koskemattomuudesta kuin suomalaisilla. Siksi se onkin meidän tehtävä opettaa heitä kunnioittamaan toisiamme.

    Kannattaa myös itse ottaa asioista selvää, eikä luottaa sokeasti johonkin videoon.
    Onko riippumaton media riippumaton tilastoista?

    Jos ”Nämä ovat ihan tunnettuja faktoja, voit helposti etsiä lähteet itse käyttämällä internettiä ja järkeäsi.” Niin kannattaa myös itse etsiä lähteet ja varmistaa niiden todenpitävyys ennen kuin postaa tällaisia videoita.

    Tykkää

   2. Mitä tiedätte Niilin lähteistä?
    Miten muuten voitte vedota järjen käyttöön, jos kuitenkin oletatte, että lukijoiden joukossa ei ole järjenkäyttäjiä?
    Toimitteko harmaalla alueella, sillä järjenkäyttäjien alueella teidän tulisi sulkea tämä sivusto omaksi kerhokseen.
    Jos ette, niin miksi kehoitatte meitä, selvästi jälkeenjääneitä, etsimään vahvistuksien sanaa teidän kertomuksienne tueksi käyttämällä ns. Internettiä ja ”järkeä”?

    Eikö tässä nyt ole jokin filosofinen ristiriita järjenkäytössä?

    Tykkää

  2. Se on katsos riippumaton media. Kaiken ”kivan”, mikä löytyy Internetistä ja tukee omaa ajatusmaailmaa, voi ja pitää julkaista, koska valtamedia vain pimittää totuutta. Ei sillä niin ole väliä, kuka sen on tehnyt ja miksi.

   Tykkää

   1. Niin no luuletko tosiaan että naiset uskaltavat välttämättä kertoa noista raiskauksista kellekään tappouhkauksien pelossa tai muiden vastaavien? Sitä voisi ihan hyvin verrata ihmiskauppaan jossa naiselta viedään rahat mitkä sen pitäisi tienata kun myi itseään ja jos hän aikoo lopettaa kyseisen työn hänen lapsensa tai vanhempansa uhataan tappaa jolloin he eivät uskalla lopettaa kyseistä työtä. Olisi tosiaan hyvä avata ne silmät näkemään nämä tosiasiat.

    Tykkää

   2. Kunnioita edes kerran elämässäsi karmean rikoksen uhreja ja pidä turpasi kiinni oikeaan aikaan. Voisit myös kommentoida omalla nimelläsi etkä piiloutua nimimerkin taakse.

    Tykkää

 1. Ihan hyvää leukaa tossa videolla. Suurin osa kuvista ei liittynyt mitenkään kyseisiin tapauksiin. Kyllähän tuo video menee jollekkin läpi joka ei tiedä islamista mitään.

  Tykkää

  1. Sinä tunnut tietävän Islamista, kuulisin mielelläni mitä uutta tietoa olisi tarjolla näiden jo nyt tiedossa olevien ongelmien lisäksi!1

   Tykkää

  2. Valitettavasti monet jotka uskovansa tietävänsä islamista jotakin ja pitävät islamia rauhanomaisena uskontona eivät ole lukeneet koraania ja tiedä sen rakennetta. Islam on uskontona hyvin väkivaltainen ja suvaitsematon toisin uskovia kohtaan. Samalla on kuitenkin todettava että valtaosa islaminuskoisista on enemmän tai vähemmän maallistuneita eivätkä ota koraania kirjaimellisesti.

   Tykkää

   1. Koraanin olen huolella lukenut ja voin todeta, että kyllä raamatun historia on ollut vieläkin julmempaa! Koraani ja sen opit ei kuitenkaan kuulu eurooppaan!

    Tykkää

   2. Islamissa ei myöskään ole ollut reformaatiota, kuten kristinuskossa, jolloin osoitettiin uuden ja vanhan testamentin väliset ristiriidat ja uusi testamentti jäi vallitsevaksi. Tässä mielessä koraani vastaa edelleen vanhaa testamenttia. Uusi testamentti ei sisällä väkivallan ja suvaitsemattomuuden oppeja, kuten koraani.

    Tykkää

  3. Jos kerta sinä tiedät niin paljon islamista niin kerroppa sitten millainen se on. Tottakai siitä annetaan kaunis kuva etteivät ihmiset näkisi totuutta, mutta totuus juuri onkin ihan eri mitä väitetään. Se nyt on jo ihan järjellä pääteltävissä kun muslimimaissa olevat miehet lähtevät sotia pakoon jättäen naiset sotimaan maansa puolesta. Ei niitä kiinnosta miten niille naisille käy, koska muslimit eivät arvosta naisia pätkän vertaa. Suomessahan on jokainen raiskausuutinen mitä viimeaikoina on tullut niin maahanmuuttajien aiheuttama. Kyllä sekin minusta jo kertoo jotakin näistä muslimeista.

   Tykkää

  1. Tutkija H.T
   Historian tuntemus ja yleissivistys on tietenkin tärkeää.
   Oleellista kuitenkin on, millaisena islam näyttäytyy vuonna 2016.
   Ei kukaan täysjärkinen voi sanoa käsi sydämellä, että islam on
   rauhan uskonto. Sanot, että raamatun historia on ollut vieläkin
   julmempaa. Kysymys on tästä ajasta ja minä ainakin voin
   sanoa kristinuskon olevan rauhan uskonto, jossa käsketään
   rakastaa lähimmäisten lisäksi myös vihamiestään, voiko
   islamista sanoa samaa?
   .

   Tykkää

  1. Kuvitteletko että ihmiset keksivät päästänsä nämä tarinat? Yhtäkkiä yhteiskunnat, jonne tunkee laittomasti muslimeita, ihmiset niissä alkavat keksiä perättömiä tarinoita islamista ja islamilaisista ja että näillä ei ole mitään totuusperää, koska kertoavat ikäviä asioita? En ymmärrä miksi joku ”moraalinen” ihminen haluaa kääntää päänsä esim. pedofilialta vain sen takia että sen paljastaminen voisi lisätä rasismia. Näin kuitenkin tapahtuu, pedofilia, raiskaukset, murhat ja ryöstöt eivät merkitse mitään kun rakennetaan monikulttuurista yhteiskuntaa velkarahalla.

   Tykkää

   1. Olen samaa mieltä. Voiko meillä olla niin sokeat päättäjät, että he poliittisen korrektiuden tähden katsovat läpi sormien kaikkea tätä saastaa, mitä islam tuo tullessaan. On aivan naurettavaa väittää, että islam on rauhan uskonto. Ev.lut kirkko on jo pettänyt ja mennyt pahan puolelle, piispat veljeilevät imaamien kanssa, kirkoista poistettu ristitejä.
    Järkevät islamintuntijat varottavat meitä, jopa interoituneet maahanmuuttajat varoittavat, kaikki menee kuuroille korville. Pienet tytöt joutuvat kärsimään lapsivaimoina, joutuvat synnyttämään jopa kymmen-
    vuotiaina, kärsimään jatkuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.
    Pakistanissa yritettiin kieltää avioliitot lasten kanssa. EI MENNYT LÄPI!
    Sanovat sen kuuluvan islamin perinteeseen. Seksuaalinen kiinnostus
    lapsia kohtaan näkyy jo täälläkin, kun matut lääppivät ja yrittävät saada
    tyttöjä mukaansa. Uimahalleissa häiriköidään, mennään naisten suihkutiloihin ja kuvataan, raiskauksiakin on tapahtunut useita Ruotsissa ja Saksassa. Onko meidän suomalaisten velvollisuus opettaa näille barbaareille käyttäytymistapoja? Ei tule onnistumaan, islam estää sen.
    Elämä Suomessa alkaa olla ahdistavaa, koska asiat eivät etene ja on tunne, että päättäjämme eivät välitä, eivät kerro kansalle missä mennään. Meillä on verovaroin toimiva Yle, joka valehtelee ja vääristelee, etsii ohjelmiinsa aina sen ainoan perheen jota kuvaa ja
    haastattelee. Mihin meitä ollaan viemässä? Kysykää kansanedustajilta
    mikä on UUSI MAAILMANJÄRJESTYS (NWO), mitä he tietävät siitä.
    Mikä on suunnitelma Suomeen tulevista 1,8 miljoonasta maahanmuuttajasta, josta Jyrki Katainen puhui, Alexander Stubb tietää
    varmasti, koska ajaa Suomea Eu:n liittovaltioon.

    Tykkää

 2. Genitaali-uskonnot on kiellettävä Suomessa. Kovemmat tuomiot raiskauksista, lapsiin kohdistuvista elinkautinen, joka on todella nimensä mukainen, eikä niin, että tulee paljousalennus muista rikoksista, jota logiikkaa en ole ikinä ymmärtänyt. Kuolemanrangaistus olisi paras vaihtoehto, mutta se on mahdollinen vasta Eu:n liittovaltiossa.

  Tykkää

 3. Nimetön kommentoija, hyvin huomaa, että ”pikainen googletus” on leipälajisi. Tietosi on vanhentunutta ja yksipuolista ja argumentointisi vähintään yhtä huonolaatuista, vähättelet esitettyjä lukuja, etkä näe puolitetuissakaan luvuissa hälyttävää ongelmaa (etkä näytä ottavan huomioon ollenkaan, että seksuaalirikoksen uhreista vain noin 25% ilmoittaa rikoksen). Joukkiot arabimiehiä on todella moneen otteeseen nähty ahdistelevan nuoria naisia hyvinkin törkeillä tavoilla. Näin eivät suomalaismiehet käyttäydy (ainakaan selvinpäin), tämä vain yksi valtava eroavaisuus monista kulttuuriemme välillä. Wake the fuck up and smell the roses.

  Tykkää

 4. Mielestäni me ollaan yksinkertaisesti liian erillaista kansaa eikä me tulla ikinä toimeen keskenään… Meidän mielestä on hirveää miten he kohtelevat naisia kun taas heidän mielestä on kuoleman rangaistavaa syödä sian lihaa.

  Rajat ovat olleet liian kauan kiinni maapallon loppu on tulossa, tilaa on vain yhdelle.

  Tykkää

 5. Suosittelen kaikille ottamaan raamatun kateen ja lukemaan sieltä, mitä meille on ennustettu. Tähän asti kaikki toteutunut ja mikä estäisi, ettei loputkin toteutuisi. Kristittyjä tullaan vainoamaan todella rankasti jatkossakin ja luulempa, että tämä on vasta alkusoittoa. Joku puhui kirkon kannasta. No, kirkko tulee eksyttämään ihmisiä jatkossakin, kuka sit lähteeksin sille polulle, Eksytystä havaittavissa jo tänä päivänäkin.koska ovat itsekkin mukana ”juonessa” niikun meidän hallitus. Nykyinen tilanne kärjistyy aikanaan ja on syy ja seuraus tulevalle 3. maailmansodalle, joka jo häämöttää nurkan takana. Ihmiset yrittävät turvautua YK:hon ja muihin järjestöihin, mutta ikävä kyllä kaikki instanssit kuuluvat ”illuminatiin” ja ovat juonessa mukana. Eli toisinsanoen islamistit, usa, eliitti ym ovat vasta pelurit. Usan ( eliitin ) orkanisoima operaatio, jonka lopullinen päämäärä on NWO! Joka rakennetaan aikanaan tuhkan päälle niille,jotka vielä on hengissä….

  Tykkää

   1. Jeessus,
    Voi olla, että itse tarvitset voimakkaat lääkkeet, kun vihdoin avaat silmäsi, järkytys voi olla melkoinen. Moni tulee muuttamaan mielensä
    maahanmuutosta vielä tämän vuoden (2016) aikana.
    Eivät epäkohdat poistu kieltämällä niiden olemassaolo.

    Tykkää

  1. Yes indeed. While reading the quran and other islamic literature, one may find it shocking how much it actually talks about us, the non-muslims. It is almost as if there was an obsession about the non-muslims and how they should be treated.

   Tykkää

 6. Onpa hullua textiä,ja kaikki oikeassa.
  Maapallolta on poistettava 4-6 miljardia ihmistä muutoin loppuu luonnonvarat.
  Nwo porukat on jo suunnitelleet projektin ja toteutus on alkanut.
  On turha enää rypistellä nippelitietojen kanssa,on vain mietittävä onko mahdollisuutta olla jäljellejääneiden porukassa vai hävitettävien joukossa.
  Lukekaa linkolaa ja rukoilkaa.

  Tykkää

 7. ISLAM JA MUSLIMINA OLEMINEN JA PUKEUTUMINEN JA MOSKEIJAT ON KIELLETTÄVÄ KOKO MAAPALLOLLA JA JOKA MAASSA SE ON UHKAAVA KULTTUURI JA IHMISYYTTÄ VASTAAN TÄSTÄ ON TEHTÄVÄ PÄÄTÖS MUITTEN MAITTEN KANSSA ETTÄ SAADAAN NÄMÄ VAUVOJEN JA PIKKUTYTTÖJEN JA NAISTEN JA ELÄINTEN RAISKAAJAT KURIIN JA PILAAMASTA MAAILMAN RAUHAA . TERVEISIN RAIJA MALKKI PUH. 045-6141855

  Tykkää

 8. raiskaukset ovat suomessa ja ruotsissa maahan muuton myötä (siitä kun se alkoi joskus 1990 ) lisääntyneet 3000% silloin 3 raiskausta vuodessa oli paljon nyt tuo määrä tapahtuu päivässä… VI*UTTAAKO

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s