Muslimi räyhää ruotsalaisvanhuksille: ¨Voin tappaa teidät kaksimetriset sekunnissa¨

¨Olen tuhlannut 10 vuotta elämästäni täällä. Jos minut heitetään pihalle, tapan kymmenen teistä.¨

Sekopäinen afgaanipakolainen räyhää ja vaahtoaa ruotsalaisvanhuksille bussissa.

(Kuva: Frankie Fouganthin)

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Muslimi räyhää ruotsalaisvanhuksille: ¨Voin tappaa teidät kaksimetriset sekunnissa¨”

 1. Tiedän kaikken NOISTA ohkauksista ja TEOISTA asun ruotsissa 45v,OLI PAKKO LÄHTE PAKON SIELTÄ, SUOMEN PÄÄTÄJÄT EIVÄT ES TAJUA MITÄ NE ON TEKEMÄSSÄ KUN OTTAVAT MUSLIMIA SUOMEN, KANSA SITÄ NIIN KUN RUOTSISSA TULE MAKSAMAN KAIKKILA TAVOILLA NE SEURAUKSET JA LASKUT.

  Liked by 1 henkilö

  1. Hei Seija, ikävä kuulla että jouduit muuttamaan pois Ruotsista turvattomuuden takia. Arvelisin, että Suomi on kuitenkin turvallisempi, ainakin toistaiseksi. On selvää, kun erittäin nopealla aikataululla otetaan vastaan valtavia määriä ihmisiä täysin vieraasta kulttuurista, että kulttuurien yhteentörmäyksiä tulee tapahtumaan. Juuri tässä Euroopan maiden pitäisi pysyä erittäin tiukkana: Euroopassa eletään Euroopan tavoilla ja sen lakeja noudattaen. Ristiriidat syntyvät siitä, kun esimerkiksi islamilaisista maista saapuvat miehet olettavat, että on sallittua raiskata ei-musliminaisia tai pikkutyttöjä, tai pitää heitä seksiorjina, kuten heidän kulttuurinsa oppi-isä itse teki. Islam opettaa alueista jotka eivät ole islamin vallan alaisia: (Dar al Harb) Näiden vääräuskoisten veri ja omaisuus ovat muslimeille vapaasti otettavissa. Saattaa syntyä hankalia tilanteita. Ruotsissa, missä islamilaisista maista tulevien osuus on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina, tämän kaltaiset ongelmat ovat osa arkea. Nuorisofestivaalilla kesällä, noin 200 miestä jouduttiin poistamaan tilaisuudesta heidän hyökättyään seksuaalisesti 11-13 vuotiaiden tyttöjen kimppuun, kourien heitä ja varastaen heidän käsilaukut ja puhelimet. Ruotsiin on viime vuosina tullut satojatuhansia sellaisia ihmisiä, jotka eivät kulttuurisuskonnollisen taustansa vuoksi ehkä ymmärrä, että tyttöjä ei saa raiskata tai ryöstää, vaikka he eivät olisikaan muslimeita. Euroopan unionin päättäjillä on kuitenkin suuret odotukset ja he näkevätkin nämä miehet ratkaisuna ja lääkityksenä Euroopan pitkään jatkuneeseen lamaan. Myös ministeri Stubb on korostanut tätä seikkaa. Hänen mukaansa Suomi tarvitsee näitä pakolaisia. (On sanomattakin selvää, että tästä voidaan olla montaa mieltä.)

   Tykkää

 2. Seija se onkin sellaisen kulttuurin edustaja, että sulautuminen mihin tahansa muuhun kulttuuriin on helppoa. Toisin on näillä muslimisioilla.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s