Silminnäkijän kertomus Kölnin hyökkäyksestä

Muslimit kerääntyivät poliisien ympärille huutaen: ¨Fuck the police!¨

¨Ensin tapahtui puukotus. Yksi henkilö oli kriittisessä tilassa. Poliisi ja ambulanssi tulivat paikalle. Sitten koko tilanne eskaloitui. Nämä ihmiset jotka toivotimme tervetulleeksi vesipullojen ja nallekarhujen kanssa Munchenin rautatieasemalla vain kolme kuukautta aikaisemmin, alkoivat ampumaan (raketteja) katedraalin ja poliisin päälle. Poliisi joutui ottamaan kypärät käyttöön. Kokeneet poliisit sanoivat minulle etteivät olleet koskaan nähneet mitään tämän kaltaista. He kutsuivat sitä sisällissodan kaltaiseksi tilanteeksi. Ja tästä ei ole mitään uutisointia mediassa!

Läpi koko illan uudelleen ja uudelleen naishenkilöt tulivat luokseni ja pyysivät minua suojelemaan heitä. He sanoivat näiden miesten ajavan heitä takaa. Nämä takaa-ajajat yrittivät sitten hyökätä kimppuuni ja vedin heitä kaikkia turpaan, ollakseni rehellinen, koska en ole koskaan nähnyt mitään tällaista. Ajattelin aina että se olisi jonkinlaista oikeistopropagandaa, mutta tämä oli totta!

Mellakointi jatkui ja he hakkasivat rajusti maassa makaavaa miestä ja hyppivät hänen päänsä päällä. Mellakkapoliisi tuli paikalle ja aloimme reagoida. He pitivät mellakoitsijoita aisoissa noin puolitoista tuntia mutta kuljetusta ei saatu paikalle koska kaikki ajoneuvot olivat jo täynnä. Myös paikalliset poliisiasemat olivat täynnä. Poliisi joutui vapauttamaan aikaisemmin pidättämänsä miehet, jotka sitten kerääntyivät poliisiautojen eteen huutaen ’fuck the police!’ ja sylkivät poliisiautojen päälle. Poliisi ei pystynyt tekemään mitään.

Nuoret tytöt seisoivat vieressäni täristen ja rukoillen että saavat seistä vieressäni, koska he pelkäsivät ihmisiä jotka jahtasivat heitä. He hyökkäsivät ja sylkivät myös hotellivieraiden päälle. He hyppivät maassa makaavien ihmisten päiden päällä.¨

(Kuva: Roland Unger)

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s