Norjan tiedustelupäällikkö varoittaa muslimien maahanmuutosta

Norjan tiedustelupäällikkö Benedicte Bjornland: ¨Muslimien maahanmuutto lisää konflikteja, väkivaltaa ja radikalisoitumista.¨

Bjornland oli puhumassa puolustuspolitiikan konferenssissa Sälenissa, Ruotsissa. Paikalla ollut Ruotsin poliisijohtaja joutui vastaamaan kysymyksiin kiusallisesta tiedotuskatkoksesta liittyen ulkomaalaisten tekemään seksuaaliseen väkivaltaan nuoria tyttöjä kohtaan 2014 ja 2015, mutta hän ei halunnut vastata suoraan ongelmien syihin. Benedicte Bjornland kuitenkin teki niin.

Ruotsissa on suuria maahanmuuttoon liittyviä ongelmia mutta niistä ei puhuta ääneen, kirjoittaa Norjan TV verkkosivuillaan. Sen mitä ruotsalaiset eivät uskalla sanoa, Norjan tiedustelupäällikkö sanoo ääneen.

Bjornland varoittaa hyvin suoraan lisääntyvästä maahanmuutosta muslimimaista. Se on tausta monelle seksuaalista väkivaltaa ruotsalaisille, saksalaisille ja muun maalaisille naisille tehneelle ulkomaalaiselle. Mutta ei siinä kaikki:

¨Voimakas maahanmuuton kasvu erityisesti muslimimaista voi aiheuttaa myös muita haasteita. Kun suuri määrä turvapaikanhakijoita kohtaa paikallisväestön, sillä voi olla ikäviä seurauksia.¨ Hän sanoi sen aiheuttavan enemmän konflikteja, väkivaltaa, radikalisoitumista ja ääritilanteita.

¨Ei voida pitää itsestään selvänä, että uudet väestöryhmät mukautuvat automaattisesti Norjalaisen yhteiskunnan normeihin ja lakeihin. Turvapaikanhakijat eivät ole homogeeninen ryhmä. Päinvastoin, he tuovat mukanansa kotimaansa etniset ja uskonnolliset konfliktit.

Ruotsissa uhkataso on nyt toiseksi korkeimmalla tasolla. Ruotsin tiedustelupalvelu Säpo: ¨Haasteet ovat todella merkittäviä.Islamismi on vallannut alaa huomattavasti viimeisen viiden vuoden aikana ja jännitteet etnisten ryhmien välillä ovat kasvaneet.¨

(Lähde: Denkorteavis kuva: Bair175)

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Norjan tiedustelupäällikkö varoittaa muslimien maahanmuutosta”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s