Muslimipakolaiset jatkavat Saksan ja saksalaisten raiskaamista

Saksassa useita raiskaustapauksia. Pakolaisia pidätetty. Saksalaiset raivoissaan.

17-vuotias tyttö joutui miesten hyökkäyksen kohteeksi UIMAHALLISSA. Kolme muslimimiestä hyökkäsi hänen kimppuunsa ja alkoi kouria ja tunkea sormiaan hänen sisäänsä. Tytön pikkusisko yritti tulla auttamaan, mutta joutui itsekin kourivien pakolaisten uhriksi. Tytöt pääsivät pakenemaan ja uimahallin valvoja soitti poliisit paikalle.

A_line_of_Syrian_refugees_crossing_the_border_of_Hungary_and_Austria_on_their_way_to_Germany._Hungary,_Central_Europe,_6_September_2015

Montako raiskaajaa mahtaa olla tässä jonossa?

Toisessa tapauksessa Jouluaattona 20-vuotias marokkolaispakolainen pidätettiin raiskauksesta ja murhayrityksestä. 24-vuotias nainen käveli hautausmaan ulkopuolella Gelsenkirchenissä kun mies hyökkäsi hänen kimppuunsa takaapäin, hakkasi hänet tajuttomaksi, raahasi hautausmaalle ja raiskasi. Uhrin vammat ovat niin vakavat, että raiskaaja saa syytteen myös murhayrityksestä.

Poliisin mukaan mies kuuluu niin sanottuun Casablancajengiin, tuhansien miesten joukkoon, joka on tehnyt valtavan määrän rikoksia Nordrhein-Westfalenin alueella erityisesti viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Burghausenissa 15-vuotias tyttö joutui hyökkäyksen uhriksi. Rekisteröimätön afgaanipakolainen seurasi koulutyttöä kotiin, alkoi väkisin suudella ja kouria tyttöä kunnes paikalle sattunut paikallinen 26-vuotias mies esti raiskauksen. Hyökkääjä on pidätetty.

(kuva: Michael Panse. lähde: Express)

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Muslimipakolaiset jatkavat Saksan ja saksalaisten raiskaamista”

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s