Muslimiraiskaajat iskivät ranskalaisessa junassa

Ranskalaisnainen yritettiin raiskata junassa. Afgaanimiehet pidätetty.

Kaksi afgaania on pidätetty ja kolmatta etsitään heidän yritettyään raiskata yksin matkustaneen naisen. 28-vuotias nainen nousi tyhjään vaunuun, mutta Montparnassen asemalta vaunuun tuli noin kymmenen miestä. Naiselle tuli epämukava olo ja hän yritti vaihtaa toiseen vaunuun mutta kolme miestä seurasi ja alkoi ahdistella häntä. Yksi miehistä alkoi kouria häntä, toinen kuristaa naista hänen omalla huivillaan ja kolmas piti veistä hänen kasvojensa edessä ja he alkoivat repiä naisen vaatteita pois.

Tässä vaiheessa vaunuun tuli uusia matkustajia ja tilanne raukesi. Nainen pakeni junasta ja hakeutui turvaan. Pidätykset on tehty turvakameran kuvien perusteella. Pidätetyt ovat 19 ja 45-vuotiaita afgaaneja jotka ovat hakeneet poliittista turvapaikkaa Ranskasta heidän paettuaan Talebania, joka oli raiskaajien mukaan painostanut heitä hyökkäämään länsimaita vastaan. (Ei ole tietoa oliko heitä painostettu hyökkäämään erityisesti länsimaisia naisia vastaan.)

Eurooppaan on valunut valtavia määriä afgaaneja (Suomi mukaanlukien) jotka harhauttavat viranomaisia väärennetyillä dokumenteilla. Riippumaton Media on kirjoittanut aiheesta myös aikaisemmin.

(lähde: Le Parisien)

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Muslimiraiskaajat iskivät ranskalaisessa junassa”

    1. Satuin lukemaan jutun netistä rtl.fr, oli uutisoitu 7.1.2016, toimittaja Julien Absalom Le Parisien- lehdestä: Versailles: deux hommes (en groupe d´Afgans) e´croue´s pour tentative de viol dans un train.
      Netistä löytyy yleensä kaikki asiat, jos on medianlukutaitoa, ajattelin vaan säästää sivujen ylläpitäjältä vaivan. Joni Töyrylän kommentti kuulosti niin epäystävällseltä käskytykseltä.Anteeksi, että sekaannuin asiaan.

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s