Taharrush tarkoittaa naisten joukkoraiskaamista, häpäisyä ja ryöstämistä ja on kiinteä osa islamilaista kulttuuria

Nainen raahataan roskajoukon raiskattavaksi. Video ei sovi heikkohermoisille.

Taharrush tarkoittaa naisten joukkoraiskaamista, häpäisyä ja ryöstämistä. Se on kiinteä osa islamilaista kulttuuria. Tämä tapaus on Kairosta. Päättäjiemme mukaan tarvitsemme näitä miehiä rakentamaan uutta ja uljasta Eurooppaa ja nostamaan talouden kasvuun.

Mainokset

22 vastausta artikkeliin “Taharrush tarkoittaa naisten joukkoraiskaamista, häpäisyä ja ryöstämistä ja on kiinteä osa islamilaista kulttuuria”

 1. Termin käännöksen kanssa on havaittavissa hienoista ylilyöntiä. Samaten kaipaankin nyt lähdettä kirjoittajan väitteille; miten tuo ylitulkitsemasi (vai tahallisesti vääristelemäsi) termi on ”kiinteä osa islamilaista kulttuuria”? Arvon riippumatonmedia, nyt saa perustella. Ja esittää kovia väitteitä tukevia lähteitä.

  Tykkää

  1. Ehdotan sinulle Jarmo Kalliola historian opiskelua viimeisen 1400 vuoden ajalta naisten asemasta islamilaisessa kulttuurissa. Lähteitä löytyy sinulle rekka-autolastillinen. Puolusteletko jotenkin näitä seksirikoksia? Termi Taharrush tarkoittaa joukolla tapahtuvaa naisen tai naisten seksuaalista ahdistelua ja raiskaamista, naisen nujertamista. Ilmiö on erittäin yleinen Pohjois-Afrikassa, erityisesti Egyptissä. Euroopassa, esimerkiksi Ruotsissa muslimimiehet raiskaavat noin 40 kertaa todennäköisemmin kuin kantaväestö. Jengiraiskaukset ovat voimakkaasti kasvava rikoksen muoto Euroopassa. Olisi mukava kuulla näkemyksesi asiasta taas kun vaikka kuukausi pari on kulunut. Ehdotan islamin historian opintoja sekä uutisten seuraamista hieman laajemmin kuin YLE tai Hesari, jotka toki valtavan paineen alla ovat jonkin verran lisänneet uutisointia näistä asioista.

   Tykkää

   1. On hyvä pysyä totuudessa, ei tuomita etukäteen. Olen tuolla muslimien joukossa kulkenut yksin päivällä ja illalla, mutta olen saanut olla rauhassa.

    Tykkää

   2. Pentti, tämä oli todella surullinen uutinen Islamilaisen valtion toiminnasta taannoin. Nämä raiskaajat kutsuvat raiskausta myös¨rukoukseksi¨ Mielisairasta toimintaa. Se mielisairaus juontaa kyseisen uskonnon perustajasta, joka oli kuuluisa pedofiliasta, naisten ja lasten orjuuttamisesta ja myymisestä orjamarkkinoilla.

    Tykkää

  2. Termin käännös lienee sivuseikka. Avaa silmäsi! Totuuden kieltäminen ja
   valehtelu on tullut tiensä päähän. Suomen kansan silmät ovat vihdoinkin alkaneet avautua.

   Tykkää

 2. Vai että historiaa pitäisi opiskella. Tiedätkö arvon riippumatonmedia, historiatieteessä on yksi olennainen elementti: se ei erottele tuloksiaan rasistisen filtterin läpi. Se katsoo menneisyyteen kokonaisvaltaisesti ja objektiivisesti. Myöskään se ei sorru anakronismeihin. Vain amatöörit ja idiootit sortuvat anakronismeihin. Ja vaikka sinusta on mukava piehtaroida valikoitujen menneisyyskatsauksien kanssa ja nimittää sitä historiaksi, niin toki olet vapaa tekemään niin. Historiaa se ei kuitenkaan ole.

  Äläkä puhu nyt mistään Ruotsista tähän väliin. Mennään nyt ihan asia kerrallaan. Yhä edelleen sinulla on osoittamatta se, miten taharrush on olennainen osa islamilaista kulttuuria. Hyökkäävästi heitetyt kommentit ”historian opiskelusta” eivät nyt osoita väitettäsi todeksi. Joten annahan tulla.

  Tykkää

  1. Jarmo Kalliola, vaikutat todella röyhkeältä tyypiltä kiihkossasi. Puolusteletko näitä muslimiraiskaajia? Käyttäydyt kuin luulisit olevasi joku nettipoliisi. En normaalisti reagoi tuollaiseen komenteluun mutta tässä nyt muutama sana aiheesta. On helppo huomata kommenttiesi perusteella, että et ole koskaan asunut islamilaisessa yhteiskunnassa tai todella opiskellut islamilaista kulttuuria.
   Taharrush ilmiönä on yleinen myös Ruotsissa. Vaikka tiedotusvälineet pyrkivätkin salailemaan asioita. Esimerkiksi viime kesänä jouduttiin poistamaan 200 miestä jotka kourivat pikkutyttöjä konsertissa. Näitä tapahtumia on ollut useita. Taharrush kulttuurisena ilmiönä: Egyptin naisväestöstä yli 99% sanoo joutuneensa ilmiön uhriksi! http://www.smithsonianmag.com/smart-news/egypt-99-women-have-been-sexually-harassed-180951726/?no-ist
   https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Egypt
   https://www.youtube.com/watch?v=Q65eLnbmdhk https://www.youtube.com/watch?v=LvF5zJ5InxM

   Anteeksipyyntö rasismisyytöksistäsi olisi nyt paikallaan. En ole koskaan ollut rasisti.

   Voit myös mennä vaikka youtubeen ja muualle mediaan ja etsiä aiheesta hakusanalla: ‏تحرش جماعي‎‎

   Palannet asiaan taas.

   Tykkää

  2. Ja siitä lähti heti rasismikortti. Ei muuten enää toimi kuin on tosiasiat silmien edessä. Ota vaan korttisi ja pyyhi sillä onnettomuutesi pois. Ruotsin poliisijohto joutuu ilmeisesti lähteä kävelemään tuosta menettelystä.

   Tykkää

 3. Erikoista että syytät minua kiihkoilusta. Sinähän se siellä kehotat kriittisempään analyy-siin pyrkiviä ihmisiä ”opiskelemaan historiaa” ja meuhkaat täysin ohi asian. Puhut Ruotsista, vaikka kyseessä oli ainoastaan katteettomat puheesi taharrush-ilmiöstä. Ja siitä miten se muka on ”kiinteä osa islamilaista kulttuuria”.

  No niin. Suomessa yläasteikäisistä tytöistä liki puolet joutuu vähintään kerran kuukau-dessa seksuaalisen häirinnän (taharrush) kohteeksi. Siitä huolimatta en katsoisi että ky-seessä on yläasteella olevista lapsista laajemmin kertova ongelma. Tai että ongelma olisi mitenkään liittyväinen valtauskontoomme kristinuskoon.

  Entäpä tuo linkkaamasi artikkeli? Jos kykenet lukemaan sen muslimivihaltasi, niin voit havaita sieltä mm. tiedon Yhdysvalloista, jossa yli 65 % naisista on joutunut taharrushin (seksuaalisen häirinnän) kohteeksi. Mielestäni se ei kuitenkaan tarkoita että seksuaalinen häirintä olisi kristinusko-enemmistöisessä valtiossa mitenkään kristinuskon ongelma.

  Vai mitä luulet, riippumatonmedia? Onko kristinuskoa syyttäminen ahdistelusta? Ja muista että loputtomiin et voi paeta keskustelua aggressiivisten vastahyökkäysten taakse. Sananvapauteen kuuluu nimittäin myös vastuu omista sanomisistaan.

  Tykkää

  1. Islamilaisessa maailmassa tämä ilmiö on useimmin fyysinen hyökkäys. Egyptiläisistä naisista 96% oli joutunut FYYSISEN HYÖKKÄYKSEN KOHTEEKSI, kun taas länsimaissa useimmiten kyseessä on huutelu, joka sekään ei ole hyväksyttävää. Islamilaisessa kulttuurissa naiset nujerretaan monin eri tavoin. Pyysit ensin linkkejä argumenttieni tueksi. Nyt kun niitä sinulle lähetin, syytät minua aggressiivisesta vastahyökkäyksestä. Yrität puolustella islamilaista naisten kaltoinkohtelua mollaamalla kristittyjä. Muslimit raiskaavat monikymmenkertaisesti kantaväestöön nähden. Tämä on kiistämätön fakta josta et pääse yli etkä ympäri. Seurataan maailman tapahtumia ja uutisia ja palataan toki aiheeseen taas uudelleen. Kuitenkin pitää tässä mainita, että tällä hetkelläkin Islamilaisen valtion kourissa on TUHANSIA ei-muslimityttöjä ja naisia seksiorjina. Miksi et tekisi jotakin heidän hyväkseen?

   Tykkää

 4. Taharrush gameaan syyllistyneet ovat kuitenkin olleet muslimeita, niin että näyttäisi kuuluvan heidän tapoihinsa. Kaikki eivät usko vaikka todisteet ovat silmiemme edessä joka ikinen päivä. Kuinka selittää sokealle valo.

  Liked by 1 henkilö

 5. Kake Järvinen, oletko hieman nyt pihalla? Oma äitini on kristitty, miksi hyökkäisin kristittyjä vastaan? Tai yleensäkään kollektiivisesti mitään ryhmää vastaan? Mun mielestä sellainen yleistäminen on paitsi vaarallista, se on myös hävettävää spedeilyä. Ja islamilainen kulttuuri? Olen vuosikausia tuntenut useita muslimeita. Naisia, miehiä, lapsia ja vanhuksia. Osa naisista pitää huivia, osa ei. Se on kuitenkin aina valinta, eivätkä heidän miehensä pakota heitä siihen. Omien empiiristen kokemuksieni pohjalta voin siis sanoa, että näkemyksesi islamiin on kieroutunut ja puhut vasten parempaa tietoa. Eikä siinä sinällään olisi mitään vikaa, jos tekisit sen yksinäsi. Mutta kun yrität repiä muita samaan vihajunaan, perustamalla nettisivun antipatioillesi… niin se on helvetin surullista.

  Etkä ole muuten vieläkään osoittanut että miten ahdistelu on kiinteä osa islamilaista kulttuuria. Aggressiivisia kommentteja ja omituisia tulkintoja hyökkäyksistä kristittyjä vastaan on havaittu, mutta ei varsinaista asiaa. Mutta totta puhuakseni, en sellaista odottanutkaan.

  Tykkää

  1. Pelko hallitsee islamissa, varsinkin naisten ja tyttöjen pitää pelätä jopa omaa perhettään, isää, veljiä ja muita miespuolisia sukulaisia. Kunniamurha on tämän ”uskonnon” syöpä. Miesten epäterve suhtautuminen naisiin ja pienten lasten seksualisoiminen ovat niitä asioita, jotka estävät sivistyneitä ihmisiä koskaan hyväksymästä islamia.
   En ole koskaan kuullut mitään hyvää islamista, se on pelon,väkivallan
   ja suuren petoksen ”uskonto”. Luulenpa, että muslimien maailmanvalloitus tulee epäonnistumaan ainakin siinä vaiheessa, kun he ovat tappaneet kaikki ”vääräuskoiset” ja tuhonneet länsimaat, KUKA HEITÄ SITTEN ELÄTTÄÄ?
   Jos on olemassa rauhantahtoisia muslimeita, niin missä he ovat?
   Miksi he haluavat sharia lain voimaan länsimaissakin?
   EI OLE RASISMIA ARVOSTELLA ISLAMIA (islam ei ole rotu) .
   Meidän ei tarvitse hyväksyä heidän sairaita tapojaan (taharrush gamea),
   vaan osoittaa heille ,että se ei käy. Täällä on voimassa Suomen laki ja sitä on noudatettava, jos ei käy, niin ULOS!

   Tykkää

  2. jarmo Kalliola, islamin tuntemuksesi ja uutisten lukutaitosi on surkealla tasolla. Puheesi hunnun vapaaehtoisuudesta ovat täyttä puppua: Muhammed: ¨Kun nainen saavuttaa menstruaation iän, ei ole sopivaa, että hän näyttää muita ruumiinosia kuin tämän ja tämän¨ Ja hän näytti kasvoja ja kättä. (Sunan Abu Dawud 4092)

   Australian muslimien johtaja, suurmufti valkoisten naisten raiskaamisesta: ¨Jos otat paketoimatonta lihaa ja laitat sen kadulle, puistoon tai takapihalle ja kissat tulevat syömään sen, kenen vika se on, kissojen vai lihan? Paketoimaton liha on ongelma. Jos hän olisi huoneessaan, kodissaan hijabiin verhoutuneena ongelmaa ei olisi ollut.¨

   Kun nainen saadaan saaliiksi, hänestä tulee automaattisesti orja ja hänen mahdollinen aiempi avioliitto kumoutuu. Umdat al-Salik O9.13

   Muhammed opettaa orjien raiskaamisesta: Sahih Muslim 3371

   Seksiorjat (milk al yamin): Koraani 4:24

   Ehdottaisin sinulle, että lukisit nyt aluksi koraanin ja Muhammedin elämänkerran ja sen jälkeen tutustu hadith kokoelmiin, ennen kuin rupeat väittelemään asioista joista et selkeästi tiedä yhtään mitään. Voisit myös vierailla islamilaisessa maailmassa tutustumassa islamilaiseen kulttuuriin. Asu siellä muutama vuosi, kuten itse olen tehnyt ja opi islamilainen kulttuuri sisältä päin.

   Erityisesti toivon että luet uutisia ja rehellisesti kysyt itseltäsi tapahtumista.

   ¨ Kirkkojen polttaminen ja naisten kaappaaminen saaliiksi ovat todellista islamia!¨ Irakin suurmufti.

   Entä Jarmo, mikä olisi viestisi tuhansille islamilaisen valtion hallussa oleville ei-muslimitytöille ja naisille jotka elävät seksiorjina? Mitä haluat sanoa heidän vanhemmilleen? Mikä olisi viestisi Kölnissä ja muualla Saksassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Itävallassa ja Suomessa Uutena vuotena seksuaalisen väkivallan uhreiksi joutuneille? On mukavaa että viihdyt niin hyvin sivustollamme, mutta mieti ensin hetki ennen kuin aloitat rasismi- ja muut syytöksesi.

   Tykkää

 6. Kake se ei tahdo ymmärtää. Ihan turhaan latelet mitään uskonnollisia tekstejä tähän. Samaa paskaa löytyy kaikista uskonnoista. Raamatun tarinat ovat vähintäänkin yhtä perseestä. Oletko kuullut raamatun tarinaa profeetta Eliaasta ja lapsista? Lapset nauroivat profeetan kaljulle, josta profeetta Elias suivaantui. Hän rukoili jumalaa kostamaan lapsille heidän röyhkeytensä. Välittömästi jumala lähettikin paikalle kaksi karhua, jotka tappoivat 42 lasta. Kuinka sekaisin voi olla mikään tiedostava olento että toimii noin?

  Aivan turhaan siis jakelet väärin tulkitsemiasi koraanin tekstejä. Ja yhä palaamme varsinaisen asian äärelle – eli sinulta on yhä edelleen todistamatta että seksuaalinen häirintä on ”kiinteä osa islamia”. Se voi olla sitä sinulle, mutta se ei tee siitä tosiasiaa. Hätäisesti roiskaisemasi teksti on netin törky”journalismia” rumimmillaan. Pelkkä tyly väite, jota ei perustella mitenkään.

  Kun et näytä minun puhetta ymmärtävän, niin lue tästä aidosti journalistinen selvennys seksuaalisesta häirinnästä. Voit siitä havaita että myös Suomessa seksuaalisen häirinnän kohteeksi joutuu suurin osa naisista. En siitä tekisi kuitenkaan sellaista tulkintaa että seksuaalinen häirintä olisi mitenkään ”kiinteä osa” suomalaisuutta.

  http://www.hs.fi/ulkomaat/a1452578948153?jako=1ea0e8496e2b990c633fc65253bf9629&ref=fb-share

  Tykkää

  1. No loistavaa, jos tosimaailma tökkää vedetään hiuka satukirjasta vuodelta 622?
   Eihän kunniamurhiakaan ole tapahtunut muutama jopa naapurimaassa? /T. Pela ja Fadime

   Luovuta jo, sinun empiiriset tutkimuksesi oman peittosi alta ei päde missään ja täällä asuneet muslimit ovatkin voineet hieman integroitua jne. Mutta kysypopä huviksesi miksi he ovat täällä ja mieti uudestaan mitkä ne asiat ovat jotka erottavat meidät heistä, jos luetaan pois tää meidän paljon parempi klimaatti.

   Tykkää

 7. Minkä tähden nyt yritetään selittää, että tämä häirintä ei olisi ollut suunniteltua, vaikka paikalla olleet ovat nähneet kuinka toimintaa ohjailtiin. Heitä oli yllytetty tekstiviesteillä ja meileillä: ”Hyökätkää ja raiskatkaa valkoinen nainen ja käyttäkää häntä niin kuin tahdotte.”
  Islamin tutkija Susanne Dahlgren ei ole törmännyt todisteisiin, että toiminta olisi ollut suunniteltua.Se ei kuitenkaan todista etteikö se olisi ollut . Egyptiläinen Amal-järjestön johtaja Hanaa Edward syyttää Yhdysvaltoja tästäkin taharruksesta, eli aina kaikki on länsimaiden syytä.
  Valkopesu alkakoon, suomalaisten syytä taas. Tässä on nyt aihe Ylelle
  seuraavaksi viikoksi, jota voi jauhaa päivästä toiseen, kun nyt ensin saadaan nämä katupartiot käsiteltyä ja kun kaikki poliitikkomme ovat saaneet peruttua puheensa pariin kertaan ja todenneet että rasistisiahan
  nämä ovat ja suomalaiset vastustavat näitä.Tässä unohtuu taas se tosiasia, että seksuaalisen häirinnän kohteeksi ovat joutuneet myös pikkutytöt , eivätkä pikkupojatkaan ole näiltä barbaareilta turvassa. Mihinkä tämä vielä päättyy, ei hyvältä näytä.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s