Allahu akbar! Muslimien sotahuudot kaikuvat mielenosoituksessa Italiassa

Muslimimielenosoittajat marssivat Italiassa.

Marssi kulkee Bolzanon katedraalin ohitse…tietenkin. Erityisesti voi huomioida sukupuolten erittelyn myös mielenosoituksessa, naisten kulkiessa jälkijoukossa omana ryhmänään. Muslimien sotahuuto: Allahu akbar, kaikuu kadulla.

Mainokset

8 vastausta artikkeliin “Allahu akbar! Muslimien sotahuudot kaikuvat mielenosoituksessa Italiassa”

 1. On turha kuvitella, että italiassa jotenkin oltaisiin sinisilmäisiä asiassa. Laillinen mielenosoitusmarssi selkeästi. Maa, joka on taistellut punaista prikaatia ja mafiaa vastaan, hallitsee kyllä hivenen paremmin tämän puolen kuin esimerkiksi Suomi. Maassa mm. rekisteröidään prepaid sim-kortit edelleen ostettaessa. ”Allahu Akbar” ei ole mikään sotahuuto.Allāhu akbar (arab. الله أكبر‎), johon viitataan myös termillä takbīr (arab. تكبير‎), on arabiankielinen lause, joka tarkoittaa ”Allah (Jumala) on suuri”, ”Jumala on suurempi” tai ”Jumala on suurin”. Lause on hyvin yleinen, ja sitä käytetään myös suoraan uskontoon liittymättömissä tilanteissa. Se liittyy alun perin islamin viisi kertaa päivässä tehtävään rukoukseen. Länsimaissa lause liitetään usein ääri-islamismiin, sillä jihadistit käyttävät lausetta taisteluhuutona. Jihadistiet toimeet taas 20 maailman johtavaa muslimijohtajaa tuomitsee yksimielisesti. Sama kuin väittäisi heil hitlerin olevan suomalaisten sotahuuto, koska uusnatsit käyttävät sitä Suomessa omissa piireissään. Italiassa yksinkertaisesti et huutele asiattomuuksia, koska lennät maasta ulos. olet tervetullut maahan, mutta et tekemään laittomuuksia. Jotain tolkkua tiedonvälitykseen. Riippumattomuus on kaukana tällaisen uutisoinnin kanssa. Perehtykää taustoihin ennen kuin alatte leikkimään journalistia.

  Tykkää

  1. Allah akbar tarkoittaa: Allah on suurempi. (Suurempi kuin muiden jumalat) Se on muslimien käyttämä sotahuuto jota he ovat käyttäneet 1400 vuotta tappaessaan ei-muslimeita. On myös viitteitä siitä, että raiskatessaan naisia muslimimiehet käyttävät tätä samaa lausetta.
   https://riippumatonmedia.com/2015/12/16/arabit-yrittivat-siepata-sotilaiden-aseet/
   https://riippumatonmedia.com/2015/12/20/¨jos-jotkut-eivat-halua-kunnioittaa-paikallisia-kulttuuriperinteita-heidan-pitaisi-poistua-¨/
   https://riippumatonmedia.com/2015/11/27/italian-poliisi-pysaytti-800-haulikkoa-matkalla-turkista-belgiaan-video/

   Tykkää

 2. Jotain tolkkua
  Minä en huutele vieraassa maassa Jeesus on suurin ja marssi uskoni puolesta. Kaikki tämän tyyppiset marssit olisi kiellettävä. Islam on kiellettävä kokonaan Suomessa. Kaikki kannattamaan Suomen Demokraatteja.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s