Video: Eurooppalainen nainen Muslimien raiskattavana

Vaaleaihoinen nainen muslimijoukon raiskattavana.

Video on erittäin ahdistava.

Red Ice Creations on julkaissut tämän videon nettisivullaan otsikolla: Muslimit joukkoraiskaavat Euroopan.

 

9 vastausta artikkeliin “Video: Eurooppalainen nainen Muslimien raiskattavana”

 1. Miksi muslimien raiskauksia ei voida kommentoida. Pitäisikö Länsimaalaisten olla Demonisten pyhien armon alla ja he voivat tehdä mitä he haluavat? Minun mielipiteeni on tämä, että suosittelisin, jokaisen raiskaajan joutuvan kuohituksi. eli salvetuksi. Euroopan lakeihin ja toistenkin länsimaisten lakeihin tulisi tehdä tämä muutos, joka mahdollisesti voisi hillitä tätä demoonisen kansan toimintaa, joka ei sovellu muuanne, kuin itsensä paholaisen uskontoon. Esimerkiksi millaisen henkisen kärsimyksen tämä raakalais miesten raiskaus on raiskatulle? Näitä Demoonisia pyhyyksiä ei pidä nöyristellä. Näet ettehän te tulle sallimaan, että vieraat tulevat määräämään teidän elämäänne. Eläkää elämäänne kuten ennenkin. Teillä ei ole kellään mitään velvotteita Hagarin pojan Imaelin uskomuksille. Olkaa vakaita, ettekä ota päällenne vietrasta väkivallan uskontoa.

  Tykkää

 2. ISLAMISTI TERORISTI PAKANAT KURIIN. NIIHIN TEHOAA VAIN KOVAT OTTEET.TULIVAT VIKA MAAHAN ,KUN TULIVAT SUOMEEN.ISLAM ON SUURI EKSYTYS JA PERKELEEN JUONI. POMMIMIEHET EIVÄT PÄÄSE PARATIISIIN VAAN SUORAAN HELVETTIIN. NIILLE ON SE SANOTTAVA SUORAAN, JOS NIITTEN OMA JÄRKI EI ENÄÄ TOIMI.

  Tykkää

 3. Onhan se jo selvää, että nämä nykysiirtolaiset halveksivat suomalaisia. Se on jo tullut ilmi niin monta kertaa. Edes suomalaisen hengellä ei ole mitään arvoa. Jos heitä ei tottele, niin he ovat jopa valmiita murhaamaan kiduttamalla, kuten kävi Porissa, Onhan toki näin käynyt muullakin.

  Tykkää

  1. ”Pakolaiset” halveksivat ja nauroivat suomalaisille jo 80-luvulla Malmin Tillikassa,päin naamaa ja pöydässä istuen sormilla osoittaen kun esim. keski-ikäinen pariskunta sunnuntai-kaljalla ja välillä tanssivat.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s